geograf 24.09.02, 06:54 W ten zimny, zapowiadający się na dessczowy i ogólnie nijaki dzień- życzę ciepła w mieszkaniu i miłego dnia wszystkim Forumowiczom:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Jesienne Dzień Dobry 24.09.02, 08:12 Oczy mnie szczypią, głowa mnie boli, pluję sadzą i pyłem, ale dziś zimną wodą się umyłem i do życia wróciłem. Remontowy aric wita was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grover Re: Jesienne Dzień Dobry IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.09.02, 09:39 Brrr, właśnie zamknąłem okno, bo coś zimno w pokoju było. Biorę sie do pracy... mam nadzieję, że nie będzie dziś padać Ciepło pozdrawiam Grover Odpowiedz Link Zgłoś
aric eee, robi się słonecznie:) 24.09.02, 09:41 Pogodę mamy jakby teoszke wyżową, więc słonko dziś będzie przyswiecać, ale ziab okrutny.:( Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Jesienne Dzień Dobry 25.09.02, 06:59 Kolejny dzień zapowiada się na bycie chłodnym. Ciekawe kiedy spadnie śnieg..... pozdrawiam i miłego dnia życzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jesienne Dzień Dobry 25.09.02, 07:51 Z tym śniegiem to może nie za prędko, a co ze Złota Polską Jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jesienne Dzień Dobry 25.09.02, 08:05 Będzie, bedzie i to jeszcze lato.:) Wspomniecie moje słowa.:) Witam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: Jesienne Dzień Dobry 25.09.02, 09:29 A witam, tylko czy nie jest to wczesnozimowe dzień dobry ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Jesienne Dzień Dobry 25.09.02, 09:34 Dzien dobry :-))) W Gdansku tez troche sie zbiera na zime ale tylko w nocy (dzis byly tylko 3 stopnie) ale za to teraz jest pieknie, slonecznie, niebie niebiesciutkie jak w srodku lata :-) Tylko zeby jednak jeszcze wlaczyli ogrzewanie na chlodne jesienne wieczory... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jesienne Dzień Dobry 26.09.02, 08:01 Czyżbym był pierwszy? A więc co komu potrzeba tego mu życzę. A pogosa, jak to pogoda, jest, bo być musi.:) Zakceptować i pokochać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jesienne Dzień Dobry 26.09.02, 08:02 Na pogodę dziś nie narzekam. Nawet rano nie zmarzłem. Teraz budzę się nad kubkiem czarnej Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jesienne Dzień Dobry 27.09.02, 08:26 Siąpi, pada i moczy główkę. Ale humor jest ok, gdyż to już koniec niebawem pracy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoolek jest 13.44 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 13:46 Za oknem pada, jest tak od rana , aja nadrabiam zaległości w stukaniu w klawiature (dodam tylko , ze klawiatura ma lat 7 jest taka fajna , stara i przewspaniale klika)... Kawy i tak nie pomoga, bo pogoda jest do bani... Ale wieczorem coś bedzie działo... A jutro...miasto będzie kolorowe... Byle do Jutra...! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Jesienne Dzień Dobry 30.09.02, 06:58 Witam, witam i o zdrowie pytam... coraz ciężej wstaje mi się z łóżka...:/ Oj..lece bo na tramwaj spóźnię się.,..:/ pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jesienne Dzień Dobry 30.09.02, 08:24 A mnie kurde... Eeee... Zasypiaaaam ... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Jesienne Dzień Dobry 30.09.02, 10:17 Witam w ten piękny, słoneczny, jesienny poranek. Na naszym termometrze już 12st., ale synoptycy przewidują wzrost do około 15st. C. Fakt, że lato i tym samym wakacje dobiegły końca właśnie zauważyli studenci, dla których gorące pozdrowienia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jesienne Dzień Dobry 30.09.02, 10:37 dzisiejszy Dzień Dobry chyba faktycznie zapowiada się ładnie, co prawda w Wielkopolsce jeszcze słońca nie ma, ale wyjdzie na pewno. no i pozdrowienia dla studentów, do których sama już niestety nie należę, ech, bardzo żal tych lat pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jesienne Dzień Dobry 30.09.02, 11:02 W Lodzi pierwszy naprawdę piękny jesienny dzień..., oby takich jak najwięcej :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Jesienne Dzień Dobry 01.10.02, 07:02 U mnie słońca za oknem brak, natomiast robotników ocieplających wieżowiec obok (MEGANKO!!!) pełno.. moze się wypogodzi... nic...dzisiaj 1.10.2002. Usmiech na twarzy i ruszajmy na podbój świata!!:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jesienne Dzień Dobry 01.10.02, 12:25 Ja się wczoraj słońca nie doczekałam, ale za to dzisiaj grzeje jak latem i jest prześlicznie -w Wielkopolsce, niestety dla Łodzian pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jesienne Dzień Dobry 02.10.02, 08:17 Witajcie, po jednodniowym urlopie spożytkowanym na podwieszanie sufitu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Jesienne Dzień Dobry 02.10.02, 08:22 Witaj i jak poszło, podwiesiłeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jesienne Dzień Dobry 02.10.02, 08:52 A jak tam remont pokoju ze Ś.P. piecem? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jesienne Dzień Dobry 02.10.02, 08:59 No własnie o nim mowa. Przejebane, że tak nieładnie napisze. Już nie chcę wiecej remontów. Wolę mieszkać w odpadajacych tynkach.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Jesienne Dzień Dobry 03.10.02, 08:14 I juz czwartek, wczoraj kleiłem stiuki. Było bomba.:) Dziś dalej jestem nieprzytomny. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Jesienne Dzień Dobry 08.10.02, 07:08 Helloł:-) Zimno na dworzu (NIE CHCE WYCHODZIĆ!!), ale ciepłon przed komputerem i Forum;-) Miłego dnia i jak najszybszego lata :-) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jesienne Dzień Dobry 08.10.02, 09:51 dygdyg.dyg... trochę mną telepie po powrocie z dworu :/ Jejq... a jeszcze muszę raz wyjść. Zimno-jesienne dzień dobry mówi Ixtlilto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquarius11 Re: Jesienne Dzień Dobry IP: *.vline.pl 09.10.02, 09:23 Dzień Dobry wszystkim w ten jesienny poranek może nie słoneczny, ale bezdeszczowy a to już coś! Dużo słoneczka i ciepła dla wszystkich! pozdrowionka aha i cos dla ducha: "Zamontuj instalacje gazową w swoim Rolls-Roysie albo Jagfuarze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Jesienne Dzień Dobry IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.10.02, 09:25 Dzień dobry... przed chwilą wstałem i już muszę pędzić na zajęcia... ech jak mi się nie chce!! Grover Odpowiedz Link Zgłoś
amcd Re: Jesienne Dzień Dobry 09.10.02, 09:27 Dzień Dobry wszystkim mówię :) I Bradzo Dobrego Dnia wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Jesienne Dzień Dobry 21.10.02, 06:51 niebo bezchmurne, słońce jeszcze nie wstało, szadź osiadła na szybach samochodów, 7 stopni nna zewnątrz. Oto poranek, dnia 21.10.2002 ;-) miłego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Jesienne Dzień Dobry 21.10.02, 06:55 Ty chyba masz cos z termometrem :-) (jet +1) Po nieprzespanej nocy Dzień Dobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jesienne Dzień Dobry 21.10.02, 08:52 Ty chyba masz cos z termometrem :-) Jest 0*, a od północy -8 !!! > Po nieprzespanej nocy A dlaczego nie spałeś :)P > Dzień Dobry :-) Witam w ten mroźny poranek! "Urszula jaka, cała zima będzie taka" Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jesienne Dzień Dobry 21.10.02, 11:28 wszyscy macie chyba cos nie tak z termometrami :-) u mnie jest 5 na plusie, słońca brak, ale na szczęście nie pada ot smutna, ale złota (nie słota) jesień pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Jesienne Dzień Dobry 22.10.02, 07:24 7.24, za oknem wygląda jakby miało mżyć;-) miłego dnia pracusie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jesienne Dzień Dobry 22.10.02, 08:17 I zamżyło sromotnie. A ja sobie usypiam na siedzącoooooooooooo....... Co???? A tak, dzień dobry.:) I dobranoc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Jesienne Dzień Dobry (30.1o.2oo2) 30.10.02, 07:00 Słoneczne dzień dobry dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Jesienne Dzień Dobry (30.1o.2oo2) 30.10.02, 08:09 Jakie słoneczne ??? Jakie słoneczne ??? Chyba zamglone i pochmurne. Ale zawsze Dzień dobry ;-) Miłego dnia zyczy Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jesienne Dzień Dobry 31.10.02, 09:08 Dzień Dobry Państwu :) Poranek lekko zamglony, ale dzień, aż po wieczór, zapowiada się przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Re: Jesienne Dzień Dobry 31.10.02, 09:31 A mnie dzis czeka sledzenie pewnego kieszonkowca co skubnął mojemu klientowi potwel w którym była pamiątka po zmarłej żonie. Oooo, widzę gnoja... Spadam, ale i dzień dobry mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Jesienne Dzień Dobry IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.11.02, 07:18 Kolejny tydzień przed nami...tym razem ten podobno zaczął się mroźne... ciepłe dzień dobry po wypiciu kubka herbaty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mopsik69 Re: Jesienne Dzień Dobry IP: *.toya.net.pl 04.11.02, 08:00 dzien dobry, dobry dzien. witam jeszcze jesien a za oknem min 4 Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jesienne Dzień Dobry 04.11.02, 08:30 Dzień dobry, Ja proszę o PV i kciuki od 14:30 do 16:30!! Ixik Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Re: Jesienne Dzień Dobry 04.11.02, 08:47 Witam, rzeczywiście mróz nadszedł. Ciężka praca w terenie daje się we znaki. Oj miałem robotę w te trzy dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik69 Re: Jesienne Dzień Dobry 04.11.02, 12:12 dzien dobry to juz poniedziałek, tylko jeszcze 4 dni i odpoczywamy. miłego dnia dla wszystkich zyczy mopsik69@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś