Dodaj do ulubionych

ŁKS zagra na wyz liderem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:45
JUTRO JAGA WAS POJEDZIE BEZ DWOCH ZDAN.JESTESCIE ZBIERANINA PSEUDO
GWIAZDOROW.I LESNYCH DZIADKOW.I ZNOWU GOSZCZYNSKI WYPIJE Z ROZPACZY PARE
JABOLI KTORE PRODUKUJE.HEHEHE
Obserwuj wątek
    • Gość: heniek Re: ŁKS zagra na wyz liderem IP: *.usinet.it / 194.149.232.* 16.09.05, 16:49
      a co to znaczy "ŁKS zagra na wyz liderem" hmm zagra na wyzynie , wzniesie sie
      na wyzyny, zagra z wyzylowanym liderem?
      • Gość: dzeku prosimy nie stosowac skrotow myslowych GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:52
        wlasnie co to do cholery znaczy? Radziu wyluzuj, wazne ze widzewek skasuje
        piasta za pare godzin, nich retkinia sie martwi o przezycie w 2 lidze poki co,
        choc nie powiem derby w ekstraklasie pelnej korupcji i listkiewiczow brzmialyby
        niezle
        • Gość: pafcio Re: prosimy nie stosowac skrotow myslowych GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:27
          Nie żebym się czepiał ale jak tam skasował widzewek tego piasta ??
          • Gość: Fulko de Lorsz Re: prosimy nie stosowac skrotow myslowych GW IP: *.toya.net.pl 17.09.05, 12:28
            No niestety - derby zapowiadają się pasjonująco bo Widzewek wczoraj także
            padlinę grał...
            Piast był poprostu lepszy....
    • Gość: RTS Re: ŁKS zagra na wyz liderem IP: *.toya.net.pl 16.09.05, 17:28
      A ja mam nadzieję że ŁKS wygra ten mecz.
      Pozdrowienia dla normalnych kibiców.

RTS.
      • Gość: Stal Rz-ow Re: ŁKS zagra na wyz liderem IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 16.09.05, 18:03
        A ja mam nadzieje , ze LKS stanie na wysokosci zadania i pojada sobie chlopcy
        po rowach jak sie bawic to sie bawic.Za niedlugo ekipa resoviakow z umytymi
        rowami zawita do swoich przyjaciol ale bedzie balanga.
        • Gość: VVV Re: ŁKS zagra na wyz liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:28
          A ja sądzę, że niedługo spotka cię piącha m/dzy ślepia:)
          • Gość: pafcio Re: ŁKS zagra na wyz liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:23
            Mam nadzieje kibicu Stali , że przykre doświadczenia , które Cię spotkały w
            życiu i jak widać silnie rzutują na Twoją psychikę , przezwyciężysz.
            Spróbuj skontaktować się z organizacjami , które pomagają ofiarom przemocy
            seksualnej w rodzinie.

• Gość: Fulko de Lorsz do Stal Rz IP: *.toya.net.pl 16.09.05, 23:12
          Wiesz co - Ciebie juz powoli zaczynają nielubić prawie tak jak mnie!
          Ale cotam...
          Jeśli wykpiwać to nie indywidualnie!
          Jeśli wykpiwać to tylko we 2ch!
          • Gość: CityofLodz Re: do Stal Rz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:16
            Jasne fulko, co dwóch de.bili, to nie jeden, zawsze raźniej. Nie zapomnij o
            prochach.
          • Gość: pafcio Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:38
            Fulko nie schlebiaj sobie.
            Wykpiwać to trzeba „umić”
            Ciebie nie można nie lubić z Ciebie nawet nie można się śmiać .
            Nadzieją pozostają badania okresowe , które mam nadzieję już niedługo przed
            Tobą.
            Jeśli zamierzasz tworzyć spółkę z bucem ze Stali to uważaj na dupę bo jemu
            tylko „rowy” w głowie.

• Gość: Stal Rz-ow Re: IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 17.09.05, 12:27
              pafcio mam odmienna orientacje do twojej zboku.Pewnie juz nie mozesz sie
              doczekac jak ciecie z resovii pojada ci po rowku.Co do doswiadczen z
              dziecinstwa , nie ma w nim nic co mogloby zaszkodzic mojej psychice,
              a twoje doswiadczenia no tak jak sie mam mame z obrosnieta klata ,
              ktora przekazaja synkowi jak kochac inaczej teraz patrzysz w wszystkim
              na rozporki.
              • Gość: CityofLodz Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:07
                No cóż, twoją starą chyba naprawdę molestował Yeti, kozi cycu powyżej.
                • Gość: pafcio Re:0-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 17:37

Oczami wyobraźni widzę wasze miny , gdy się dowiedzieliście , że Jaga poległa.
                  Wiem , wiem cieszycie się wraz z nami , kibicami ŁKS-u.
                  Bez dwóch zdań prawda Radzio.

• Gość: CityofLodz Re:0-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:32
                    No i gdzie tu są teraz te podmiejskie kundle ze swymi przydupasami?
                    Viva ŁKS Łódź:)
                    • Gość: Fulko de Lorsz Re:0-2 IP: *.toya.net.pl 17.09.05, 19:34
                      Wow!
                      Kto by się tego spodziewał!
                      Super - może derby jednak nie będą padliną!
                      Brawka i gratulacje...
                      • Gość: Mosty Re:0-2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:43
                        > Super - może derby jednak nie będą padliną!

Protestuję przeciwko nazywaniu meczów ŁKS - GKS Bełchatów derbami. To mniej
                        więcej tak jakby nazwać w ten sposób mecz np. Wisły z Górnikiem Zabrze.

A co do meritum... Mecze w EKSTRAKLASIE są z reguły ciekawsze i taka szansa
                        istnieje.
                        • thomaspawel Re:0-2 17.09.05, 22:04
                          ha ha ha!!!....szansa na ekstraklasę...
                          • Gość: Stal Rz-ow oby tak dalej IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 17.09.05, 22:26
                            oby tak dalej za rok sie spotkamy , moze nie bedziecie tlem dla nas i bedzie
                            fajny meczyk
                            • Gość: CityofLodz Re: oby tak dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:28
                              masz rację thomaspawel, ficef nie ma szans na extraklasę ;)
                              • Gość: Stal Rz-ow LKS w 3 lidze IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.09.05, 02:29
                                To byl zart frajerzy widze was w 3 lidze.
                                • Gość: pafcio Re: Jaga-ŁKS 0-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:30
                                  O witamy „stalowego buca” i co tylko tyle , słabo bardzo słabo.
                                  Może zdejmij torebkę z głowy , wtedy będziesz widział lepiej.
                                  • hm` Re: Jaga-ŁKS 0-2 18.09.05, 12:52
                                    W sumie Pafcio piekne bramki strzelili. Heh no i ten slupek Sypka. A sytuacje Jega miala jak na lekarstwo.
                                    pozdr. hm`
                                    www.bsk.vectranet.pl/~sagi/jaga-lks0506.avi
                                    • Gość: furio Re: Jaga-ŁKS 0-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:25
                                      nie napinaj sie tak na necie bo pekniesz rzeszowiaku. W cztery oczy tez pewnie
                                      kozak jestes co?

Derby blisko ale jak zwykle zarząd Widzewa odpi***ala i rzuca kłody pod nogi
                                      kibicom przyjezdnych. Dla kogo są derby do cholery jak nie dla kibiców????
                                      Panie Puchalski niech sie Pan zastanowi nad tym.
                                      • Gość: Stal Rz-ow Re: Jaga-ŁKS 0-2 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.09.05, 14:15
                                        w cztery oczy co pedalem jestes hahha ze masz takie okreslenie.
                                        Moze ja jestem piratem i mam jedno oko wiec , przyjde z kumplem tez z
                                        jednym okiem i bedzie w cztery oczy hahahha ale buc .
                                        • Gość: mac - ŁKS ŁÓDŹ Re: Jaga-ŁKS 0-2 IP: *.toya.net.pl 19.09.05, 00:09
                                          Stal Rz-ow: jak macie obaj po jednym oku to gdzieście sobie wsadzali? nawet pedałem nie potrafisz być. coraz cieniej...disy na tobie coraz bardziej mnie bawią.
                                    • Gość: pafcio Re: Jaga-ŁKS 0-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:06
                                      Bramki już widziałem , dzięki.
                                      Cóż , cieszmy się z tych punktów bo mało kto z nas się tego spodziewał.
                                      Może to będzie małe przełamanie , no ale tego dowiemy się na Podbeskidziu.
                                      Pozdrawiam.

P.S Szkoda , że się nie wpisał RADZIO , bardzo szkoda BEZ DWOCH ZDAŃ.
                                      • Gość: Stal Rz-ow pafcio ty potworze IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.09.05, 14:18
                                        pafcio jajoglowy chlopcze na twoj tepy leb to worek na ziemniaki nie wchodzi,
                                        wystajace uszy przeszkadzaja , jestes postrachem Miasta Lodzi.
                                        pafcio potwor z teofilowa hahahha
                                        • Gość: pafcio Re:gdzie Ty masz uszy ?!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:41
                                          W moim przypadku jak i większości ludzi uszy znajdują się w okolicach głowy ,
                                          nie zaś „łba”.
                                          Jeśli Ty masz inaczej to odwołuje wszystkie „docinki” jakie Cię spotkały z
                                          mojej strony.
                                          Życie wystarczającą Cię pokarało.
                                          Nie chce Cię martwić ale tak Ci już zostanie.
                                          Przepraszam , miałem się nie śmiać
                                        • Gość: mac ŁKS ŁÓDŹ Re: pafcio ty potworze IP: *.toya.net.pl 19.09.05, 00:13
                                          Stal Rz-ow: "tępy jajogłowy łeb" - to (trudne słowo) oksymoron, brawo, postępy widzę, następnym razem postaraj się użyć polskich czcionek, wiesz jak to się robi? A przepraszam, zapomniałem o torbie na głowie, na początku ją zdjemij.
                                • Gość: mac - ŁKS ŁÓDŹ Re: LKS w 3 lidze IP: *.toya.net.pl 19.09.05, 00:07
                                  Kmita Zabierzów, pamiętaj 24.09, tylko się umyj.
                            • Gość: mac - ŁKS ŁÓDŹ Re: oby tak dalej IP: *.toya.net.pl 19.09.05, 00:05
                              Stal Rz-ow: szykuj się na mecz z Kmitą Zabierzów, to twoja rzeczywistość.
                          • Gość: Mosty Re:0-2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:01
                            Nie. Szansa na to, że Bełchatów nie spadnie i będziemy mieli w przyszłym roku
                            bliski wyjazd do zagłębia węgla brunatnego.
              • Gość: mac - ŁKS ŁÓDŹ [...] IP: *.toya.net.pl 19.09.05, 00:01
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: mac - ŁKS ŁÓDŹ [...] IP: *.toya.net.pl 18.09.05, 23:59
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Stal Rz-ow Re: ŁKS zagra na wyz liderem IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 19.09.05, 02:35
            LKS LODZ myj rowa derby blisko , tychy od tylu resovia w kopare
            bedziesz zaspokojony na kilka miesiecy.pacholem to ty jestes craxy.Ja lubie
            Widzew i mam szacunek dla Niego i jego kibicow.ty cieciu kumasz sie z tymi co
            dobrze ci robia kolo rowa , lepiej nie mogles trafic , pejsy spod krytej
            sa najlepsi (slyszane w kregu gejowskim).milej zabawy ci zycze i uwazaj
            zebys ze szczescia nie zapedzil sie za daleko i twoj durny leb nie byl obity
            przez Widzewiakow.
            • Gość: Mosty Re: ŁKS zagra na wyz liderem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:46
              Ty musisz mieć jakieś wyuzdane fantazje seksualne. Co chwila tylko o rowach,
              posuwaniu w rowa, owłosione klaty... Widocznie Twój chłopak nie zaspokaja Cię w
              100%. Tutaj niestety nie znajdziesz sobie "przyjaciela" więc daj sobie już
              spokój.
            • Gość: Mosty Re: ŁKS zagra na wyz liderem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:08
              > dobrze ci robia kolo rowa , lepiej nie mogles trafic , pejsy spod krytej
              > sa najlepsi (slyszane w kregu gejowskim).milej zabawy ci zycze i uwazaj

Tak? Na ŁKSie nie ma krytej trybuny. Najbliższa znajduje się ...
    • Gość: lekarz Re: ŁKS zagra na wyz liderem IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 19.09.05, 09:18
      oj Radziu Radziu a Ty dalej swoje
      • Gość: furio Re: ŁKS zagra na wyz liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:46
        podoba mi sie rajd sypniewskiego na tym filmiku. Co za szybkosc.....hehe jakby
        wazyl mniej to by i do tej glowki szybciej doszedl i strzelil brame.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka