paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 09.08.05, 18:14 to do dentysty trzeba!!! na poczatek i tak proponuje lek przeciwbolowy jakis ibuprom . Polecam pania CIcha:) jest super nic nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 09.08.05, 18:36 A ja polecam dr Brauna a nie lekarstwa przeciwbólowe. To dobre na krótką mete. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 09.08.05, 18:36 a ja ni mowie ze na dluga tylko chwilowo wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 09.08.05, 22:39 W sumie nie zdążę przed wyjazdem, liczę, że przejdzie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 21.05.06, 21:13 taaaak delahalle :) robiszsobie krecia robote :] Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 21.05.06, 21:23 Nie pamiętam, o ktory ząb chodziło, ale chyba o ten, z którego potem w grudniu wyleciała plomba, 3 miesiace był zatruwany i teraz została połowa z niego;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 09:00 Różnie chodzę, nie jestem zbyt zadowolona z poziomu usług stomatologicznych w Sieradzu:( Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 14:29 A ja jestem :D Hehehe trzeba isc do odpowiedniego dentysty :D a gdzie bylas to ci powiem czy dobrze trafialas:D Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 14:34 Nie powiem, bo zaraz będzie rozróba;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:00 Bo będzie, że znowu krytykuję cos w Sieradzu;P Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:03 Nie nooo dawaj. Masz prawo sie wypowiedziec jesli ci sluzba stomatologiczna nie pasuje, albo jak ci ktos zeby spartolil. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:09 Dr Socha - Trepanowska- bez zarzutu, ale ceny z kosmosu, Dr Adamczyk- niezadowolona jestem:( Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:16 Pierwszej nie znam, drugą - żona mojego profesora od fizyka w LO (super gosciu swoja dróżką). Hmmm to może tak ci odpowiem co do cen. Znajoma w Warszawie robi sobie zęby, stomatolog twierdzi ze to bedzie wlasciwie inwestycja na starość (obecnie ma trzydziesci pare lat). Ma podobno coś z tylnymi zebami, ze nie bedą trzymac kształtu zgryzu czy jakos tak (??!!). Noooo i zgadnij ile na te inwestycje kasy wylozy..... 7000zł. A nie powiedzialabym zeby miala jakies nie takie zeby. Calkiem ładne. Więc moze na ceny w Sdz nie ma co az tak narzekac? Jakby nie patrzec to jednak zeby sa drogie w naprawie, tylko nie mi tu ktos nie pisze ze trzeba zeby myc bo niektorzy maja tak genetycznie uwarunkowane zabki ze np maja duze ladne zeby ale slabe szkliwo a niektorzy maja male takie sobie zabki ale szkliwo bardzo mocne. Niektorzy pija hektolitrami pepsi i cole i zeby maja pikne, inni slodyczy nie ruszaja ani pepsio podobnych specyfikow i co chwila do dentysty musza biegac. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:20 To gdzie w Sieradzu warto isć? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:35 A czego oczekujesz? Bo niekoniecznie to co mi odpowiada, bedzie odpowiadalo Tobie. Ja np cenie sobie nastawienie i stosunek do pacjenta. Miła atmosferę no i to że jesli mnie żab napieprza (sory) to na fotelu w trakcie operacji nie boli mnie (nie chodzi mi o znieczulenie tylko o nierzeźnicze obchodzenie sie z moim uzębieniem). Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:47 Żeby plomby nie wylatywały i przy robieniu jednego zęba, żeby nie uszkadzać tych obok;) No i dobre ceny, niekoniecznie 80 zł/plomba:> Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 21.05.06, 22:50 Pewnie przestal ją bolec...ale widze, ze Ciebie glowa zaczela i jestem w szoku...bo jak puste moze bolec? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 21.05.06, 22:52 to dellahale jest ten szach69 :) hehhe dwulicus :( z pustą głową Odpowiedz Link Zgłoś