grover 23.09.02, 15:07 Bartuch wspaminał coś o możliwości taniego załatwienia strojów sportowych, może warto?? Ja piszę się na to! Fajnie byłoby wystąpić w kolejnym spotkaniu w strojach klubowych, z numerem i imieniem na plecach... Pomyślmy o tym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Stroje FC KFL... 23.09.02, 15:15 Bardzo mi się ten pomysł podoba :-D Trzeba pomyleś nad herbem klubu. Zostajemy przy tym co jest (logo KFŁ), czy może coś nowego? No i się zastanówmy nad kolorystyką. Zostajemy przy czarnym i białym?? Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Stroje FC KFL... 23.09.02, 15:27 Co do czarnego i białego to było na redakcję... a może kiedyś pokusimy się na mecz z innymi forami? Kto wie... Więc pewnie inne kolory też wchodzą w grę Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: Stroje FC KFL... 23.09.02, 16:41 Trzeba to zrobić! Stroje TICO, albo ARDEA da się z pewnością niedrogo załatwić. Ale do herbu trzeba dodać coś w stylu FC :) A może czerwone z elementami białego i czarnego? Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Stroje FC KFL... 23.09.02, 21:03 Skoro FC KFŁ to powinniśmy mieć stroje i herb nawiązujące do barw KFL. I tyle mogę sugerować, bo zmysł estetyczny w kwestii ubioru u mnie kuleje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Stroje FC KFL... 24.09.02, 11:31 Na moje oko bardzo fajnie wyglądaliscie w czarnych koszulkach i czerwonych majtkach (pardon - spodenkach). Czarne wyszczupla, co niektórym bardzo się przydaje :)))) Na plecach "FC KFŁ + numer zawodnika a z przodu znaczek KFŁ jak jest teraz. Naprawdę ładnie się prezentowaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
bathon Re: Stroje FC KFL... 24.09.02, 11:23 i nasze "imiona" z tyłu koszulki... może nareszcie nie byłbym mylony z freszem... "pseudopomocnik" Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Stroje FC KFL... 28.09.02, 00:00 Ej! Ja już się nauczyłam! Bbbbbathon (bbbbbrunet) :) Odpowiedz Link Zgłoś
bathon Re: Stroje FC KFL... 28.09.02, 12:00 niezmiernie się z tego powodu cieszę. nawet bbbbbardzo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Stroje FC KFL... 24.09.02, 15:22 Da się zrobić. Pogadamy o tym przy okazji ustalenia naszej gry zimą w hali. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Stroje FC KFL... 26.03.03, 11:25 Mam takie pytanie czy te stroje to jeszcze aktualne? Jesli tak to trzeba wrócić do tego pomysłu. Aha,i jeszcze jedno kto tym by się zajął? Oby tylko nie wyszło tak jak z wynajmowaniem sali do gry zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Stroje FC KFL... 26.03.03, 13:16 proponuje to ustalic w czasie najblizszego treningu. Ale gdzie sie spotykamy i kiedy???YAA cos wspomnial o jakims nowym boisku, ale nie ciagnal tego dalej. PANOWIE, ZBIERZMY SIE W KONCU DO KUPY!!! PS. W kwestii terminu powtarzam, ze, moim zdaniem, oprocz niedzieli w gre wchodzilaby tylko sobota. No ewentualnie za jakis czas jakis wieczor w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
fresz Re: Stroje FC KFL... 26.03.03, 19:36 No to w ten weekend już bankowo gramy. Już widzę po swojej grze, że czeka nas duuuuuuuuużo pracy. No jak dla mnie to tylko niedziela (ostatecznie sobota). No i koszulki to w sumie fajna sprawa. Fajnie jakbyśmy mieli takie swoje z nickami na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś