Gość: maya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:25 Poszukuje fryzjera, najlepiej gdzies w okolicach śródmieścia . Ale takiego co nie tylko mówi ale i słucha sugestii klientów :) no i żeby nie zdzierał z kasy :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memento77 Re: Dobry fryzjer w łodzi?? 07.08.05, 19:32 Przemek, Piotrkowska 89 - to ta brama, w której jest łódzki TVN ( 630 48 73 ), nie jest tanio ale nie najdrożej, za to gość ma pojęcie o tym co robi, umawia na kokretną godzinę, nie trzeba czekać w salonie. Czasami trzeba się zapisywać do niego miesiac wcześniej ale warto. Kasia (nazwy salonu nie pamiętam) - polecana przez Przemka. Też przy Pietrynie, tel. 632 41 66 - bardzo miło, kawa i dobra fryzura taniej jak u Przemka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacaranda Re: Dobry fryzjer w łodzi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 19:48 Byłam bardzo zadowolona z wizyty w salonie fryzjerskim mieszczącym się w "Tesco" na Bałutach. Moje sugestie zostały skonfrontowane z moim rodzajem włosów, trybem życia i czasem jaki mam na układanie fryzury. Byłam zachwycona ! Przykro mi, że nie pamiętam imienia osoby zajmującej się mną. Średniego wzrostu,młoda, pulchniejsza brunetka. Bardzo polecam. "Zaszalałam" za całe 35 zł.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: Dobry fryzjer w łodzi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:18 dzieki, mam dlugie wlosy i planuje cos z nimi zrobic ale jeszcze nie wiem co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dobry fryzjer w łodzi?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 07.08.05, 21:09 zdecydowanie najlepszy jest Maciej Zając na Traugutta, blisko Savoyu, w bramie. Mam trudne włosy, duzo i sztywne. Tylko on sobie z nimi poradzil. Inne łódzkie sławy robily ze mnie a to dziwkę, a to aniolka Charliego, a to kobiete fatalną. A ten pogadal, posluchal....i jak tylko zaczął strzyc (mam poldlugie) juz wiedzialam ze bedzie dobrze:)) I jest:))) Z mysich włosow mojej przyjaciolki tez robi fryzurke z klasą:)) Nie ma u niego panienek z glowami we wszystkich kolorach tęczy, z pazurami. Jest cisza i spokoj. Klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: Dobry fryzjer w łodzi?? IP: *.e-tech.pl 25.08.05, 10:52 Cudowna fryzjerka jest w salonie Celestynka - na ul pomorskiej pierwsza braama po lewej stronie od pl wolności-PANI MONIKA jest rewelacyjna. Jeszcze nie słyszałam zeby ktoś był niezadowolony z jej strzyżenia. A jakie koki robi...Boskie są po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Dobry fryzjer w łodzi?? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 06.09.05, 00:06 no to już słyszysz. ja byłam niezadowolona. nieraz. lepsza jest już basia z tego samego salonu. monika strasznie jest niedokładna, poza tym nie lubie, jak płace za wykonanie fryzury, a w tym czasie ona obsługuje np 4 klientki... zdecydowanie nie najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Dobry fryzjer w łodzi?? 25.08.05, 15:47 Ja polecam salon Laufer w TESCO na Bałutach (ktoś już o nim wspominał). Można porozmawiać i coś zasugerować. Fryzjerzy i fryzjerki przejmują się swoją pracą i widać zaangażowanie. Nie ma mowy o ścinaniu "na szybko" byle było. Warunki bardzo dobre, można się umawiać na godzinę. Pozdrawiam piękne fryzjerki z salonu "Laufer" w TESCO Łódź-Bałuty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicislaw Re: Dobry fryzjer w łodzi?? IP: *.rev.vline.pl 25.08.05, 16:56 Jak masz długie włosy i brak pomysłu to polecam Ci moją fryzjerkę Izę co prawda w pabianicach ale naprawdę WARTO salon przy ul. kościuszki BYĆ KOBIETĄ jest po prostu artystką po każdej wizycie u Niej mam inną fryzurę, która sama się układa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podejrzliwy :):):) Re: Dobry fryzjer w łodzi czy gratis reklama ? IP: *.toya.net.pl 05.09.05, 22:03 Pozdrawiam Łódzkich Fryzjerów którzy zamieścili tu swą reklame.:) Ja sam nie pamietam numeru swojej komórki a tu znawcy numerów telefonu i adresu ze szczególami.Pożal się Boże nad takimi mistrzami grzebienia. Pozdrawia zgryżliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
patykiem_pisane Re: Dobry fryzjer w łodzi czy gratis reklama ? 05.09.05, 22:23 Gość portalu: Podejrzliwy :):):) napisał(a): > Pozdrawiam Łódzkich Fryzjerów którzy zamieścili tu swą reklame.:) Ja sam nie > pamietam numeru swojej komórki a tu znawcy numerów telefonu i adresu ze > szczególami.Pożal się Boże nad takimi mistrzami grzebienia. > Pozdrawia zgryżliwy :) hahaha masz rację; nie ma jak darmowa reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
wessna nie polecam wizyty u: 06.09.05, 14:30 fryzjera w: M1-fatalne fryzjerki,nic nie umieją,tną jak chcą,mimo że tanio to naprawde fatalnie salonie na Zachodniej u Jana (dajesz zdjęcie a ona strzyże mnie na to co ma na głowie czyli podobnie do niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Dobry fryzjer w łodzi?? IP: *.toya.net.pl 08.09.05, 19:37 najlepszy pod sloncem w bramie przy Piotrkowskiej, niedaleko Hortexu. Salon nazywa sie Robert i chodze tam juz od 5 lat. po prostu bosko tna. w dodatku mozna tez milo pogawedzic;) pozdrawiam Anie i Roberta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Dobry fryzjer w łodzi?? IP: 194.63.132.* 08.09.05, 20:16 ...a ty jesteś Ania czy Robert? Odpowiedz Link Zgłoś