Dodaj do ulubionych

Ząb mnie boli....:((( n/t

09.08.05, 18:07
Obserwuj wątek
    • paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 09.08.05, 18:14
      to do dentysty trzeba!!!
      na poczatek i tak proponuje lek przeciwbolowy jakis ibuprom .
      Polecam pania CIcha:) jest super nic nie boli!
      • mamuska85 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 09.08.05, 18:36
        A ja polecam dr Brauna a nie lekarstwa przeciwbólowe. To dobre na krótką mete.
        • paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 09.08.05, 18:36
          a ja ni mowie ze na dluga tylko chwilowo wlasnie
          • szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 09.08.05, 22:39
            W sumie nie zdążę przed wyjazdem, liczę, że przejdzie:(((
            • ebusia_fam_fatal przed wyjazdem.. ? 09.08.05, 22:57
              a dzie jedziesz? :)
              • szaramysza9 Re: przed wyjazdem.. ? 10.08.05, 08:18
                Do Łodzi:-)
    • delahalle Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 21.05.06, 21:08
      Przestał już?
      • ebusia_fam_fatal Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 21.05.06, 21:13
        taaaak delahalle :)
        robiszsobie krecia robote :]
        • szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 21.05.06, 21:23
          Nie pamiętam, o ktory ząb chodziło, ale chyba o ten, z którego potem w grudniu
          wyleciała plomba, 3 miesiace był zatruwany i teraz została połowa z niego;)
          • tobag Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 21.05.06, 21:26
            Masz swojego dentystę?
            • szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 09:00
              Różnie chodzę, nie jestem zbyt zadowolona z poziomu usług stomatologicznych w
              Sieradzu:(
              • paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 14:29
                A ja jestem :D Hehehe trzeba isc do odpowiedniego dentysty :D a gdzie bylas to ci powiem czy dobrze trafialas:D
                • szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 14:34
                  Nie powiem, bo zaraz będzie rozróba;)
                  • paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 14:57
                    ?? Jak to??
                    • szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:00
                      Bo będzie, że znowu krytykuję cos w Sieradzu;P
                      • paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:03
                        Nie nooo dawaj. Masz prawo sie wypowiedziec jesli ci sluzba stomatologiczna nie pasuje, albo jak ci ktos zeby spartolil.
                        • szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:09
                          Dr Socha - Trepanowska- bez zarzutu, ale ceny z kosmosu, Dr Adamczyk-
                          niezadowolona jestem:(
                          • paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:16
                            Pierwszej nie znam, drugą - żona mojego profesora od fizyka w LO (super gosciu swoja dróżką). Hmmm to może tak ci odpowiem co do cen. Znajoma w Warszawie robi sobie zęby, stomatolog twierdzi ze to bedzie wlasciwie inwestycja na starość (obecnie ma trzydziesci pare lat). Ma podobno coś z tylnymi zebami, ze nie bedą trzymac kształtu zgryzu czy jakos tak (??!!). Noooo i zgadnij ile na te inwestycje kasy wylozy..... 7000zł. A nie powiedzialabym zeby miala jakies nie takie zeby. Calkiem ładne. Więc moze na ceny w Sdz nie ma co az tak narzekac? Jakby nie patrzec to jednak zeby sa drogie w naprawie, tylko nie mi tu ktos nie pisze ze trzeba zeby myc bo niektorzy maja tak genetycznie uwarunkowane zabki ze np maja duze ladne zeby ale slabe szkliwo a niektorzy maja male takie sobie zabki ale szkliwo bardzo mocne. Niektorzy pija hektolitrami pepsi i cole i zeby maja pikne, inni slodyczy nie ruszaja ani pepsio podobnych specyfikow i co chwila do dentysty musza biegac.
                            • szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:20
                              To gdzie w Sieradzu warto isć?
                              • paenka Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:35
                                A czego oczekujesz? Bo niekoniecznie to co mi odpowiada, bedzie odpowiadalo Tobie. Ja np cenie sobie nastawienie i stosunek do pacjenta. Miła atmosferę no i to że jesli mnie żab napieprza (sory) to na fotelu w trakcie operacji nie boli mnie (nie chodzi mi o znieczulenie tylko o nierzeźnicze obchodzenie sie z moim uzębieniem).
                                • szaramysza9 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 22.05.06, 15:47
                                  Żeby plomby nie wylatywały i przy robieniu jednego zęba, żeby nie uszkadzać
                                  tych obok;) No i dobre ceny, niekoniecznie 80 zł/plomba:>
      • farbenheit Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 21.05.06, 22:50
        Pewnie przestal ją bolec...ale widze, ze Ciebie glowa zaczela i jestem w
        szoku...bo jak puste moze bolec?
        • jasiek53 Re: Ząb mnie boli....:((( n/t 21.05.06, 22:52
          to dellahale jest ten szach69 :)
          hehhe dwulicus :( z pustą głową

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka