audir 26.07.06, 09:30 Potrzebuję stomatologa ... dobrego , super gwiazde, uwrazliwionego na estetykę ... i w miarę przystępnego ... polecicie mi kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owcarek_podhalanski Re: Stomatolog 26.07.06, 09:51 Pare roków temu takiego jednego wyrwizęba w Krośnicy kwolili. To se, Audirecko, w dowolny autobus do Szczawnicy wsiądzies i dojedzies. Ino - jako godołek - to było pare roków temu. A cy on teroz tamok jest? Tego nie wiem. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Stomatolog 26.07.06, 10:00 a jak mu było ...bo wiesz nie jednemu psu burek i nie jeden stomatolog w takiej krośnicy jest:) owcarek_podhalanski napisał: > Pare roków temu takiego jednego wyrwizęba w Krośnicy kwolili. To se, Audirecko, > > w dowolny autobus do Szczawnicy wsiądzies i dojedzies. Ino - jako godołek - to > było pare roków temu. A cy on teroz tamok jest? Tego nie wiem. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Stomatolog 26.07.06, 12:33 Jak sie zwoł, tego nie wiem. A właściwie zwała, bo to baba. Cyli właściwie stomatolozka, nie stomatolog. Ale moze nie jest ik w Krośnicy za duzo? Tak na oko Krośnica mo najwyzej kilkaset mieskańców, to kielo dentystów moze hań być? Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Stomatolog 26.07.06, 12:34 Aha - i chłopy godały, ze ta dentyska jest fajno. Ale to było zdanie chłopów. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Stomatolog 26.07.06, 13:01 Czy aby napewno zajmowała się cudzym zgryzem , a nie ... powiedzmy czymś innym? owcarek_podhalanski napisał: > Aha - i chłopy godały, ze ta dentyska jest fajno. Ale to było zdanie chłopów. > Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Stomatolog 27.07.06, 11:26 Musiałabyś, Audirecko, zgłosić sie do tej dentystki i sama uwidziałabyś, cy przyjmie Cie, cy nie przyjmie jako nie-chłopa. Ino - kruca! - jak tom dentyskte znaleźć? Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Stomatolog 26.07.06, 13:00 wiesz ... żeby się nie okazało, że każdy mieszkaniec Krośnicy jest stomatologiem:) owcarek_podhalanski napisał: > Jak sie zwoł, tego nie wiem. A właściwie zwała, bo to baba. Cyli właściwie > stomatolozka, nie stomatolog. Ale moze nie jest ik w Krośnicy za duzo? Tak na > oko Krośnica mo najwyzej kilkaset mieskańców, to kielo dentystów moze hań być? > Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Stomatolog 27.07.06, 11:36 Ftoś mi pedzioł, ze dobrego dentyste najlepiej poznać po jego własnym uzębieniu. To zrób, Audirecko tak: pojedź do Krośnicy, opowiedz jakiś straśnie śmiesny śpas i jak sie zacnom śmioć, to uwidzis, fto mo najlepse zęby. No i do tego właśnie sie zapises na wizyte stomatologicnom. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
brookstar Re: Stomatolog 26.07.06, 17:03 do zębow szperni trza ...zberenicy jedni! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcenumberone Re: Stomatolog 26.07.06, 17:15 no no , nieźle t się szczkowym bawicie! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Stomatolog 26.07.06, 22:42 Audir, "Moj ojciec byl dentysta dentysta bede ja moj ojciec wstawial zeby a wybijalem ja" tak ze nie wiem kogo polecic A tak na powaznie,bliska mi osoba leczy zeby i chwali,tak ze moge zapytac o nazwisko i adres w N.Targu.A co do cennika,to juz musisz sama. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Stomatolog 27.07.06, 07:30 ok! bardzo proszę:) resztę załatwię jak w erze:) dunajec1 napisał: > Audir, > "Moj ojciec byl dentysta > dentysta bede ja > moj ojciec wstawial zeby > a wybijalem ja" > tak ze nie wiem kogo polecic > A tak na powaznie,bliska mi osoba leczy zeby i chwali,tak ze moge zapytac o > nazwisko i adres w N.Targu.A co do cennika,to juz musisz sama. Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: Stomatolog 27.07.06, 10:41 Szymon Zuławiński, Kolejowa tel 2640094. Proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Stomatolog 27.07.06, 10:43 kojarzył mi się z okulistą ...no ale thanks turbacz68 napisała: > Szymon Zuławiński, Kolejowa tel 2640094. Proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś