Gość: Bolo IP: *.acn.waw.pl 03.11.03, 16:46 Witajcie! Czy ktoś może podać orientacyjne wynagrodzenie przedstawiciela handlowego w dużej firmie leasingowej. Interesuje mnie np. EFL, BEL Leasing, Futura Leasing. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joan1973 Re: Przedstawiciel Handlowy - Leasing 03.11.03, 18:57 Bel Leasing - 1500 zł brutto (goła pensja prowizji od sprzedaży nie ma) - dane z początku tego roku EFL - podobnie + prowizja (nie wiem dokładnie jaka, nie chcę wprowadzać w błąd), plus sam. służbowy dla najlepszych Mam nadzieje, że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Przedstawiciel Handlowy - Leasing IP: *.kalisz.mm.pl 03.11.03, 19:17 Moge Ci powiedziec jak jest w oddziale EFL w Kaliszu. Ale podkreslam,ze ejst to oddzial. Jest to tylko prowizja i jak sie dobrze postarasz to masz na koniec miesiaca 800zł,placone po miesiacu od sprzedazy... Nie warto. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krabik Re: Przedstawiciel Handlowy - Leasing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 09:16 DAJ SOBIE CHŁOPIE SPOKOJ Z LEASINGIEM....TERAZ TO JUZ ZARABIAJA TYLKO WLASCICIELE.... Odpowiedz Link Zgłoś