Gość: spott IP: *.devs.futuro.pl 03.09.05, 14:14 69, 69A, 69B. Niedlugo sie skoncza literki ;). A tak na marginesie to moze ktores by wjezdzalo lub konczylo na Lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poinformowany Re: 69 IP: 195.69.82.* 03.09.05, 15:10 > konczylo na Lotnisku. Gach Rokicki konczy na dywanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spottt Re: 69 IP: 195.69.83.* 03.09.05, 18:06 Wiesz jak bys nie wiedzial to w Lodzi jest lotnisko Lublinek a nie Okecie i o to mi chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: 69 IP: 195.69.82.* 03.09.05, 19:51 > Wiesz jak bys nie wiedzial to w Lodzi jest lotnisko Lublinek a nie Okecie i o > to mi chodzilo. Dziekuje za uwagi, rozpatrze to w terminie najblizszym, a ja przyjmuje w kazdy trzeci poniedzialek miesiaca miedzy 16:15 a 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan28 Re: 69 IP: *.rev.vline.pl 03.09.05, 18:41 Po cholere jest tam 55 i 65. Wzupelnosci wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spottt Re: 69 IP: *.devs.futuro.pl 04.09.05, 10:09 po cholere?? zapytaj ludzi pracujacych w sortowni, ludzi mieszkajacych na osiedlu przy ul. Pienistej. A o 69 na lotnisku wspomnialem bo chyba kiedys na tym forum czytalem o takich planach. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: 69 03.09.05, 20:54 Tak, na rozkładzie tej linii brakuje jeszcze "69 C", kolejnych dwóch kolumn z czasami przejazdów jazdy. Ponieważ roztrojenie już teraz występuje "tylko" na zachodzie miasta", wydłużyłbym (np. 69A, albo B albo C albo zwykłe) na Janów. Albo do Andrespola. A co! Następnym krokiem, moim skromnym zdaniem, powinna być OSOBNA tabliczka dla każdego wariantu. Nawet trzy/cztery tabliczki będą bardziej przyjazne i czytelne aniżeli jedna z mnóstwem krzaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: 69 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.05, 19:20 Z czasem powinniśmy dorobić się sytuacji w które po Łodzi będzie jeździć tylko 69 z pełnym zestawem literek włączając ą ę i ć, albo też pełen komplet autobusów z i bez "A" z czego wszystkie "A" jechać będą na Lublinek.:-/ Temu lotnisku i osiedlu wystarczyłaby w zupełności jedna, tylko porządna linia. Pod hasłem "porządna" kryje się linia dowożąca we wszystkie najważniejsze miejsca tj.: do dworca kaliskiego i fabrycznego, jako węzłów komunikacji regionalnej oraz do 1-2 ważnych węzłów komunikacji miejskiej, w miarę możliwości i potrzeb równo wytaktowana. Po pewnych zmianach w systemie łódzkiej komunikacji wystarczyłaby trasa Lotnisko - Karolew - kaliski - Central - Fabryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: 69 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.05, 19:37 Po wnikliwej lekturze rozkładu 69 stwierdzam: 1. Wzrośnie liczba samobójstw wśród ludzi w starszym wieku. Bajzel jaki jest w tym rozkładzie daje się porównać już chyba tylko z bajzlem, jaki mamy w MPK. 2. Może by jednak zastanowić się nad systemowym rozwiązaniem dla obsługi zakładów przemysłowych. Mamy giletta, mamy Dąbrowę - na dojazd wszyscy narzekają. Trzeba by się chyba na coś zdecydować, bo naginanie istniejącej sieci połączeń do potrzeb tych zakładów po prostu wychodzi bokiem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś