Dodaj do ulubionych

Gdzie ubrania ze skóry?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:39
Gdzie w Łodzi jest szwalnia skór (spodni, marynarki, spódnice, sukienki)?
Najlepiej mająca swój przyzakładowy sklep, bądź sklep firmowy.
Dziękuję również za adresy innych sklepów z dużym dobrym wyborem skórzanych
wyrobów ubraniowych.
Bedę w Łodzi jedynie jeden dzień i chciałbym mieć sensowną pamiątkę!
Za pomoc z góry serdecznie dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: zniesmaczony Re: Gdzie ubrania ze skóry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:55
      Ale zainteresowanie i uprzejmość hihihhihihihi
      Gratuluję zainteresowania - też ciekawią mnie takie adresy.
      • Gość: skórka Nikt nie wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:43
        Naprawdę nikt nie wie?
        Nie chce się pisać nikomu?
        Nie rozumiem co za problem wpisać adres takiego sklepu/szwalni?
        A może nie ma takich miejsc?
        Kiedyś był taki na Narutowicza przy EMPIKu - naprzeciw TV
        • hermina5 Re: Nikt nie wie? 03.09.05, 10:22
          No i jest jeszcze. Są też sklepy Lu-mana, ale nie wiem gdzie oprócz Carrefoura
          na włokniarzy
          • Gość: skóra Buziaczki hermina5 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:30
            Bardzo Ci dziękuję hermina5.
            Właśnie o takie zlokalizowanie mi chodziło - może pokusi się jeszcze ktoś z
            podpowiedzią ;-)
            • hermina5 Re: Buziaczki hermina5 ! 03.09.05, 10:33
              Tutaj masz stronę Lu mana i wykaz sklepów z lokalizacją w Lodzi.:
              www.luman.com.pl/glowna.htm
              • Gość: skóra Re: Buziaczki hermina5 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:56
                Wow - teraz masz całą serię buziaczków!
                Chociaż w męskich jest dość słaby wybór spodni!
                Może jeszcze coś Ci wpadnie do głowy?
                • Gość: weronika Re: Buziaczki hermina5 ! IP: *.4web.pl / *.4web.pl 03.09.05, 15:19
                  Od kilku lat skóry nie są zbyt modne więc sklepów znacznie ubyło ze zględu na
                  brak zainteresowania; poza tym Łódź to nie "zagłębie skórzane" więc wielkiego
                  wyboru nie ma. LU-MAN jest też w Galerii i w Tulipanie. Niezłe skórki miał
                  kiedyś ANDY FASHION: Piotrkowska26, Rojna63/65 (adresy spisałam z ich strony ale
                  nie wiem czy są aktualne www.andy-fashion.pl)
                  • Gość: skóra Re: Buziaczki hermina5 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:07
                    Modne nie modne ale czasem wygodne ;-)
                    Dziękuję za podpowiedź - buziaczki <usta>
    • evonka Re: Gdzie ubrania ze skóry? 03.09.05, 15:24
      "sensowan pamiątka z Łodzi" w postaci skórkowych spodni... dobre!
      • Gość: skóra Re: Gdzie ubrania ze skóry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:09
        Czy sensowna to pytanie względne?
        Ale takie spodenki z szyciem/plecionką na bokach nieźle wyglądają.
        A gdy to jest komplet z góra i partnerka też w tym stylu to już niezłe
        zestawienia.
        Nie [powiem, że na codzień ale czasem można się tak ubrać - zwłaszcza jak jest
        pod kolor i w stylu już będącej skóry w samochodzie!
    • Gość: skóra hermina5+, weronika+ (evonka ------------) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 08:50
      Bardzo dziękuję za podpowiedzi ale czyżby tylko 2 osoby byłe uczynne?
      Pomijam trzecią evonka, gdyż ta to tylko jak zauważyłem - drwić portafi i to
      prawie we wszystkich wątkach.
      Nie pomoże a wyszydzi! i tę prawidłowośc zauważam na całym tym forum - byle
      komuś dokopać.....
      • evonka Re: hermina5+, weronika+ (evonka ------------) 04.09.05, 11:30
        Wiesz, internet to takie medium, w którym niestety, przekonuje sie po raz
        kolejny, wyraźnie zaznaczać, że sie żartuje.... Nie drwię z Ciebie, jedynie
        zadziwiła mnie owa "pamiątka z Łodzi", dość nietypowa... A gdzie kupic nie
        wiem, więc chyba nie masz o to do nie pretensji...?

z SERDECZNYM pozdrowieniem i dużym uśmiechem :-)))))))))))))))!
        evonka
        • Gość: skóra Re: hermina5+, weronika+ (evonka ------------) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:03
          oki, oki - a może masz inny pomysł: bardziej sensowny w Twoim mniemaniu?
          • evonka Re: hermina5+, weronika+ (evonka ------------) 04.09.05, 18:28
            ale ja nic nie mniemam, naprawdę... po prostu zadziwił mnie ten pomysł i
            zabawne określenie... skórzane spodnie to dość nietypowa wszak "pamiątka z
            Łodzi".... i tyle.
            sensownosc nie ma tu nic do rzeczy, to Ty sam napisałeś o "sensownej pamiątce",
            ja naprawdę nie mam nic przeciwko skórzanym spodniom, naprawdę... z resztą, co
            ja sie tłumaczę tutaj.. spodobało mi się samo określenie. tyle. nic wiecej.
            • greg-61 Re: hermina5+, weronika+ (evonka ------------) 05.09.05, 07:38
              Wow - ale nieporozumienie.
              Spodobało Ci się określenie, a ja dopatrywałem się uszczypliwości.
              Ale mi głupio - już się czerwienię: padam na kolana i o wybaczenie błagam!
              • evonka Re: hermina5+, weronika+ (evonka ------------) 05.09.05, 08:35
                czemuż się dopiero teraz zalogowałeś?
                nie czerwień się, bo nie ma powodu...
                :-)
                masz w końcu tą pamiątkę z Łodzi? udało Ci się kupić?
                • Gość: skóra Re: hermina5+, weronika+ (evonka) IP: *.umed.lodz.pl 05.09.05, 10:04
                  Witaj/cie!
                  Czemu teraz się zalogowałem?
                  Zrobiłem to nieopatrznie - wolałem być incognito.
                  A ta pamiątka nie dla mnie - ja jedynie mam pomóc i poobwozić po sklepach.
                  Dziękuje za pomoc Wszystkim.
                  Do zakupu dojdzie dziś lub jutro - mam masę adresów (lecz wybór dosyć skromny -
                  jezeli chodzi o prezentacje w necie).
                  Z poważaniem: .... Ar
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka