p8 26.08.02, 00:35 Nieprzeciętna książka o nieprzeciętnym człowieku napisana przez... nieprzeciętnego człowieka:) - niechaj ChrisBTO wie że młodsza generacja czyta różne księgi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwid Re: Znaczy Kapitan (ChrisBTO) 26.08.02, 00:58 Mamryt Stankiewicz "Znaczy kapitan" Czytałem w dzieciństwie i do dziś pamiętam - znakomite! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Znaczy Kapitan (ChrisBTO) IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.08.02, 07:17 Mamert Stankiewicz, Eustazy Borkowski- gdzie tacy faceci, ech? Po pierwszym przeczytaniu Borchardta -postanowilam zostac kapitanem. Na szczescie - nie trwalo to dlugo, w przeciwnym razie - juz dzis Polska nie posiadalaby zadnej floty ! Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Znaczy Kapitan (ChrisBTO) 26.08.02, 15:30 a ja zawsze jak sobie przypomnę wigilię szamana to płaczę ze śmiechu.. Znaczy Kapitana mam z podpisem..:) niestety jest prawie na śmierć zaczytany... pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: Znaczy Kapitan (ChrisBTO) IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 07:53 p8 napisał: - niechaj ChrisBTO wie że młodsza generacja > czyta różne księgi ;) > Nigdy bym się nie odważył sądzić, że nie umiesz czytać a takoż pisać, wszechmogący; w końcu coś tam naskrobałeś paluchem na tych kamiennych tablicach (tylko nie wiem po coś się, kurde, przypieprzał do tego cudzołożenia). Chociaż w sumie czytanie i pisanie to nic takiego, mój wnuk na przykład jest kompletnym analfabetą i ma się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim PanuBozi - SZAMAN IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.08.02, 17:23 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=2778016&a=2802848 + dokonczenie w nastepnym poscie... Odpowiedz Link Zgłoś