control 24.09.05, 20:49 pierewszy raz zobaczyłem ten ich jak to mówią sereial i się załamałem. B oże, te "dowcipne" dialogi i sytuacje...Czy to jest finansowane z publicznej kasy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbasia1 Re: zobaczyłem Talków.. ja niestety też 24.09.05, 22:28 Talki i reszą zachwują się jak licealiści! a nie ja 30-latkowie!!! Załosne to jakieś! PS A tak na marginesie jak takie lale jak dziewczyna Kazika i żona Roszka mogły się podniecać taką bambaryłą jak ten masazysta??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tribeca Re: zobaczyłem Talków.. 08.10.05, 19:36 ja też niestety właśnie to zobaczyłam. Ale porażka. Żenujące widowisko. Szkoda mi prawdziwych Talków, pewnie strasznie się męczą, jak to widzą... jak można było tak spiep..ć ich teksty??? Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: zobaczyłem Talków.. 09.10.05, 16:10 tribeca napisała: Szkoda mi prawdziwych Talków; żenujące widowisko, strasznie się męczą- ich teksty.... Ale porażka. Jak można tak spiep..ć teksty??? No i proszę. Po przeredagowaniu bliżej sedna. Schabomił. Odpowiedz Link Zgłoś
tribeca Re: zobaczyłem Talków.. 12.10.05, 20:00 schabomile, zajmij się lepiej redakcją swoich tekstów. Ja do redakcji tego, co napiszę wybieram wykwalifikowane osoby Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: zobaczyłem Talków.. 12.10.05, 20:46 tribeca napisała: >schabomile, zajmij się lepiej redakcją swoich tekstów. Nie lubię. Wolę wierzyć w swój urojony geniusz. >Ja do redakcji tego, co napiszę wybieram wykwalifikowane osoby Możliwe. Pytanie, w czym wykwalifikowane. Kłaniam się i zazdroszczę wiary w ludzi: Redaktór Schabomił Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: zobaczyłem Talków.. 12.10.05, 13:20 Calosc to zenada. Jedyna osoba,ktora potrafi sie wybronic z tej szmiry to przezabawny Tomasz Sapryk. Jest swietny! Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: zobaczyłem Talków.. 12.10.05, 23:26 bardzo mi przykro, ale to jest DUŻA KICHAm. źle, ulokowana kasa, nie da się ogladac, Trzy minuty po tym, jest super dokument. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś