aric 02.09.02, 08:12 fiu fiu, fiu fiu fiu fiu fiu fiu. Tak mnie naszło z nowym miesiącem. Witam wszyskich i niech ta piosenka bedzie z wami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taniej Re: Always look oh the bright side of life IP: 217.96.37.* 02.09.02, 09:00 and always look on the bright side of death fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
aric Always look on the bright side of life 02.09.02, 12:40 I co, i nikt już nie ma ochoty pospiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Always look on the bright side of life 02.09.02, 13:12 fiu fiu fiu fiu, fiu fiu fiu fiu. pam pam pam pam ;-)) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Przewrocilo sie? niech lezy! IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.09.02, 14:27 caly luksus polega na tym.... Odpowiedz Link Zgłoś
szokokasia Re: Przewrocilo sie? niech lezy! 02.09.02, 20:18 on nie jest wart jednej łzy... Odpowiedz Link Zgłoś
aduram Re: Przewrocilo sie? niech lezy! 02.09.02, 20:24 ... ze nie musze go podnosic bede sie potykal czasem bede sie czasem potykal ale nie musze sprzatac zapuscilem sie i to zdrowo coraz dluzej pietrza sie grat kiedys wszystko poukladam teraz sie poloze na tym to mi sie wreszcie nalezy wiec sie poloze na tym cos wylalo sie - nie szkodzi zanim stechnie to dlugo jeszcze ja w tym czasie troche pospie................. ech i tak dalej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Always look on the bright side of life 02.09.02, 21:02 No to ja też sobie pośpiewam :)P "przewróciło się niech leży cały luksus polega na tym że nie muszę go podnosić będę się potykał czasem będę się czasem potykał ale nie muszę sprzątać..." aaaaleeee nie muuuuusze sprząąątać... Ixtlilto Całość: [ republika.pl/marek_online/taby/elektr/przewroc.txt ] Odpowiedz Link Zgłoś
aric Always look oh the bright side of life 03.09.02, 08:22 fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu.:) Tak na dobry humor z rana.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Jestem za!! 03.09.02, 08:34 Tym bardziej, że życie ma same dobre strony :-)))) Fi fi, fi fi, fi fi-fi fi-fi fi! Odpowiedz Link Zgłoś
aric And... 04.09.02, 08:18 Always look on the bright side of life, bo to fajna rzecz. Dzień dobry wszystkim. Mnie od trzech dni po głowie własnie ta piosenka chodzi. A wam? Czego sie nie możecie pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
saluto Re: And... 04.09.02, 08:43 aric napisał: > Always look on the bright side of life, bo to fajna rzecz. > Dzień dobry wszystkim. Mnie od trzech dni po głowie własnie ta piosenka chodzi. > > A wam? Czego sie nie możecie pozbyć? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: And... IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.09.02, 08:44 Mi w glowie telepala sie Przasniczka - kiedy pierwszy raz ja uslyszalem :)Trwalo to dluuuugo i stalo sie meczace. Wyjsciem okazalo sie "na sile" nucic jakas inna piosenke :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: And... 04.09.02, 08:45 aric napisał: > A wam? Czego sie nie możecie pozbyć? Mnie od soboty to chodzi po głowie: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=2843979&a=2865297 czyli "Dotąd doszliśmy" Turnaua. :) A z powodów zawodowych chodzi mi po głowie mój koncert na altówkę, a zwłaszcza jego nie napisane jeszcze fragmenty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aard A mnie chodzi 04.09.02, 09:33 "Wehikuł czasu" Dżemu. Aż sobie ściągnąłem. Właśnie słucham :-))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
aric Widzę, że politycznię się zrobiło:) 05.09.02, 08:43 Więc sobie zaśpiweam olewając polityką, która mnie meczy do tego stopnia, że czuję się słaby. Więc: Always look on the bright side of life, fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu. Ludzie, życie jest piekne i nikt nie jest właścicielem naszego losu. Odpowiedz Link Zgłoś