Gość: ja IP: *.toya.net.pl 24.10.05, 04:57 Witamy w ziemi obiecanej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Australijczyk na Księżym Młynie IP: *.forweb.pl 24.10.05, 07:50 Super ale pachnie wielka pralnią !!! Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: Australijczyk na Księżym Młynie 24.10.05, 13:16 ciekawe czemu akurat Łódź ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilczy Re: Australijczyk na Księżym Młynie IP: *.p.lodz.pl 24.10.05, 14:39 saczek1 napisał: > ciekawe czemu akurat Łódź ? Bo wygląda na to, że jednak są u nas chętni na droższe mieszkania, którzy mają kłopot ze znalezieniem czegoś dla siebie. Ciekawym przykładem jest projekt "Solaris II" przy Nawrot, gdzie cena za metr jest wyraźnie wyższa od łódzkiej średniej, a sprzedaje się jak ciepłe bułeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake30 Re: Australijczyk na Księżym Młynie IP: 195.205.132.* 24.10.05, 08:33 No proszę!! to ja u niego pracowałem (Easy Call)!! Kto by pomyślał! Dlatego w momencie urodzenia dziecka pracownik dostawał 1000 dolarów... kanadyjskich!! No cóż - takich ludzi trzeba na rękach nosić i wspierać!! Gratulacje - inwestuj człowieku, inwestuj i niech Ci się zwraca ten interes!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: Australijczyk na Księżym Młynie IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.10.05, 17:22 Oby więcej tego typu ludzi, chcacych inwestowac w Lodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbrudu Re: Australijczyk na Księżym Młynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:28 Hura ! Rezerwuję na pierwszym piętrze z widokiem na staw. Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Australijczyk na Księżym Młynie 24.10.05, 11:13 > Hura ! Rezerwuję na pierwszym piętrze z widokiem na staw. Wcale bym się nie zdzwił gdyby trochę forumowiczów stało się tam sąsiadami! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakofoniks kasa kasa kasa IP: *.retsat1.com.pl 24.10.05, 11:15 to bedzie tak ze on wyrzuci np milion $ na remont ale potem sprzeda je za dwa. gdybym dysponowal odpowiednimi funduszami sam bym sie za to wzial, to niesamowity biznes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbrudu Re: kasa kasa kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:58 Rozkminiłeś kwestię.Z tym , że nie chodzi o milion $ tylko o znacznie więcej. Na remizę poszło półtora. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzianin nareszcie cos sensownego IP: *.toya.net.pl 24.10.05, 13:14 Ciesze sie bardzo ze do łodzi wkraczaja inwestorzy a taki pomysł z zamiana fabryk na super mieszkania to jest poprostu git pomysl!!!! bedzie wiecej zieleni a stare piekne budynki pofabryczne które teraz tylko strasza zamiast być wzorem do podziwiania zostana wkoncu wypicowane i bedzie wepchniete w nie zycie a nie jak jest to teraz burzenie i dewastowanie!!!mam nadzieje ze kaczynski go nieodstraszy przed polska wiecej inwestorów w łodzi i polsce wiadomo ze ktos musi zarobic zeby moc dawac prace i hajs polakom i niech to nawet bedzie niewiadomo kto nawet kosmita nieczepiajcie sie ludzi ze cos robi zeby zarobic to jest zycie nikt nierobi niczego bezinteresownie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk serio w to wierzycie ??? IP: 5.6.2R* / *.epcos.com 24.10.05, 17:29 hej przeciez za kilka miesiecy sprawa wedlug mnie umrze smiercia naturalna facet byl, przyjechal, troche 'pobiznesowal' i zniknie, przeciez to juz nie pierwszy raz czy ktos z was byl tam w Lodzi w okolicy tego miejsca widzieliscie jakie tam jest lumpowo i malo sympatyczne miejsce ja wiem ze pewnie to sie zmieni zamkniete osiedle, straznicy etc zaloze sie ze nic sie tam nie wydarzy pozdrawiam realista ps. przeciez gazeta musi o czyms pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: serio w to wierzycie ??? IP: *.toya.net.pl 25.10.05, 00:34 > widzieliscie jakie tam jest lumpowo i malo sympatyczne miejsce > ja wiem ze pewnie to sie zmieni lumpowato? a niby retkinia jest taka cacy? tak sie akurat sklada ze bywam w dawnym unintexie, bardzo czesto spaceruje sobie po parku i samym Ksiezym Mlynie. Tak magicznych miejsc jak to nie ma w Lodzi za wiele. Wystarczy przemoc sie i wysiasc ze swojego samochodu, spedzic tam nieco czasu i dostrzec ze to co nazywasz lumpowatoscia ma swoj urok. Spaceruje tamtedy w roznych godzinach, rankeim i wieczorami, w poludnie i czuje sie mniej zagrozony niz na ulicy Piotrkowskiej. Zobacz to miejsce inaczej. Gratuluje pomyslu. Jedno co mnie zastanawia - jakie sa przystepne ceny za mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: nareszcie cos sensownego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:22 Ciekawe, ze po wpisaniu jego imienia i nazwiska do google jest zero rezultatow... Buduje wiezowiec w Sydney?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franki Re: nareszcie cos sensownego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:48 Gość ma kupe kasy,nie koniecznie czystej, którą chce zainwestować!!! A po sfinalizowaniu forsa czyściutka, że aż pachnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brunelleschi Re: nareszcie cos sensownego 26.10.05, 09:57 Czyżby ktoś a la Vahap Toy, który chciał wybudować lotnisko w Białej Podlaskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efcia Re: Australijczyk na Księżym Młynie IP: *.toya.net.pl 26.10.05, 13:31 Będę pierwsza, która kupi takie mieszkanie. Do tej pory można sie było zastanawiać nad wyborem- miły żółty bloczek wielorodzinny, czy domek za miastem, wszystko to w sumie bez duszy. A duże mieszkanie w pofabrycznej hali, w otoczeniu starych drzew, to niebanalne. Czekałam z utesknieniem, aż ktoś sie weźmie za przerabianie łódzkich fabryk na mieszkania. Jest to jednak kwestia popytu, w Londynie byłyby hitem, w Łodzi jest dość konformistycznie, ale jest nadzieja. I proszę bez pesymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbrudu Re: Australijczyk na Księżym Młynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:15 Spokojnie.Znajdą się chętni. W tym obcokrajowcy, których w Łodzi coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś