Gość: ja IP: *.retsat1.com.pl 14.06.01, 10:01 A jednak zostanie w Lodzi!!!!! Derby beda za rok!!!! Jak lks spadnie do 3 ligi, a WIDZEW II tam awansoje!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ŁKS Łódź Re: 1Liga dla WIDZEWA !!!!!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 14.06.01, 14:03 > A jednak zostanie w Lodzi!!!!! myslalem, ze od roku juz nie ma. > Jak lks spadnie do 3 ligi, to mi kaktus na lapie wyrosnie > a WIDZEW II tam > awansoje!!!!:))))) jak awansuje, to moze juz bedziesz w 2 klasie gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew L Re: 1Liga dla WIDZEWA !!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 14.06.01, 23:55 Gość portalu: ŁKS Łódź napisał(a): > > A jednak zostanie w Lodzi!!!!! > > myslalem, ze od roku juz nie ma. Jeden myslal ze piernie a sie posral. I liga byla w lodzi od zawsze a nawet 6 krotnie w lodzi byl tytul mistrza kraju, co prawda 2 razy zdobyl go klub zydowski aczkolwiek niestety lodzki. > > > Jak lks spadnie do 3 ligi, > > to mi kaktus na lapie wyrosnie Malo brakowalo zeby juz ci wyrosl. > > a WIDZEW II tam > > awansoje!!!!:))))) > > jak awansuje, to moze juz bedziesz w 2 klasie gimnazjum. a jak awansuje to jestem ciekaw gdzie bede wtedy pracowal. Odpowiedz Link Zgłoś