Gość: michut IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 12.08.05, 14:02 czy jest w Łodzi całodobowe laboratorium fotograficzne w ktorym moglbym wywolac neg i zrobic odbitki w srodku nocy??? jezeli tak to... gdzie??? z gory WIELKIE dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memento77 Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h 12.08.05, 14:22 Jest przy Mickiewicza 15 kodak ale... kiedyś byli dobrzy, starali się i odbitki dobrze robili. Teraz kazą sobie dopłacać za prawidłowe odbitki 50% za kazdą, inaczej trzepią automatycznie za wyższą cenę niż gdzie indziej a efekt tak samo słaby. No i skanowanie - dostałem kompletnie spieprzone skany z porysowanym negatywem włącznie, od tamtej pory już się tam nie pokazałem - odradzam ! Przy Tuwima 20 lab "Powiększenie" - tam Piotrek bardzo dobrze robi odbitki, niestety nie 24h. Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h 12.08.05, 14:29 > Przy Tuwima 20 lab "Powiększenie" - tam Piotrek bardzo dobrze robi odbitki, > niestety nie 24h. NIE polecam. Niesympatyczna obsługa jak doszło do sytuacji podbramkowej. Same skany okazały się przeciętne :/ pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:45 powiekszenie - dobre odbitki ale czasem nie w terminie - przy odrobinie uporu mozna za to wymusic 50% rabatu na dane zlecenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieloryb Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h IP: *.toya.net.pl 12.08.05, 22:33 niestety, z powodu braku zainteresowania ze strony właściciela, żyjącego jakby we własnym świecie, z dobrego labu poodchodzili najbardziej wartościowi pracownicy. A podobno "Pańskie oko, konia tuczy." P.S. Jeżeli zależy wam na jakości odbitek to polecam punkty Kodaka w CH Tulipan, Carrefour Kolumny, lub przy ul. Zachodniej pomiędzy Ogrodową a Legionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:37 media markt (tanio i przyzwoicie) w galerii lodzkiej i fotokonsorcjum (nieco drożej niż w media ale spełniają wszystkie zachcianki klienta bez marudzenia;) również w galerii Odpowiedz Link Zgłoś
memento77 Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h 12.08.05, 22:53 W media markt tylko z plików dobre odbitki robią (moim zdaniem). Negatywy skanują chyba i dopiero wtedy robią odbitki ale niestety słaba jest jakosć tych skanów, mogę to potwierdzić odbitkami tam zrobionymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michut foto_laboratorium - NAJ... IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 16.08.05, 13:40 dziekuje za info. czyli wiem, ze musze sie wyrobic... za dnia :-))) wymieniacie kilka labow. jestem spoza lodzi a bede musial zrobic kilkaset odbitek 13x18 z negat. stad wlasnie pyt o lab. w takim razie ktore jest NAJ... (jakosc, rzetelnosc... cena)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michut Re: foto_laboratorium - NAJ... IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 17.08.05, 10:43 pomozecie???? - licze baaaaaardzo Odpowiedz Link Zgłoś
memento77 Re: foto_laboratorium - NAJ... 17.08.05, 19:28 Daj znać kiedy dokładnie, może zorganizuję laboranta dobrego, pisz tutaj : memento77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś