Gość: Maciejjo IP: *.orange.pl 21.09.05, 09:16 REWELACJA! Bylem kilka razy i ani razu nie zalowalem. Jedzenie 'domowe', ale ja takiego nigdy w domu nie jadlem. Niedrogo i przyjemnie. Goraco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktaddy Re: Restauracja Delfin IP: *.4web.pl 22.09.05, 09:37 restauracja delfin była przy ul narutowicza .restaurator powinien to wiedziec pozdrawiam smakoszy.taddy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Najlepiej smakuje darmowa reklama... IP: 194.63.132.* 22.09.05, 10:25 Odpowiedz Link Zgłoś
blurrka tiaa... 22.09.05, 10:36 > Z drugim daniem mam problem. Tyle w karcie jest potraw z ryb, które uwielbiam: łosoś z patelni, maślana, karp w galarecie, śledzik w śmietanie.- Kiedyś, jeszcze za komuny, przy ul. Zielonej był taki lokal, gdzie w karcie znajdowały się same ryby. Restauracja nazywała się Delfin, a my trochę do niej nawiązujemy - wyjaśnia pani Elżbieta Omiecińska, współwłaścicielka restauracji. tylko, że delfin jest ssakiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sledz Re: tiaa... IP: *.retsat1.com.pl 22.09.05, 18:29 Dawna restauracja ,,Delfin'' znajdowala sie na Narutowicza 1/3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierż. tołpyga Re: tiaa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:13 Delfin był rzeczywiście na Narutowicza i jeśli restaurator do tego lokalu nawiązuje to ja u niego nie będę jadł. Mam złe skojarzenia. Bo to była fatalna knajpa z czasów PRL-u z wyborem żałosnym i rybkami mrożonymi. No i konsumenci też byli specyficzni delikatnie mówiąc. No chyba że ktoś ma takie tęsknoty i wymagania rodem z tamtych czasów. To jeszcze sąsiednia mordownia Myśliwska się przypomina. Równie straszne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: tiaa... 20.11.05, 19:28 masz rację! nie chodź tam i nie jedz! restaurator z pewnością, w celu jak najwierniejszego oddania realiów 'dawnego' delfina, zaimportuje również najemną trupę specyficznych konsumentów i sąsiednią mordownię w komplecie. bosz, jak można być takim palantem? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: tiaa... 20.11.05, 19:26 blurrka napisała: > tylko, że delfin jest ssakiem :P i je ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeee ta restauracja to dno!!!! IP: *.nsa.pvt.k12.va.us / *.dhcp.sffl.va.charter.com 20.11.05, 19:42 chyba że macie w planie komisje wojskową i chcecie na coś zachorować... Odpowiedz Link Zgłoś