Dodaj do ulubionych

Amerykanie zaczynają kręcić

12.10.05, 08:43
Laura Jordan ruleZ :D
Obserwuj wątek
    • at_work Wyjdą z ekipą w blokowiska? 12.10.05, 11:57
      Horror!

_
      Pies na kaczki.
    • Gość: laoo The Three IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:13
      Czy przypadkiem w filmie "Adaptacja" Donald, jeden z braci granych przez Nicolasa Cage'a nie napisal scenariusza o dzwiecznym tytule "The Three" ? Tam ten tytul mial byc groteska, tu jest faktem. smutne.

Analogicznie przypomnial mi sie jeden odcinek "South Park" w ktorym do miasteczka wita festiwal kina niezaleznego, gdzie jeden z filmow przedstawia kowbojow homoseksualistow jedzacych budyn. Na ostatnim festiwalu w Wenecji zlotego lwa zdobyl film Anga Lee o trwającym 20 lat homoseksualnym romansie dwóch kowbojów z Teksasu. Czy byl budyn nie wiem. Nie widzialem.
    • brite Re: Amerykanie zaczynają kręcić 12.10.05, 17:03
      Jeżeli tytuł filmu sugeruje proporcjonalnie jego jakość wobec "Se7en", to może
      będzie się dał obejrzeć :P
    • dawid88884 Nio niezle Łódź to Ładne miasto 12.10.05, 20:57
    • Gość: Rafal H Łódź będzie udawała USA IP: 65.220.43.* 12.10.05, 22:12
      A juz sie przestraszylem ze w Lodzi zaczna sprzedawac "chleb" jak guma arabska,
      ubrania jakosci trzeciej z Chin, ze po ulicach beda chodzic ludzie z
      przepuklinami wielkosci pilki do tenisa (bo operacja kosztuje 75 000$) i guzami
      na twarzy (bo operacja kosztuje 50 000$), ze zaczely jezdzic samochody o
      zywotnosci 1.5 roku i jakosci furmanki z PGRowskiej dziury, gdzie rudere i
      stajnie ktora nazywa sie domem ze skrawkiem pola wielkosci 7m/0.5m kupuje sie
      za 300 000$, gdzie wszystko jest piekne z daleka a z bliska tandetne i do
      bani...
      Nie... to dookola mnie, w prawdziwym USA - ale pocieszam sie tym ze stad spadam
      w przeciagu dwoch tygodni, po 1.5 rocznej meczarni.
      • Gość: szwed Re: Łódź będzie udawała USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:30
        Znowu kretyńscy filmowcy zablokują miasto a nasze władze jak dzieci cieszą się
        że jacyś amerykańcy kręcą w Łodzi film.
    • Gość: jester_737 Re: Amerykanie zaczynają kręcić IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 12.10.05, 22:57
      Dreszczowiec z Myyyyllllerrrem ???
      W tle; lowcy skor i pawulon.
    • Gość: tom Re: Amerykanie zaczynają kręcić IP: *.acn.waw.pl 12.10.05, 23:10
      Pewnie Lodz bedzie udawac Ameryke z lat 80-tych. Zreszta byl taki film z Pazura
      i Figura "AJlawju" kiedy Pazura w NY w jakiejs nedznej dzielnicy wychodzi na
      taras i mowi "Lodz ku.., Lodz" :P
      Pozdro :D
      • Gość: zyczliwy Re: Amerykanie zaczynają kręcić IP: *.p.lodz.pl 13.10.05, 11:15
        W Chicago, nie w NYC.
        • Gość: zyczliwy Re: Amerykanie zaczynają kręcić IP: *.p.lodz.pl 13.10.05, 11:18
          ...i nie "Lodz, k..., Lodz" tylko "Normalnie, k..., Lodz..."
    • Gość: BOLEC Re: Amerykanie zaczynają kręcić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 00:07
      Kiedyś juz gdzieś widziałem film kręcony w łodzi... chyba "Śmierć w Wenecji"..
      • anpio Re: Amerykanie zaczynają kręcić 13.10.05, 00:11
        > Kiedyś juz gdzieś widziałem film kręcony w łodzi... chyba "Śmierć w Wenecji"..
        Tego akurat nie znam, ale za to z filmów kręconych w Łodzi widziałem "Ziemię
        obiecaną", polecam!
      • Gość: blogger Re: Amerykanie zaczynają kręcić IP: *.hsd1.ca.comcast.net 13.10.05, 03:40
        W Lodzi tez nakrecili "Wejscie Smoka" i "Cleopatre" - naprawde, wierzcie mi

A.Lepper
        • Gość: Bart Re: Amerykanie zaczynają kręcić IP: *.mnc.pl 15.10.05, 14:10
          Faraona chyba
    • Gość: Pilot łódzki Łowcy mocnych wrażeń IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 13.10.05, 09:22
      Od kilku miesięcy mam przyjemność oprowadzać grupy obcokrajowców (głównie młodzi Anglicy, Niemcy i Francuzi) którzy "wpadają" do Łodzi na dawkę bardzo mocnych wrazeń. Dla nich atrakcją jest przejść się późnym wieczorem Kilińskiego, posiedzieć na skwerze przy Łodzi Fabrycznej itd (kto z Łodzi to wie o jakie klimaty chodzi). Twierdzą że nigdzie nie doświadczyli takich emocji strachu i ulgi z powrotu do domu.
    • okrutny_kamikaze Re: Amerykanie zaczynają kręcić 13.10.05, 09:29
      To fajnie że Łodź robi się światowa. Dzisiaj widziałem Nicolasa Caga.
      • Gość: axx Re: Amerykanie zaczynają kręcić IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 15.10.05, 13:56
        Alez oni nie zaczynaja. Oni kreca caly czas.
    • Gość: vg kiedy wybuchnie autobus? IP: *.toya.net.pl 16.10.05, 01:11
      w poniedziałek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka