Dodaj do ulubionych

PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM

IP: 10.0.209.* / 212.191.188.* 02.07.01, 14:14
WIADOMO ŻE W MIESCIE ŁODZI SĄ DWIE DRUŻYNY I NIC SIE NA TO NIE PORADZI
JA JESTEM BEZSTRONYM FANEM POLSKI I CHCIAŁBYM ZAUWAŻYC ŻE Z PRASY,
INTERNETU I TEGO CO SŁYSZE npSPARING Z ARKOM WYNIKA ŻE3 W ŁODZI ŁKS MA
LICZNIEJSZOM I LEPSZOM EKIPE POD WZGLĘDEM HOOLS NIŻ WIDZEW JAK TO JEST
ŻĘ DRUGOLIGOWY KLUB MA WIĘKSZOM POPULARNOŚĆ OD PIERWSZOLIGOWCA????????.
PROSZE O KOMENTARZ.
Obserwuj wątek
    • Gość: bingo Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: 10.0.209.* / 212.191.188.* 02.07.01, 14:18
      Gość portalu: KOSA napisał(a):

&#62 WIADOMO ŻE W MIESCIE ŁODZI SĄ DWIE DRUŻYNY I NIC
      SIE NA TO NIE PORADZI
      &#62 JA JESTEM BEZSTRONYM FANEM POLSKI I CHCIAŁBYM
      ZAUWAŻYC ŻE Z PRASY,
      &#62 INTERNETU I TEGO CO SŁYSZE npSPARING Z ARKOM
      WYNIKA ŻE3 W ŁODZI ŁKS MA
      &#62
      &#62 LICZNIEJSZOM I LEPSZOM EKIPE POD WZGLĘDEM HOOLS
      NIŻ WIDZEW JAK TO JEST
      &#62
      &#62 ŻĘ DRUGOLIGOWY KLUB MA WIĘKSZOM POPULARNOŚĆ OD
      PIERWSZOLIGOWCA????????.
      &#62 PROSZE O KOMENTARZ.

własnie wiadomo że łks tylko jest łódzkim klubem i
      łódz tołks
      • Gość: hatter Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: 212.191.129.* 02.07.01, 14:48
        natomiast Widzew - jak powszechnie wiadomo - jest klubem z siedzibą w
        Liverpoolu. A w Łodzi działają Start, Orzeł, Metalowiec, Tramwajarz, Budowlani,
        CHKS i łks.
      • Gość: ŚWIR Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: 213.77.34.* 09.07.01, 20:16
        WIDZEW CHUJ
    • Gość: RTS Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 22:34
      JAKBY W ŁODZI NIE BYŁO RETKINI TO I ŁKS BY PRAWIE NIE BYŁO .Z ARKA PRZECIEŻ
      DOSTALI OKLEP, A WIDZEW OSTATNIO REMIS ZE WSKAZANIEM NA WIDZEW PO SPARINGU Z
      TB'95 Z LEGII.POZATYM BEZ SPRZĘTU SĄ SŁABI
      • Gość: siamonoi Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.retsat1.com.pl 03.07.01, 08:36
        &#62 JAKBY W ŁODZI NIE BYŁO RETKINI TO I ŁKS BY PRAWIE NIE BYŁO .

jakby w Łodzi nie bylo widzewa to takiej druzyny tez by nie bylo.

&#62 Z ARKA PRZECIEŻ
        &#62 DOSTALI OKLEP,

zgadza sie. tylko sa dwa ale:
        1. pierwsze starcie bezapelacyjne zwyciestwo ŁKS.
        2. zawodnicy Arki byli starsi.
        co nie zmienia faktu ze ŁKS przegral. Arka podresla jednak ze to b. dobra ekipa i
        prawie 8-9 minutowa walka mowi sama za siebie.

&#62 A WIDZEW OSTATNIO REMIS ZE WSKAZANIEM NA WIDZEW PO SPARINGU Z
        &#62 TB'95 Z LEGII.

no i dobrze.

&#62 POZATYM BEZ SPRZĘTU SĄ SŁABI

powiedziala co wiedzial, jesli widzew jest taki silny ze sprzetem to ja jestem
        widzewiakiem.

Walki ŁKS bez sprzetu:
        1. SSW
        2. Odra
        3. Slask
        4. TB
        5. Arka

i jakos nie wymiekali. Wiec przestan pitolic glupoty, bo ta wasza zalosna
        propaganda jest marnej jakosci.
        • Gość: LodzkiKS Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.p.lodz.pl 17.07.01, 15:31
          &#62 &#62 Z ARKA PRZECIEŻ
          &#62 &#62 DOSTALI OKLEP,
          &#62 zgadza sie. tylko sa dwa ale:
          &#62 1. pierwsze starcie bezapelacyjne zwyciestwo ŁKS.
          &#62 2. zawodnicy Arki byli starsi.
          &#62 co nie zmienia faktu ze ŁKS przegral. Arka podresla jednak ze to b. dobra ekipa
          &#62 i
          &#62 prawie 8-9 minutowa walka mowi sama za siebie.
          &#62 &#62 A WIDZEW OSTATNIO REMIS ZE WSKAZANIEM NA WIDZEW PO SPARINGU Z
          &#62 &#62 TB'95 Z LEGII.

chcialem do tego dodac, ze TB z legii dostali bezapelacyjny oklep od arki, co
          pokazane zostalo nawet w programie niejakiego Wrony z tvn (w ramach programu o
          chuliganach), wiec to porownanie jest akurat ch..a warte.
    • Gość: marian Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: 10.0.205.* / 212.191.188.* 03.07.01, 07:55
      Gość portalu: KOSA napisał(a):

&#62 [...] npSPARING Z ARKOM WYNIKA ŻE3 W ŁODZI ŁKS MA
      &#62 LICZNIEJSZOM I LEPSZOM EKIPE POD WZGLĘDEM HOOLS NIŻ WIDZEW JAK TO JEST
      &#62 ŻĘ DRUGOLIGOWY KLUB MA WIĘKSZOM POPULARNOŚĆ OD PIERWSZOLIGOWCA????????.
      &#62 PROSZE O KOMENTARZ.

komĘtaż:
      gościu,najpierw naucz się pisać a później zainteresuj się czymś normalnym.
      • Gość: nitekp Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.lodz.mtl.pl 03.07.01, 19:30
        na widzewoe rzadzi Widzew, na bałutach Widzew, na
        Chojnach Widzew. Gdzie rzadzi LKS? Chyba w tych
        ruderach w Sromiesciu i na
        retkini. pozdro dla e-Widzewa.

nitek
        • Gość: Fan LKS Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD zyDZEWEM IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 13:28
          zapraszam na osiedle Teofilow, Koziny w szaliku widzewa:-))) powrot bez zębów
          gwarantowany!
          Pozdrowienia dla fanów jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego
    • Gość: polk Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 15:54
      No fidziż teras jacy som zajbisci i jetni i
      trucy.chiba nie maż fontplifości ktoszy som lepsi.
      • Gość: Adamo Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.uml.lodz.pl 05.07.01, 13:04
        Chociaż dyskusja dotyczy właściwie tzw. hools, czyli infantylnego bydła, to
        wtrącę swoje trzy grosze i powiem dlaczego ludzie KIBICUJĄ Widzewowi.
        Ja zostałem kibicem tego klubu, bo po prostu to dobra drużyna która zawsze
        walczyła o najwyższe lokaty, grała w pucharach. ŁKS zaś w tym czasie (lata
        osiemdziesiąte) był przeciętnym zespołem środka tabeli. Widzew to drużyna,
        której kibicowało się w całej Polsce, przynależność terytorialna nie ma
        znaczenia. Widzew jest drugim po Legii (niestety) najbardziej znanym polskim
        klubem zagranicą. Kibicem jakiejś drużyny zostaje się nie dlatego, że mieszka
        się w tym, czy innym mieście, ale dlatego, że podoba się gra tej drużyny, albo
        jakiś zawodnik.
        • Gość: LodzkiKS Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.p.lodz.pl 17.07.01, 15:36
          to trzeba se bylo zostac kibicem Realu! chlopaki fajnie graja w pucharach od
          jakichs 50 lat i nie zanosi sie na zmiane w tym temacie.
          btw, siedzenie w kapciach przed tv niewiele ma wspolnego z kibicowaniem czego
          niektorzy (wiekszosc! zwlaszcza ta spoza Lodzi) nazwijmy symaptykow widzea nie
          jest w stanie pojac.
    • Gość: Gray Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.toya.net.pl 05.07.01, 14:21
      patrząc na powyższe dywagacje na temat "walk bez
      sprzętu" itp. stwierdzam, że żadnej przewagi nie ma -
      tak zwanie "kibice" obu drużyn są tak samo głupi.
      • Gość: Maq123 Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: 10.9.33.* 05.07.01, 14:42
        Bez przesady. Są też normalni kibice kochający swą drużynę, ale nie biegający z
        tłuczkami do mięsa, którym nie przeszkadza jak ktoś ma szalik innej drużyny.
        Oczywiście pod warunkiem, że oni nie obrażają innych. Bo jeśli ktoś mnie goni
        czy leje za to, że mam szal WIDZEWA, to dlaczego ja mam mu to puścić płazem.
        • Gość: Gray Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.toya.net.pl 05.07.01, 14:52
          masz rację, napisałem &#62&#62tak zwani "kibice"&#60&#60 ale w sumie mogłem ująć to
          konkretniej. tak, chodziło mi o odmóżdżonych neandertalczyków
          urządzających "walki bez sprzętu" i lejących kibiców drużyn przeciwnych a także
          osoby postronne.
          • krzelop Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM 07.07.01, 19:00
            a ja bym zorganizowal gdzies na wielkiej,olbrzymiej łące turniej (ze
            sprzętem). "zaprosilbym" wszystkich ultrasow,hooligansow i tym podobną hołotę i
            wpuścił naraz wszystkich na "boisko" - niech się nawzajem powybijają. będzie
            święty spokój i miejsce na stadionach dla porządnych, pokojnych kibiców.

Krzelop Stanisław
            • Gość: ŁKS Łódź Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.retsat1.com.pl 21.07.01, 22:52
              &#62 a ja bym zorganizowal gdzies na wielkiej,olbrzymiej łące turniej (ze
              &#62 sprzętem). "zaprosilbym" wszystkich ultrasow,hooligansow i tym podobną hołotę i
              &#62
              &#62 wpuścił naraz wszystkich na "boisko" - niech się nawzajem powybijają. będzie
              &#62 święty spokój i miejsce na stadionach dla porządnych, pokojnych kibiców.

z calym szacunkiem, ale to co tu piszesz jest bardzo niescisle:
              1. Ultras to nie musi ( i najczesaciej nie jest ) hools, Ultras skupia sie na
              dopingu i oparwie meczow, jego interesuje tylko doping i pilka.
              2. Hools jak sie chca sprawdzic, to sie umawiaja na polu i sie leja.
              3. Na ŁKS''ie przez cala runde wiosenna mozna bylo przyjsc i ludzie przychodzili z
              calymi rodzinami, gdyz jest juz spokoj, kibice koncentruja sie na dopingu bo dla
              nich liczy sie tylko pilka i ŁKS ŁÓDŹ
      • Gość: Adamo Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.uml.lodz.pl 05.07.01, 14:50
        Gość portalu: Gray napisał(a):

&#62 patrząc na powyższe dywagacje na temat "walk bez
        &#62 sprzętu" itp. stwierdzam, że żadnej przewagi nie ma -
        &#62 tak zwanie "kibice" obu drużyn są tak samo głupi.

Święta racja. Miejsce chuligańskiej trzody jest w więzieniu, a nie na stadionie.
        • Gość: Maq123 Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: 10.9.33.* 05.07.01, 16:20
          Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka.
      • Gość: M. Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 08:18
        niedawno na zlecenie firmy UFA zostaly przeprowadzone badania spoleczne na
        temat "komu kibicuja Polcay". Spośród interesujących sie piłką nożną ponad 40%
        zadeklarowało sympatię dla Widzewa (ponad 8 mln ludzi) a 29% zadeklarowało sie
        jako kibice Widzewa - 5,4 mln Polaków. Jedynie Legia uzyskała nieco lepsze
        wyniki. ŁKS w tej klasyfikacji był na szarym końcu.
        Tylko Widzew!!!!!!
        • Gość: siamonoi Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.retsat1.com.pl 07.07.01, 06:46
          &#62 temat "komu kibicuja Polcay". Spośród interesujących sie piłką nożną ponad 40%
          &#62 zadeklarowało sympatię dla Widzewa (ponad 8 mln ludzi) a 29% zadeklarowało sie
          &#62 jako kibice Widzewa

ciekawe ze ja widzialem tam liczbe 10(%)

• Gość: M. Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.koronowo.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 09:32
            Gość portalu: siamonoi napisał(a):

&#62 &#62 temat "komu kibicuja Polcay". Spośród interesujących sie piłką nożną ponad
            &#62 40%
            &#62 &#62 zadeklarowało sympatię dla Widzewa (ponad 8 mln ludzi) a 29% zadeklarowało
            &#62 sie
            &#62 &#62 jako kibice Widzewa
            &#62

zobacz ostatni numer "Naszej Legii". Tam są te wyniki. Co do frekwencji w
            ostatniej rundzie o z jednej strony byla zanizana przez dzialaczy (vide mecz z
            Pogonią kiedy sam dziennikarze smiali sie kiedy dzialacze podali ze na meczu bylo
            1300 osob) a po drugie wielu ludzi nie chcialo byc robiona w chuja przez piłkarzy-
            sprzedawczyków. Gdyby startali sie i mimo tego przegrywali to przychodziłoby
            wiecej ludzi niż w sytuacji kiedy grali w chuja i sprzedawali mecze
            &#62 ciekawe ze ja widzialem tam liczbe 10(%)
            &#62

• Gość: Paveo Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 21:41
              Gość portalu: M. napisał(a):
              Co do frekwencji w
              &#62 ostatniej rundzie o z jednej strony byla zanizana przez dzialaczy (vide mecz z
              &#62 Pogonią kiedy sam dziennikarze smiali sie kiedy dzialacze podali ze na meczu by
              &#62 lo
              &#62 1300 osob)
              przeciez to dziennikarze podaja frekwencje na meczach, co im szkodzi podawac
              prawdziwa?

a po drugie wielu ludzi nie chcialo byc robiona w chuja przez piłkar
              &#62 zy-
              &#62 sprzedawczyków. Gdyby startali sie i mimo tego przegrywali to przychodziłoby
              &#62 wiecej ludzi niż w sytuacji kiedy grali w chuja i sprzedawali mecze
              taa a gdyby to byla barcelona, to kibicow przychodziloby 120tys.

• Gość: ŁKS Łódź Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.retsat1.com.pl 21.07.01, 22:45
              &#62 Gdyby startali sie i mimo tego przegrywali to przychodziłoby
              &#62 wiecej ludzi niż w sytuacji kiedy grali w chuja i sprzedawali mecze

To teraz jak jakis widzewiak powie ze na meczu ŁKS - Monaco nie bylo nawet 1000
              osob, to zacytuje mu ta regulke! Skoro wy sie mozecie tlumaczyc to czemu my nie?
        • Gość: Paveo Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 21:56
          &#62 niedawno na zlecenie firmy UFA zostaly przeprowadzone badania spoleczne na
          &#62 temat "komu kibicuja Polcay". Spośród interesujących sie piłką nożną ponad 40%
          &#62 zadeklarowało sympatię dla Widzewa (ponad 8 mln ludzi) a 29% zadeklarowało sie
          &#62 jako kibice Widzewa - 5,4 mln Polaków.
          podane bylo 10% to raz. dwa, ze trzeba byc kretynem, zeby uwierzyc, ze jakis klub
          ma 5 mln kibicow. to bylby bezapelacyjnie rekord swiata a tylu kibicow to nawet
          nasza repreza nie ma.

&#62Jedynie Legia uzyskała nieco lepsze
          &#62wyniki. ŁKS w tej klasyfikacji był na szarym końcu.
          szczerze mowiac, to napawalby mnie duzo wieksza duma fakt, ze moj klub ma 10tys.
          wiernych fanow niz 10mln telekibicow-plakatowcow, co juz nawet w tv swojej
          druzyny nie moga obejrzec, bo im obraz koduja. i zaden fajfus co w zyciu w Lodzi
          nie byl, nie bedzie sobie geby nazwa mojego klubu wycieral apropos jakiejs durnej
          ankiety. kibicem LKSu trzeba sie urodzic a bycie kibicem Widzewa to mi zalatuje
          byciem takim kibicem Realu czy Juventusu. mam plakat, nalepke, palne cos na forum
          to juz jestem gosc. zwlaszcza jak sie spojrzy na to przez pryzmat
          takiego ''kibica'' z Bydgoszczy.

&#62 Tylko Widzew!!!!!!
          eee z tego co wiem, to w Bydgoszcy jest jeszcze taki fajny klubik Zawisza:) wiec
          protestuje, ze tylko Widzew.

• Gość: Paveo Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: 217.99.164.* 21.07.01, 21:56
          &#62 niedawno na zlecenie firmy UFA zostaly przeprowadzone badania spoleczne na
          &#62 jako kibice Widzewa - 5,4 mln Polaków.
          podane bylo 10% to raz. dwa, ze trzeba byc kretynem, zeby uwierzyc, ze jakis klub
          ma 5 mln kibicow. to bylby bezapelacyjnie rekord swiata a tylu kibicow to nawet
          nasza repreza nie ma.

&#62Jedynie Legia uzyskała nieco lepsze
          &#62wyniki. ŁKS w tej klasyfikacji był na szarym końcu.
          szczerze mowiac, to napawalby mnie duzo wieksza duma fakt, ze moj klub ma 10tys.
          wiernych fanow niz 10mln telekibicow-plakatowcow, co juz nawet w tv swojej
          druzyny nie moga obejrzec, bo im obraz koduja. i zaden fajfus co w zyciu w Lodzi
          nie byl, nie bedzie sobie geby nazwa mojego klubu wycieral apropos jakiejs durnej
          ankiety. kibicem LKSu trzeba sie urodzic a bycie kibicem Widzewa to mi zalatuje
          byciem takim kibicem Realu czy Juventusu. mam plakat, nalepke, palne cos na forum
          to juz jestem gosc. zwlaszcza jak sie spojrzy na to przez pryzmat
          takiego ''kibica'' z Bydgoszczy.

&#62 Tylko Widzew!!!!!!
          eee z tego co wiem, to w Bydgoszcy jest jeszcze taki fajny klubik Zawisza:) wiec
          protestuje, ze tylko Widzew.

• Gość: PIETIA Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 17:19
      Twoje informacje nie są zbyt rzetelne, lub jest to prowokacja! Myślę, że
      powinieneś przyjechać do Łodzi i zweryfikować ten pogląd! Widzew to jest
      potęga!!
      • Gość: Loki Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 22:17
        To ciekawe czemu mecze tej "potęgi" ogląda 1-2tys ludzi a na drugą ligę na Łks
        przychodzi regularnie 8-10tys kibiców?
        • Gość: Kibol Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.toya.net.pl 09.07.01, 03:58
          Kibol to kibol.
        • Gość: ŁKS Łódź Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.retsat1.com.pl 09.07.01, 18:39
          &#62 To ciekawe czemu mecze tej "potęgi" ogląda 1-2tys ludzi a na drugą ligę na Łks
          &#62 przychodzi regularnie 8-10tys kibiców?

troche przesadzasz. Prawda jest ze na ŁKS przychodzi wiecej ludzi. W ciagu
          ostatnich 4 lat, srednia widzow na ŁKS byla wyzsza niz na widzewie.

W tej rundzie na ŁKS bylo srednio 5,5 tys widzow, podczas gdy u nich ok. 4 tys.
          • Gość: hatter Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: 212.191.129.* 18.07.01, 08:48
            Gość portalu: ŁKS Łódź napisał(a):

&#62 &#62 To ciekawe czemu mecze tej "potęgi" ogląda 1-2tys ludzi a na drugą ligę na
            &#62 Łks
            &#62 &#62 przychodzi regularnie 8-10tys kibiców?
            &#62
            &#62

To i tak wszystko nieprawda. Jako zgnębiony kibic Widzewa muszę przyznąć, że
            mecze mojego klubu ogląda przeciętnie około czterdziestu osób, podczas gdy na łks
            przychodzi średnio 75.000 kibiców. I taka jest prawda!

&#62
            &#62 W tej rundzie na ŁKS bylo srednio 5,5 tys widzow, podczas gdy u nich ok. 4 tys.

• Gość: jol Re: PRZEWAGA KIBOLI ŁKS NAD WIDZEWEM IP: *.p.lodz.pl 19.07.01, 15:02
              po prostu widzew to wioska i tyle, to taki sam łódzki klub jak radomsko czy
              ceramika!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka