Dodaj do ulubionych

Podanie o przedłużenie sesji poprawkowej...

13.09.05, 14:32
Ma ktoś jakieś doświadczenia w pisaniu podań o przedłużenie sesji poprawkowej
(chodzi mi oczywiście o nieszczęsny wrzesień) na UŁ ? Tak sobie siedzę i
widzę, że bez tego chyba się nie obędzie, a to moja taka pierwsza sytuacja i
chętnie posłucham rad weteranów ;)

Pozdr
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Podanie o przedłużenie sesji poprawkowej... 13.09.05, 14:36
      Jeśli jesteś na studiach, to napisanie czegoś takiego nie powinno przekraczać
      Twoich możliwości. Tak mi się wydaje.
      • fauve Re: Podanie o przedłużenie sesji poprawkowej... 13.09.05, 15:02
        Zgadza się, nie przekracza. Źle widocznie sformułowałem zapytanie. Chodzi mi o
        zasady, co jest możliwe, a co nie. Z tego co wiem to różnie bywa.

Pozdr
        • yavorius Re: Podanie o przedłużenie sesji poprawkowej... 13.09.05, 15:06
          Więc jeżeli chodzi o UŁ, ja przedłużałem kiedyś sesję bodaj do 23.10, bez
          żadnego problemu:)
          • fauve Re: Podanie o przedłużenie sesji poprawkowej... 13.09.05, 15:21
            Dziękuję za odpowiedź. Spytam tylko jeszcze do kiedy najpóźniej takie podanie
            można złożyć ? To, że początek nowego semestru to już trochę za późno jest
            logiczne ;)
            • yavorius Wiesz co, nie kojarzę 13.09.05, 15:26
              Ja składałem chyba w październiku (!) :))) ale to wszystko zależy od dziekana
              (czy innego rektora:p)
    • Gość: Pszem Re: Podanie o przedłużenie sesji poprawkowej... IP: *.toya.net.pl 26.09.05, 11:57
      Podanie można skłać do 30 września. Nie wiem na jakich studiach jesteś ale na
      wydziale PiA trzeba mieć min 50 punktów kredytowych żeby starać się o
      przedłużenie sesji.
      A jak napisać. Najzwyczajniej w świecie. "Zwracam się z uprzejmą prośbą o
      przedłużenie sesji egzaminacyjnej do dnia... Prośbę swą motywuję tym iż..."
      Trudne to nie jest.
    • Gość: Pszem Re: Podanie o przedłużenie sesji poprawkowej... IP: *.toya.net.pl 26.09.05, 11:58
      Acha to na ile przedłużą Ci sesję zależy tylko i wyłącznie od "widzi mi się"
      dziekana. :/
      • cassani Re: Podanie o przedłużenie sesji poprawkowej... 26.09.05, 12:03
        nie dziekana tylko sekretarki jakiejś. wrzesniowe przedłużenia daja hurtem
        sekretarki, dziekan pewnie nawet ich nie widzi. Ja na Ek-Socu żyłem przede
        wszystkim z Panią Elą (pozdrowionka) i dzieki jej poradom jakoś sie układały
        puzzle szkoła->picie->praca :))
      • donpeedro Re: Podanie o przedłużenie sesji poprawkowej... 26.09.05, 12:05
        wszystko zalezy od pani w okinku w dziekanacie. one sa wazniejsze niz rektor z
        dziekanem razem wziete. one moga wszystko
        • donpeedro Re: Podanie o przedłużenie sesji poprawkowej... 26.09.05, 12:08
          Pani Ela hmm.........
        • cassani tak jak mówisz 26.09.05, 12:10
          mnie na ten przykład na pierwszym roku strasznie się lato rozciągnęło i letnia
          sesja sięgała końcówki listopada. Czekałem na którys tam termin u pani
          Żółtowskiej z matmy z mieszanymi uczuciami i nastawiony na warunek.
          Pamiętam jak dziś, siedzimy smętnie pod jej pokojem i czekamy co sie uda
          załatwić. Obok nas przechodziła "pani Ela z okienka" i do nas: "a co wy tu
          jeszcze robicie?" no to jej tłumaczymy. Weszła do pokoju Żółtowskiej po chwili
          wyszła.
          Żółtowska wyszła po chwili i poprosiła o indeksy. Daliśmy z lekkim drżeniem czy
          nas nie poczęstuje bańkami. Odebraliśmy indeksy i patrzymy: dst.
          Ptem, pod koniec studiów rozmawiałem z pania Elą co ona powiedziała w tym
          pokoju. "Powiedziałam że mam kupę roboty i żeby dała wam tróje bo list nie mogę
          zamknąć". Ot - władza okienkowa:)
          • donpeedro Re: tak jak mówisz 26.09.05, 12:12
            Ty to jakies straszne rzeczy opowiadasz.
            • cassani Re: tak jak mówisz 26.09.05, 12:22
              no, aż mnie zmroziło :)
              • donpeedro Re: tak jak mówisz 26.09.05, 12:37
                sie wie dyrdymało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka