Dodaj do ulubionych

wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee

09.09.05, 08:14
telewizyjna w Polsacie eeeeeeee. I obydwaj kandydaci eeeeeeeeeee połowę tego
co mieli do eeeeeeeeeee powiedzenia eeeeeeeeeeee to
było "eeeeeeeeeeeeeeeeeee".
Czy to eeeeeeeeeeeeeee będzie eeeeeeeeeeeeeeee dobry Prezydent eeeeeeeeeee co
będzie eeeeeeeeeeeeeeeeeeee co chwilę mówił "eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee"???
Obserwuj wątek
    • cassani aha eeeee 09.09.05, 08:19
      zapomniałem eeeeeeeeeeeee dodać iw to nie uwierzycie eeeeeeeee, ale połowa
      programu eeeeeeeeeeeee wyborczego Tuska i Cimoszewicza eeeeeeeeeeeee
      to "eeeeeeeeeeeeeeeee"!!!
      czy to eeeeeeeeeeeeee będzie eeeeeeeeeeeeeeeee dobry program eeeeeeee?
    • Gość: leslaw_m Re: wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee IP: *.lodz.msk.pl 09.09.05, 08:19
      zwracam uwagę,ze tow cimoszenko uzywa jeszcze yyyyyyyyyy,
      a nawet cos w rodzaju uuuuuuuuuuuu(umlaut)
      • cassani Re: wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee 09.09.05, 08:20
        eeeeeeeeeee może tak eeeeeeeee bo miałem eeeeeeeeeeeeee włączony surround
        eeeeeeeeeeeeee!
        • Gość: leslaw_m Re: wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee IP: *.lodz.msk.pl 09.09.05, 08:25
          zupełnie też zapomniałem o tym miękkim hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
          juz wiem yyyyyyyyyyyyyy na kogo hmmmmmmmmmmmmmm mógę eeeeeeeeeeee
          z pełną aaaaaaaaaaaaaaaaa odpowiedzialnoscią eeeeeeeeeeeeeeee
          swój głos yyyyyyyyyyy oddać
          uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
          uuuuuuu
          • ukalo Re: wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee 09.09.05, 08:25
            Wysłać ich na praktyki do radia - szybko oduczą się YYyyyyczenia :)
            • cassani Re: wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee 09.09.05, 08:27
              bo ja eeeeeeeeee nie jestem eeeeeeeeee pewien eeeeeeeeeeee ale
              może "eeeeeeeeeeeeeee" jest oficjalnie eeeeeeeee wpisane jako eeeeeeeeeeeee
              część programu eeeeeeeeeeee wyborczego eeeeeeeeeeee?
              tak to eeeeeeeeeeee przynajmniej wygląda eeeeeeeeeeeeee.
            • aard wątpię, Ukalo 09.09.05, 14:15
              Nawet uznani za dobrych dziennikarze radiowi (Kaczkowki z Trójki!!) yyczą.
              Staaszne...
      • Gość: yyyyyyyyyyyyyyyy Re: wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:56
        a takze aaaaaaaaa uzywa eeeeeeee przyrywnika 'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'
    • ukalo Re: wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee 09.09.05, 08:54
      To na kogo tu kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee głosować eeeeeeeeeeeee?
      • cassani na dobrą sprawę eeeeeeee 09.09.05, 08:59
        to chyba obojetne eeeeeeeeeeeee. Z tego eeeeeeeeeee co się wczoraj
        eeeeeeeeeeeee zorientowałem eeeeeeeeeeee to obydwaj mają eeeeeeeeeeeeeeee dość
        podobny eeeeeeeeee program:
        połowa programu to "eeeeeeeeeeeee" a druga połowa to klasyczne wodotryski.
        w związku z tym eeeeeeeeee ja proponuję eeeeeeeeeee przerwać kampanię
        eeeeeeeeeeeee i im dać eeeeeeeeee prezydenturę exequo.
        eeeeeeeee.
      • Gość: Piotr Re: wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:22
        Obojętnie, te wybory to kibel skoro w finale będą W.C.-Kaczka
    • mag.gie The Bata. 09.09.05, 08:56
      Wniosek: Tusk nie może zostać prezydentem. Nie dość, że ma wadę wymowy to
      jeszcze, pozwolę sobie zacytować, "eeeeeeeeeeeeeeeee"? To będzie nie do
      zniesienia!
      Z dwojga złego już Cimoszewicz jest lepszy z "yyyyyyyyyyyyyyyyy".
      • ukalo Re: The Bata. 09.09.05, 09:01
        mag.gie napisała:

> Z dwojga złego już Cimoszewicz jest lepszy z "yyyyyyyyyyyyyyyyy".

Nie zgodzę się. Dla mnie yyyyyyyyyy brzmi mniej wiarygodnie ;-)
        • cassani powinno być tak: 09.09.05, 09:07
          "Nie zgodzę się. Dla mnie yyyyyyyyyy brzmi mniej wiarygodnie, eeeeeeeeeeeee ;-)"
          :))
          • mag.gie A Lepper... 09.09.05, 09:10
            mówi "beeeee"?
            • cassani Re: A Lepper... 09.09.05, 09:20
              on mówi beee bo mu śmierdzi swąd przypalonego ciała.
          • cassani i myślę iż to byłby dobry pomysł 09.09.05, 09:16
            na określenie swojej orientacji politycznej. Polacy by spacerowali po ulicach i
            zwolennicy Cimoszewicza by mówili yyyyyyyyyy a Tuska eeeeeeeeee. I wszystko
            bułoby jasne.

Ponadto
            Popierający Giertycha by sobie z rana smarowali górną wargę kupą by uzyskać
            odpowiedni grymas na twarzy na cały dzień a popierający Kaczyńskich
            spacerowaliby po naszych miastach z szczękościskiem.
            I nie były by nam potrzebne OBOPY i inne PENTORY :)
            • mag.gie świetny pomysł !!! 09.09.05, 09:21
              ale psią kupą?!
              • cassani Re: świetny pomysł !!! 09.09.05, 09:27
                moze być, to by było nawet patriotyczne, więc po linii LPR, bo by pomagało w
                utrzymaniu czystości miast!
                Nowe hasło LPR "Utrzymujemy porządek" i zblizenie na szczęśliwą rodzinę z
                kupami na wargach!!! To jest to!
                PS. czy ja nie powinienem sie zatrudnić w reklamie?
                • brite Ale 09.09.05, 12:43
                  Takiego LPRowca możnaby wyzwać od Gruzinów, bo Kałmanawardze.
                  • cassani o to 09.09.05, 13:06
                    chodzi!
                    Ja już kiedyś musiałem uspakajać grupę Gruzinów że Szewardnadze to nie to samo
                    co kamikadze!
                • mag.gie Re: świetny pomysł !!! 09.09.05, 13:13
                  wąsy kupowe winny być uformowane na kształt wąsa Adolfa;)
                  • cassani Re: świetny pomysł !!! 09.09.05, 13:26
                    oczywiście. Tylko kupa pionowa dałaby odpowidnią ilość uwalnianego odoru w celu
                    osiągnięcia oczekiwanego grymasu!
                    • mag.gie Re: świetny pomysł !!! 09.09.05, 13:31
                      oj, kupa z tym roboty!
                      • cassani Re: świetny pomysł !!! 09.09.05, 13:37
                        no tak - ale czy to nie rzuca cienia na Giertycha że jest przekupny?
                        • mag.gie Re: świetny pomysł !!! 09.09.05, 13:40
                          A kto nie jest:p

A na plakacie jest taki skupiony!
                          • cassani Re: świetny pomysł !!! 09.09.05, 13:48
                            Romek nie musi sie skupiać żeby uzyskać grymas. To inni muszą! On ma dar od
                            Boga!
                            • mag.gie Re: świetny pomysł !!! 09.09.05, 13:52
                              Romek ma na przedmieściu domek?

Grymas to on ma. I spojrzenie psychopaty.
                              • cassani Re: świetny pomysł !!! 09.09.05, 13:56
                                i tak dobrze wybrał model kariery. Jakby nie został politykiem socjalistyczno-
                                narodowym (kiedyś się to nazywało faszyzmem ale po 1945 roku nie wypada)
                                mordowałby lekarzy wykonujących aborcję.
                                • mag.gie Re: świetny pomysł !!! 09.09.05, 13:57
                                  Lepiej mu nie ufać.
                                  Trzeba poszukać informacji na temat hobby pana Romana;)
                                  • cassani no chyba padnę!!!! (dotyczy tatusia): 09.09.05, 14:03
                                    www.giertych.pl/
                                    zobaczcie pierwsze info:
                                    "Przewodnicząca Związku Polaków na Białorusi Andżelika Borys przedstawiła
                                    dzisiaj na posiedzeniu delegacji Parlamentu Europejskiego UE- Białoruś sytuację
                                    Polaków w tym kraju apelując o wsparcie i zaangażowanie polityków europejskich
                                    w konflikt z władzami tego kraju. W spotkaniu wziął udział prof. Maciej
                                    Giertych, kandydat na prezydenta Ligi Polskich Rodzin i poseł do Parlamentu
                                    Europejskiego."
                                    "wziął udział", hehe, ciekawe że nie napisali że wyprawę pani Borys
                                    zorganizował jego konkurent, eeeeeeee Tusk eeeeeeeee, hehe. LPR tak manipuluje
                                    jak potrafi - nie wiadomo czy śmiać się czy płakać!
        • mag.gie Re: The Bata. 09.09.05, 09:15
          Kwestia gustu:)

A Tusk pewnie mówił "eeeeeeeee", bo się skleił swoim ulubionym cukierkiem typu
          Krówka Mordoklejka:p
    • Gość: J.S. Re: wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.05, 09:32
      Announcer: This is Debate 2004 with your host, Jim Lehrer.

Jim Lehrer: Welcome to the cable-access televised debate between a giant douche
      [screen left] and a turd sandwich [screen right] We'll start with Giant Douche.
      Sir, some students and parents are reluctant to have a... giant douche
      represent them. What do you say to those people?

Giant Douche: Jim, first of all I would like to thank you for monitoring this
      debate. And I would like to thank all of the students and their parents for
      coming.

Cartman: Aww, suck-up, suck-up! [a man behind him and to his right leans over
      and shushes him] What?! It's an obvious suck-up move.

Giant Douche: But I would hope that those students and their parents who
      question my qualities would simply look at my opponent. He is a turd sandwich

Turd Sandwich: [leaning forward] You're a turd sandwich.

Giant Douche: ... No, sir, if you'll pardon me, you are in fact, the turd
      sandwich.

Turd Sandwich: [quickly countering] You're a turd sandwich.

Giant Douche: ... Sir, you are a turd sandwich.

Turd Sandwich: [quickly countering] You're a turd sandwich.

Jim Lehrer: Ahh, Turd Sandwich, I will ask you not to speak out of turn.

Turd Sandwich: I I'm sorry, Jim.

Giant Douche: Anyway, as I was saying, ahh... wait, I I forgot what I was
      saying.

Turd Sandwich: Ha. Wha-hat a douche.

Jim Lehrer: All right, Turd Sandwich, this next question is for you. How should
      South Park Elementary enforce its laws of conduct for young athletes during
      sporting events.

Turd Sandwich: [long pause] ... Uh you know, uh, my opponent wouldn't even know
      the answer to that question. If you ask him the same question, he would not
      answer it. [Giant Douche just looks at him] He would stand around and just
      babble on and on about nothing until he was finally saved by the buzzer sound.
      [the buzzer sounds over his last two words.]

Jim Lehrer: Your time is up, Turd.
    • wij_drewniak Re: wczoraj eeeeee była debata eeeeeeee 09.09.05, 23:00
      To nie było eeeeeeeeeeeeeee, tylko pauzy. I tak Tuskowi wyjątkowo gładko szło. Czasami te jego pauzy mnie przerażają, bo myśle, że sie zaciął i nijak drugiej częsci zdania w sposób poprawny (gramatycznie) nie skleci.
      Na szczęście mu się udaje, chociaż co do sensu całości takiego zdania złożonego mam czasami wątpliwości.. No cóż, polityka jest też sztuką improwizacji..
    • cassani kolejna debata w TVP2 13.09.05, 09:21
      wczoraj znów była debata. tym razem długo nie dałem rady oglądać, bo jak
      włączyłem to akurat padło pytanie od publiczności do pana Olejniczaka:
      "Jaki SLD ma plan obniżania kosztów pracy?"
      Olejniczak: "zamierzamy podnieść płacę minimalną"
      to mi wystarczyło. przełączyłem na Discovery i akurat szczęśliwie trafiłem na
      American Chopper...
      na wybory chyba nie dam rady iść.
      • mag.gie Re: kolejna debata w TVP2 13.09.05, 10:57
        Cassani, jak to mozliwe? No nie wierzę, czyżby już dało zanć o sobie
        przesilenie:p
        Pozwolę sobie:
        img337.imageshack.us/img337/9853/image25jk.jpg
        ;)
        cassani napisał:
        > na wybory chyba nie dam rady iść.
        • huann Re: kolejna debata w TVP2 13.09.05, 10:59
          'nie bądź PROSIAKIEM, IDŹ na wybory!'.

wyborne!
          (i wyszukane.
          co to google robią z obywatela :P)
        • cassani trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 10:25
          przesilenie jest - aczkowliek spodziewałem się takiej reakcji.
          ale czy świadoma rezygnacja z wyboru, jesli takowego nie ma (np oddanie
          nieważnego głosu) nie jest tez deklaracją wyborczą?
          • mag.gie Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 10:45
            Owszem jest.
            Proponuję zatem wybrać najmniejsze zło i zagłosować, "PRZECIW" komuś jeśli nie
            ma sie opcji "ZA".
            Kurcze, chyba takie wyjście z sytuacji leży już w naturze tego narodu:/
            • cassani Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 10:49
              tak na poważnie to na dobrą sprawę powinno się zagłosować chyba właśnie na PD.
              A dlaczego? a dlatego, żeby była w sejmie jakaś kontruktywna opozycja.
              Przecież jak w opozycji zostanie tylko Samoobrona i LPR a POPiS da dupy w
              następnej czterolatce - na co się najwyraźniej zapowiada porównując wodotryski
              obydwóch partii, to ma znaczyć że potem rządy ma przejąć któraś z tych dwóch
              partii? oj chyba lepiej nie!
              • mag.gie Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 11:01
                Bardzo dobra odpowiedź, moim skromnym zdaniem:p
                PD jest małym światełkiem w tunelu w tych cholernie męczących wyborach.
                • cassani Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 11:08
                  znaczy się dla mnie nie sa jakimś światełkiem. jak to zrobię to bardziej na
                  zasadzie obrony Częstochowy niż wielkich nadziei. Najchętniej zagłosowałbym na
                  obojętnie kogo, ale na drugą kadencję. Chciałbym oddać na kogos głos na druga
                  kadencje, kiedy pierwsza by mnie do tego zmobilizowała. ale na razie to
                  niemozliwy komfort dla wszystkich Polaków.
                  • mag.gie Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 11:21
                    Zwariowałeś?! Ja nie mówię o żadnych wielkich nadziejach. Mówię tylko o mniej
                    złej opcji.
                    Wniosek jest jeden: przeczekać jeszcze tę kadencję, a później zakasać rękawy i
                    wziąć się za karierę polityczną:p
                    • cassani Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 11:25
                      ja bym się nadawał - jak słysze te polemiki to czasami zdaje mi się ze sa
                      skierowane do przedszkolaków.
                      Ale jest problem - nie potrafię mówić że deszcz pada jak ktoś na mnie sika, a
                      to ważna umiejętność w polityce.
                      • mag.gie Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 11:38
                        Te wybory to jeden wielki bełkot. I do tego jeszcze ten niepolityczny kościół z
                        ojcem dyrektorem na czele:/

Podobno, mocz ma podobno bardzo odżywcze (wręcz lecznicze) działanie na skórę:p

• cassani Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 11:46
                          Podobno, mocz ma podobno bardzo odżywcze (wręcz lecznicze) działanie na skórę:p

ale własny! :)
                          • mag.gie Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 11:47
                            no, tego nie wiedziałam ;)
                            • cassani Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 11:56
                              no wiesz 100% pewności nie mam, nie próbowałem, ale tak sobie wyobrażam, w myśl
                              zasady "jak się przestrzelisz - tak się wyśpisz".
                              Jednak dalej nie mogę pisać o moczu bo jak pisałem o kupie to mi zaproponowali
                              antysalvadora!
                              :)
                              • mag.gie Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 12:10
                                no właśnie. Chyba lekko przesadzasz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=29227972&wv.x=2&a=29236532
                                czy znajesz sobie sprawę, ze niektórzy jedzą czytając forum???

• cassani Re: trochę późno - ale odpowiadam 19.09.05, 12:14
                                  to moja wina ża ja mam TO w dupie!?!? :)

z czy Ty sobie zdajesz sprawę że nawet jak czytając forum jedzą to i tak
                                  skończą TAM?

Na szczęście są na tym świecie niezachwiane wartości i prawa natury - od kupy
                                  nie ma ucieczki!

:)
                                  • mag.gie odejdę trochę od tematu WC, 19.09.05, 12:38
                                    a co z debatą Kaczor kontra Donald?

• cassani szkoda, ale juz się ustosunkowywuję: 19.09.05, 13:15
                                      Podobno wszystko juz ustalone tylko nie ma consensusu gdzie by sie debata miała
                                      odbyć. Z wiadomych wzgldów prounijny Tusk woli Euro Disneyland pod Paryżem ale
                                      socjaliści z ugrupowania DMSwK (Dwoi Mi Sie w Kurniku, stare PiS) woleliby w
                                      nowootwartym Disneylandzie w Chinach, ze względu na podobny program z linią
                                      CHRLD.
                                      W związku z tym zamieszaniem rząd RP zamierza przedstawić do sądu arbitrażowego
                                      w Seulu sprawę przeciwko Michaelowi Jacksonowi który po obietnicach wycofał się
                                      z projektu budowy parku rozrywki na Bemowie. Nasi specjaliści podejrzewają iz
                                      było to długoterminowe działanie celowe którego zamierzeniem było spowodowanie
                                      braku miejsca do odpowiedniej debaty miedzy Kaczorem a Donaldem. Michael
                                      Jackson odrzuca zarzuty, choc jak twierdzą specjaliści od obrazu (czy
                                      wizerunku?) w trakcie ich stawiania bladł coraz bardziej.
                                      A propos blednęcia Jacksona, to polscy naukowcy odkryli niewidzialną nić
                                      łączącą Jacksona z Lepperem, otóz w miarę blednięcia Jacksona ciemnieje Lepper.
                                      Według ich badań w tej chwili odcień Jacksona jest identyczny z kolorem 15-
                                      letniego Leppera a twarz Leppera ma identyczny kolor z twarzą Jacksona w
                                      momencie wydania albumu BAD.
                                      Ale odbiegłem od tematu. Suma sumarum debata odbędzie się o ile Misisterswo
                                      Kurnictwa znajdzie na nią odpowiednie miejsce na tym klopie. oops, wyrwało mi
                                      się, globie miało być! ja znów o kupach!
      • Gość: leslaw_m Re: kolejna debata w TVP2 IP: *.lodz.msk.pl 13.09.05, 17:20
        natomiast kandydat na jakiegostam ministra dorn ludwik,zapytany o słuzbę zdrowia
        oswiadczył:musimy zderzyć się z tą trudną prawdą,dlatego szczerze mówię już
        dzisiaj,nakłady na słuzbę zdrowia muszą być podniesione!
        hahahahaha hehehehehehe nie sądziłem,ze dosc rozsądny człowiek takie lepperyzmy
        będzie wygadywał,patrzcie co sondarze robią z człowieka
        • Gość: nikt Re: kolejna debata w TVP2 IP: *.toya.net.pl 13.09.05, 17:49
          ta... najfajniej bedzie, jak z powodu slusznego skądinand upierania sie PO na
          podatek liniowy PiS pojdzie robic koalicję z lepperem, lperem i peslem.
          gospodarczo bardzo by do siebie wszyscy pasowali, jak nie przymierzając kołchoz
          do lukaszenki.
          • Gość: lisa Re: kolejna debata w TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:59
            to ja jeszcze pozwolę sobie dorzucić plakat :D
            img357.imageshack.us/img357/3594/img42234di.jpg
            • cassani w ogóle 19.09.05, 10:22
              ten plakat jest zajebisty - "człowiek z charakterem" - i ten cielęcy wzrok!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka