Gość: delf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:27 "Spoty emitowane były w BBC tuz po wiadomosciach" Duzo musieli zaplacic, bo w BBC normalnie nie ma reklam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berger.m Re: Łodź będzie się promować 11.08.05, 22:58 Czekałem na to od dawna! Bardzo się cieszę, że powstała ŁDA! To może być wielki sukces, a z pewnością jest wielka szansa. Teraz mam propozycję: może ŁDA otworzy jakąś dyskusję, np. na Forum Gazety, jak mogą wyglądać te spoty? Może jakaś strona internetowa, gdzie będą informacje, jak można się z ŁDA skontaktować? Osobiście mam mnóstwo pomysłów i chętnie pomogę! Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Łodź będzie się promować 11.08.05, 23:03 Widzialem spoty warszawskie i bylem pod wrazeniem. Fajnie, ze w nareszcie i Lodz ma szanse! Trzymam kciuki i sam bym chetnie pomogl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domzlond Re: Łodź będzie się promować IP: *.server.ntli.net 11.08.05, 23:32 brawo! szanownych angoli do naszego miasta moze zachecic wspaniala atmosfera pubow ktore nie jak w anglii pozostaja otwarte po 23.00, swietne, tanie trunki, pyszne jedzenie i piekne dziewczyny (a na 77 kach probka nog wisi) i zapewniam ze to zadziala bo sama juz tu angielke z krwi i kosci przywiozlam i chce wracac. super ze Lublinek sie otwiera, angole chetnie tez do nas przyleca tanimi liniami leczyc zeby bo tutaj 1 plomba to lekko 80funtow a po bolesnym zabiegu zrelaksuja sie w pubku. brawo!!!! oby do przodu!! nasze buty i tanie jak barszcz dla angoli modne rajstopy z gatty tez bardzo sie podobaly;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeusek_lodz Re: Łodź będzie się promować 12.08.05, 09:03 Ciekawe co chca pokazywac... bo Łódź idzie z dnia na dzien na dno... i w obecnej chwili to niewiem czym chcemy przyciagnac turustow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Łodź będzie się promować IP: *.retsat1.com.pl 14.08.05, 22:03 No, to w takim razie nie można robić nic. Gratulacje. Tylko siedzieć i płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilczy Re: Łodź będzie się promować IP: *.man.lodz.pl 16.08.05, 16:17 zeusek_lodz napisał: > niewiem I tej wersji najlepiej się trzymać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Łodź będzie się promować 12.08.05, 09:41 >... graffiti i zakonnice. ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miklo Re: Łodź będzie się promować IP: *.warwickshire.gov.uk 12.08.05, 14:58 brawo za pomysl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Łodź będzie się promować IP: *.mnc.pl 15.08.05, 01:40 Gdzie go mozna zobaczyć, a raczej KIEDY? Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Łodź będzie się promować - brawo. 16.08.05, 09:40 > "ale wiem, czego na pewno nie pokażemy. Łódzkich dworców! - mówi Kloszewski. Więc wiadomo na czym powinna polegać współpraca z UMŁ. Nie doprowadzić do szoku osób skuszonych spotami reklamowymi. A tyle się mówi o obszarach priorytetowych - i nadal nie ma efektów. Może jednak dla podparcia całej kampanii trzeba to uzanać za realne priorytety ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Najlepiej sprzedaje sie to, czego nie mozna kupic. IP: *.cybernet.ch 22.08.05, 22:15 Najlepiej sprzedaje sie to, czego nie mozna kupic. Odpowiedz Link Zgłoś