Gość: Yarro IP: *.city.com.pl 20.06.01, 20:37 KUPUJMY KOSTKI NA "POMNIK ŁODZIAN PRZEŁOMU TYSIĄCLECI"! DAJMY DO ZROZUMIENIA URZĘDASOM, ŻE UDA SIĘ SPRZEDAĆ TE 100 TYS. KOSTEK! POKAŻMY IM! JEŚLI MNIE POPIERACIE, PISZCIE! (P.S.-INFO NA TYM PORTALU) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: KUPUJMY KOSTKI NA IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 20.06.01, 20:41 Ja juz mam, moja zona, tesciowie i szwagier z zona tez. Pozdrawiam, Marcin Kaniewski PS Koledzy z dzialu tez kupili na prezenty MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: KUPUJMY KOSTKI NA IP: *.toya.net.pl 20.06.01, 23:49 Zupelny bezsens dla mnie ten pomnik...Czy ktos mnie popiera? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarro Re: KUPUJMY KOSTKI NA IP: 217.97.254.* 23.06.01, 00:00 Droga Koleżanko! Ja jako "tematodawca" oczywiscie Cię nie poprę, ale aby chciec byc popartą musisz podac jakieś w miarę logicxzne argumenty. Dlaczego uważasz to za bezsens? Yarro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptr Re: KUPUJMY KOSTKI NA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 Zamierzałem kupić, ale obawiam się, że skończy się to wszystko kolejną aferą finansową. Wobec niejasności czy ten pomnik w ogóle powstanie (zła jakość kostek, brak zgody architekta, mała ilość chętnych w skutek braku nagłośnienia akcji itd.) nie wiem czy to ma sens. Jeśli jednak ktoś rozwieje moje wątpliwości to zaraz lecę kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maq123 Re: KUPUJMY KOSTKI NA IP: 10.9.33.* 25.06.01, 00:00 Pomysł genialny, ale wg. mnie nic z tego nie wyjdzie, a kasa przepadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: KUPUJMY KOSTKI NA IP: 212.244.177.* 25.06.01, 00:00 A przy okazji naprawimy sypiacy sie odcinek Piotrkowskiej przed Urzedem Miasta, dobry pomysl a jaki "oryginalny" Odpowiedz Link Zgłoś