jaasioo 28.10.05, 22:58 Widziałem dziś w UMŁ pismo CW mówiące o chęci otwarcia od wiosny połączenia do ... Dublina. Ciekawe co na to UMŁ?? Jaś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Łódź-Dublin? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 28.10.05, 23:10 jak CW bedzie dalej tak zwlekal to Ryan znowu bedzie pierwszy tak jak to bylo z Londynem... Odpowiedz Link Zgłoś
jaasioo Re: Łódź-Dublin? 28.10.05, 23:14 Obawiam się, że piłeczka po stronie UMŁ. Jaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: Łódź-Dublin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 14:11 A czy przypadkiem nie mamy zbyt krótkiego pasa na Irlandię? Odpowiedz Link Zgłoś
stanish Re: Łódź-Dublin? 29.10.05, 14:25 > A czy przypadkiem nie mamy zbyt krótkiego pasa na Irlandię? Nie, nie mamy :-))) Dublin to strzał w dziesiątkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: Łódź-Dublin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 14:35 A moę ktoś mógłby poświęcić kilka minut i wykonać mapkę poglądową z okręgiem wyznaczającym operacje z Łodzi w pełnym obciążeniu B737 lub A320? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Łódź-Dublin? IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 17:17 Jestem także za pomysłem mapki zasięgu. Czy znajdzie się wsród nas ktoś kto to potrafi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Łódź-Dublin? IP: *.eranet.pl 29.10.05, 17:20 Well. Zasięg zalezy od wersji 737. Poza Dublin nie jest aż tak daleko. Co innego np. Egipt. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Łódź-Dublin? IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 17:33 No właśnie jakiś czas temu próbowałem wyciągnąć z Was informacje czy możliwy jest z Łodzi Egipt. Niestety wtedy nikt nie potrafił na to pytanie odpowiedzieć. Z tego co "między wierszami" piszecie na forum to raczej na razie nie jest to możliwe. Może jednak ktoś z Was potrafi na to pytanie wprost odpowiedzieć ? Na bezpośrednią odpowiedź od Zarządu się nie doczekałem ale to jestem w stanie na razie zrozumieć - mieli dużo ważniejsze rzeczy do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Łódź-Dublin? IP: *.eranet.pl 29.10.05, 17:44 Samolotem z kompletem pasażerów (B737) z pasa 2.100m nie jest to możliwe. MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Łódź-Dublin? IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 22:21 To fatalna wiadomość, bo do czasu kolejnej rozbudowy znowu tracimy czas i dużą ilość potencjalnych czarterów na tym ( i nie tylko ) kierunku. Mam nadzieję, że na 2500 to już bedzie mozliwe ?! Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Łódź-Dublin? 29.10.05, 22:23 Jeśli jest już tak daleko, to mam nadzieje ze sie uda. Obawiam się tylko jednego - asekuranctwa CentralWings, przez które stracili Londyn - co nawet wyszło nam na dobre, bo Ryan tańśzy :) Jesli nie Dublin to może chociaż Shannon lub Cork, ale to może sie okazac (sic!) za daleko, mimo że też w IRL. Są jednak dwa miasta leżace bliżej, które są bliższa moim marzeniom lotów - Lizbona i Rzym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Łódź-Dublin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:15 Sorry ale od kiedy Lizbona jest bliżej niż Dublin?? MK Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Łódź-Dublin? 30.10.05, 01:51 No dobra :) Pomyłka :) Zasugerowałem się Europą kontynentalną :) Kajam się. Odpowiedz Link Zgłoś