topjes 08.08.05, 09:18 He he :) otwieram sobie www.lodz.pl/index.php a tutaj na pierwszej stronie slajd z naszej prezentacji i link do naszej strony. :) pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FL Re: www.lodz.pl IP: 193.109.123.* 08.08.05, 10:52 jest tam już od cnajmniej kilku tygodni. to źle czy dobrze? Pozdr Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: www.lodz.pl 08.08.05, 16:15 > jest tam już od cnajmniej kilku tygodni. to źle czy dobrze? W zasadzie dobrze. Choć - o ile mi wiadomo - nikt się nas nie pytał o zgodę na reprodukcję slajdu ;) Niemniej, jest link do naszej strony więc nie ma problemu w praktyce. pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: www.lodz.naszemiasto.pl IP: *.hsd1.ca.comcast.net 22.08.05, 19:14 a tymczasem na www.LODZ.NASZEMIASTO.PL ciagle reklamuje sie SKY EUROPE. Szkoda, ze strona, ktora wielu lodzian odwiedza, reklamuje polaczenia lotnicze nie z lodzi tylko z WAW czy KRK. Reklam Ryana dalej nie widac... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: www.lodz.pl 22.08.05, 20:11 Za to teraz na pierwszej stronie wisi reklama Ryanaira, a pod nią nie tylko artykuł reklamujący to połączenie,ale też informacja o wznowieniu lotów do Wawy i połączeniach do Kijowa i Lwowa... Odpowiedz Link Zgłoś
ander_epll Re: www.lodz.pl 23.08.05, 10:46 Na www.lodz.pl jak dla mnie jest informacja o uruchomieniu lotów z linkami do artykułów, ale na pewno na tej stronie nie reklamuje się Ryanair. Na mojej stronie też reklamuję to połączenie, ale na pewno Ryanair nie wykupił u mnie reklamy :D ;))) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: www.lodz.pl 23.08.05, 19:47 Czyli infografika z bezpośrednim linkiem do stron Ryanaira nie jest Twoim zdaniem reklamą, a informacją, tak? Bosz.... Odpowiedz Link Zgłoś
topjes To nie jest reklama!!! 24.08.05, 14:44 > Czyli infografika z bezpośrednim linkiem do stron Ryanaira nie jest Twoim zdani > em reklamą, a informacją, tak? > Bosz.... O tym właśnie pisałem. Porównaj sobie... www.lotniskodlalodzi.org/stanowisko.php?id=8&pdstr=3 środkowy slajd pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: www.lodz.pl 22.08.05, 22:17 ekhm. widzę,że czytamy wszystko,co jest napisane, w tym tytuły wątków;) Odpowiedz Link Zgłoś