Dodaj do ulubionych

foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h

IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 12.08.05, 14:02
czy jest w Łodzi całodobowe laboratorium fotograficzne w ktorym moglbym
wywolac neg i zrobic odbitki w srodku nocy??? jezeli tak to... gdzie??? z
gory WIELKIE dzieki za info.
Obserwuj wątek
    • memento77 Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h 12.08.05, 14:22
      Jest przy Mickiewicza 15 kodak ale...

kiedyś byli dobrzy, starali się i odbitki dobrze robili. Teraz kazą sobie
      dopłacać za prawidłowe odbitki 50% za kazdą, inaczej trzepią automatycznie za
      wyższą cenę niż gdzie indziej a efekt tak samo słaby.
      No i skanowanie - dostałem kompletnie spieprzone skany z porysowanym negatywem
      włącznie, od tamtej pory już się tam nie pokazałem - odradzam !

Przy Tuwima 20 lab "Powiększenie" - tam Piotrek bardzo dobrze robi odbitki,
      niestety nie 24h.
      • topjes Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h 12.08.05, 14:29
        > Przy Tuwima 20 lab "Powiększenie" - tam Piotrek bardzo dobrze robi odbitki,
        > niestety nie 24h.

NIE polecam. Niesympatyczna obsługa jak doszło do sytuacji podbramkowej. Same
        skany okazały się przeciętne :/

pzdr
        topjes
        • Gość: m Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:42
        • Gość: m Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:45
          powiekszenie - dobre odbitki ale czasem nie w terminie - przy odrobinie uporu
          mozna za to wymusic 50% rabatu na dane zlecenie:)
    • Gość: wieloryb Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h IP: *.toya.net.pl 12.08.05, 22:33
      niestety, z powodu braku zainteresowania ze strony właściciela, żyjącego jakby
      we własnym świecie, z dobrego labu poodchodzili najbardziej wartościowi
      pracownicy. A podobno "Pańskie oko, konia tuczy."

P.S.

Jeżeli zależy wam na jakości odbitek to polecam punkty Kodaka w CH Tulipan,
      Carrefour Kolumny, lub przy ul. Zachodniej pomiędzy Ogrodową a Legionów.
      • Gość: m Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:37
        media markt (tanio i przyzwoicie) w galerii lodzkiej i fotokonsorcjum (nieco
        drożej niż w media ale spełniają wszystkie zachcianki klienta bez marudzenia;)
        również w galerii
        • memento77 Re: foto_laboratorium CAŁODOBOWE / 24h 12.08.05, 22:53
          W media markt tylko z plików dobre odbitki robią (moim zdaniem). Negatywy
          skanują chyba i dopiero wtedy robią odbitki ale niestety słaba jest jakosć tych
          skanów, mogę to potwierdzić odbitkami tam zrobionymi :)
    • Gość: michut foto_laboratorium - NAJ... IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 16.08.05, 13:40
      dziekuje za info. czyli wiem, ze musze sie wyrobic... za dnia :-))) wymieniacie
      kilka labow. jestem spoza lodzi a bede musial zrobic kilkaset odbitek 13x18 z
      negat. stad wlasnie pyt o lab.
      w takim razie ktore jest NAJ... (jakosc, rzetelnosc... cena)???
      • Gość: michut Re: foto_laboratorium - NAJ... IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 17.08.05, 10:43
        pomozecie???? - licze baaaaaardzo
        • memento77 Re: foto_laboratorium - NAJ... 17.08.05, 19:28
          Daj znać kiedy dokładnie, może zorganizuję laboranta dobrego, pisz tutaj :
          memento77@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka