Dodaj do ulubionych

Restauracja Delfin

IP: *.orange.pl 21.09.05, 09:16
REWELACJA! Bylem kilka razy i ani razu nie zalowalem. Jedzenie 'domowe', ale ja takiego nigdy w domu nie jadlem. Niedrogo i przyjemnie. Goraco polecam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ktaddy Re: Restauracja Delfin IP: *.4web.pl 22.09.05, 09:37
      restauracja delfin była przy ul narutowicza .restaurator powinien to wiedziec
      pozdrawiam smakoszy.taddy
      • Gość: gość Najlepiej smakuje darmowa reklama... IP: 194.63.132.* 22.09.05, 10:25
        • blurrka tiaa... 22.09.05, 10:36
          > Z drugim daniem mam problem. Tyle w karcie jest potraw z ryb, które
          uwielbiam: łosoś z patelni, maślana, karp w galarecie, śledzik w śmietanie.-
          Kiedyś, jeszcze za komuny, przy ul. Zielonej był taki lokal, gdzie w karcie
          znajdowały się same ryby. Restauracja nazywała się Delfin, a my trochę do niej
          nawiązujemy - wyjaśnia pani Elżbieta Omiecińska, współwłaścicielka restauracji.

tylko, że delfin jest ssakiem :P
          • Gość: sledz Re: tiaa... IP: *.retsat1.com.pl 22.09.05, 18:29
            Dawna restauracja ,,Delfin'' znajdowala sie na Narutowicza 1/3.
            • Gość: sierż. tołpyga Re: tiaa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:13
              Delfin był rzeczywiście na Narutowicza i jeśli restaurator do tego lokalu
              nawiązuje to ja u niego nie będę jadł. Mam złe skojarzenia. Bo to była fatalna
              knajpa z czasów PRL-u z wyborem żałosnym i rybkami mrożonymi. No i konsumenci
              też byli specyficzni delikatnie mówiąc. No chyba że ktoś ma takie tęsknoty i
              wymagania rodem z tamtych czasów. To jeszcze sąsiednia mordownia Myśliwska się
              przypomina. Równie straszne miejsce.
              • gray Re: tiaa... 20.11.05, 19:28

masz rację! nie chodź tam i nie jedz! restaurator z pewnością, w celu jak
                najwierniejszego oddania realiów 'dawnego' delfina, zaimportuje również najemną
                trupę specyficznych konsumentów i sąsiednią mordownię w komplecie. bosz, jak
                można być takim palantem?
          • gray Re: tiaa... 20.11.05, 19:26
            blurrka napisała:

> tylko, że delfin jest ssakiem :P

i je ryby.
    • gray Re: Restauracja Delfin 20.11.05, 19:30

a ceny?
      • Gość: bleeeeee ta restauracja to dno!!!! IP: *.nsa.pvt.k12.va.us / *.dhcp.sffl.va.charter.com 20.11.05, 19:42
        chyba że macie w planie komisje wojskową i chcecie na coś zachorować...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka