leslaw_m 07.08.05, 22:11 droga gazeto,od dawna kupuję własciwie tylko piątkowe wydanie. uprzejmie informuję,ze zrobiłem to po raz ostatni p.s. a teraz mozecie mnie od oszołomów zwymyslać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: cudu nad wisłą wogóle nie było 08.08.05, 08:41 ale o co ci chodzi serdeńko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: cudu nad wisłą wogóle nie było IP: *.lodz.msk.pl 08.08.05, 11:17 nie rozumiesz najprostszych rzeczy, nie zrozumiesz i tego, kup sobie zeszyt cwiczen do rozumienia języka polskiego dla gimnazjum,to moze kiedys pogadamy(chociaż poziom 'P' przecwicz) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: cudu nad wisłą wogóle nie było 08.08.05, 11:28 hmm... i bez 'zeszytu do ćwiczeń' wiem, że zrobiłeś błąd ortograficzny w słowie 'w ogóle', nie robisz odstępu po przecinku ani przed nawiasem i nie znasz rynku wydawnictw edukacyjnych, ale nie chciałem się czepiać szczegółów. a teraz powiesz o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: cudu nad wisłą wogóle nie było IP: *.lodz.msk.pl 08.08.05, 17:01 zeszyt cwiczen nie do ORTOGRAFII,tylko do nauki ROZUMIENIA TEKSTU. widzisz.miałem racje.przydałoby ci się kilka lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: cudu nad wisłą wogóle nie było 09.08.05, 10:21 cudu nad łódką nie będzie jeżeli jeden niepotrafiący się wysłowić pętak przestanie kupować wyborczą. zwłaszcza, że mentalnie bardziej pasuje do 'naszego dziennika'. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: cudu nad wisłą wogóle nie było IP: *.lodz.msk.pl 09.08.05, 12:25 teraz ,to juz w_ogóle nie rozumiem, pętak,to do mnie? tak więc nie będzie cudu jesli przestanę kupować wybiórczą? poważnie mnie zmartwiłeś,rozważę jeszcze swoją decyzję. tylko co ma jeszcze z tym wspólnego to ,ze mentalnie pasuję do dziennika naszego? po pijanemu to chyba pisałes,albo jedną ręką pisałes,a drugą oglądałes "nie" skup się na jednym temacie,bo znowu bzdury wyszły Odpowiedz Link Zgłoś
gray gwoli rozwiania dręczących cię wątpliwości... 09.08.05, 14:39 Gość portalu: leslaw_m napisał(a): > teraz ,to juz w_ogóle no brawo! szkoda, że problem z przecinkami nie został naprawiony :| > nie rozumiem, tylko teraz? sprawiasz zgoła inne wrażenie... > pętak,to do mnie? co za przenikliwość. > tak więc nie będzie cudu jesli przestanę kupować wybiórczą? już sam nie jestem tego pewien - w pewnym sensie fakt, że aż tak długo z tobą dyskutuję na ten temat można uznać za cud. > tylko co ma jeszcze z tym wspólnego to ,ze mentalnie pasuję do dziennika > naszego? a mniej więcej tyle, że skoro czytanie (albo nawet samo kupowanie) GW wywołuje u ciebie stany emocjonalne groźne dla prawidłowej pracy twojego skołatanego serduszka to z pewnością ND będzie dla niego balsamem i ukojeniem - tam ciągle piszą o tym gdzie się ukrywają ZOMOwcy itp. > po pijanemu to chyba pisałes,albo jedną ręką pisałes,a drugą oglądałes "nie" nie nie. > skup się na jednym temacie,bo znowu bzdury wyszły dobra - o co ci chodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchoj2 Re: cudu nad wisłą wogóle nie było IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.08.05, 11:32 jemu nie chcesz,to mi odpowiedz. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: cudu nad wisłą wogóle nie było 08.08.05, 11:56 idź po zeszyt do ćwiczeń a nie pytania zadajesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchoj2 Re: cudu nad wisłą wogóle nie było IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.08.05, 16:14 Nie ćwiczeń czekam tylko wykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: cudu nad wisłą wogóle nie było 09.08.05, 12:05 być może doczekasz się tego, że wielmożny wiesław znowu wyłoży się na słowie tak trudnym jak 'w ogóle' - niczego bardziej kreatywnego bym nie oczekiwał... Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: a ja wierzę w cuda /nt 09.08.05, 10:34 Zwycięstwo polskie nad nawałą bolszewicką w roku 1920 - będące w istocie zwycięstwem Maryi, Wniebowziętej Królowej Polski - obdarowało Polskę na krótki czas pokojem, w którym Naród mobilizował swoje siły, aby stawić czoła podwójnemu niebezpieczeństwu w roku 1939 - stwierdza ks. prof. Jerzy Bajda w artykule "O nowy Cud nad Wisłą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: a ja wierzę w cuda /nt IP: *.lodz.msk.pl 09.08.05, 12:27 weż słownik."cud" to słowo nie tylko o znaczeniu religijnym Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak Re: cudu nad wisłą wogóle nie było 09.08.05, 10:43 > droga gazeto,od dawna kupuję własciwie tylko piątkowe wydanie. > > uprzejmie informuję,ze zrobiłem to po raz ostatni Fajny jesteś, że o tym informujesz. > p.s. a teraz mozecie mnie od oszołomów zwymyslać No już dobrze, już dobrze, mamusia da cycusia, to się Lesławek już nie będzie złościł, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: cudu nad wisłą wogóle nie było IP: *.lodz.msk.pl 09.08.05, 12:31 tak. jestem już spokojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: A jednak był cod nad Wisłą! IP: *.lodz.msk.pl 10.08.05, 14:39 nieprawda! żaden tam cud.trener engel znał dokładne plany przeciwników, znał ich wszelkie słabosci,wieedział,ze morale w druzynie przeciwnej jest fatalne,zawodnicy nie widzieli wypłaty od dwu lat,a w ogóle są ciency jak ... dynamo tibilisi Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ale ładna litrówka mi wyszła :) 24.08.05, 10:39 A jednak był dorsz nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś