Dodaj do ulubionych

Gestor.Czy ktos słyszał o tej firmie od wspólnot?

09.11.05, 10:37
Szukam efektywnego, sprawdzonego zarządcy do naszej wspólnoty
mieszkaniowej.Znalazłam w katalogu na onecie firmę GESTOR która zajmuje sie
administracja i zarządzaniem wspólnotami.Czy ktos moze słyszał o tej firmie i
może ją polecić???Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki i odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Gestor.Czy ktos słyszał o tej firmie od wspól 09.11.05, 10:40
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=31669092
    • the_elviz Gestor OK. 09.11.05, 11:25
      Byłem do wczoraj członkiem zarządu nieruchomości. Chciałem zmienić
      administrację na Gestora - niższe koszty, możliwość kontrolowania rachunków
      bankowych w internecie i lepsza obsługa. Moja stara państwowa administracja
      nagadała starym dewotkom, że taka administracja podniesie czynsz będzie
      windykować długi zrobi eksmisję wyburzy blok i postawi sklep - oni w to
      uwierzyli. I tak zrezygnowałem z funkcji zarządu, bo będzie dobrze jak te stare
      dziady powymierają, a państwowców sprywatyzują lub zlikwidują. Gestor jest mi
      znany od strony pozytywnej. Natomiast ja nie będę już nic robił dla starych
      pryków co mają powalone we łbach. A przedstawiciel gminy w głosowaniu
      oczywiście się niezgodził - oczywiście bo by im kasa uciekała. Powinni
      wszystkie administracje państwowe wykasować. Moja to feralna Administracja
      Żabieniec. Jeden wielki czeski film.
    • 0bywatel Re: Gestor.Czy ktos słyszał o tej firmie od wspól 09.11.05, 11:29
      A ja od Gestora trzymałbym się z daleka.
      • mudziak Re: Gestor.Czy ktos słyszał o tej firmie od wspól 09.11.05, 12:02
        Mógłbyś wyjasnić dlaczego?Masz jakies nieciekawe doświadczenia z tą firmą czy
        coś słyszałeś.Czekam na odpowiedź i pozdrawiam
        • keridwen Re: Gestor.Czy ktos słyszał o tej firmie od wspól 09.11.05, 16:06
          kilka lat temu razem z mama przejmowalysmy budynek po gestorze. takiego balaganu
          w dokumentacji i tylu brakow w zyciu nie widzialam.

teraz woze tam raz w miesiacu noty ksiegowe, bo budynek obok ma wspolna
          hydroformie... pani z 'sekretariatu' kwituje przyjecie dokumentow tylko
          podpisem, bez jakiejkolwiek pieczatki czy daty... a na prosbe, zeby to robila
          patrzy sie bardzi dziwnie, jakby nie wiedziala o co mi chodzi...

osobiscie nie polecam.
          • Gość: marcyna42 Re: Gestor.Czy ktos słyszał o tej firmie od wspól IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 09:53
            moja wspólnota korzysta z ich usług, początkowo podchodziliśmy sceptycznie do faktu wynajmowania firmy do zarządu, ale po 3-4 miesiącach dało się już zauważyć ich fachowe i merytoryczne podejście, także ja osobiście nie mam do nich zastrzeżeń
            • Gość: gość Re: Gestor.Czy ktos słyszał o tej firmie od wspól IP: *.play-internet.pl 12.02.14, 10:59
              Kazali posta w pracy napisać? Odkurzyć taki stary wniosek to robota naprawdę oddanego firmie!
    • Gość: Łodzianin Re: Gestor.Czy ktos słyszał o tej firmie od wspól IP: *.toya.net.pl 11.11.15, 00:13
      Firma GESTOR to największy OSZUŚCI w tej branży. Od miesiąca nie działa ogrzewanie w mieszkaniu a pracownicy gestora nie potrafią naprawić usterkę jaką samy spowodowali podczas remontu CO latem. Po miesiącu "teoretycznych" prac w poziomach w piwnicy, otrzymałem oficjalne odpowiedzi gestora to że skoro w mieszkaniu jest ponad 16 stopnie C to nie ma usterki a grzejniki jakie były zimne to ciągle są. Sam administrator od 2 tygodni wybiera się sprawdzić sam czy faktycznie grzejniki są zimne a jeszcze nie dotarł. Dziś idzie na urlop tygodniowy a na pytanie czy ktoś inny zajmie się sprawa i ogólnie nieruchomością w czasie jego nieobecności usłyszałem tylko że w Gestorze nie maja zwyczajów przekazania swoich spraw i zarządzania miedzy pracownikami (przypomnę gestor to duża spółka) i musi temat czekać na jego powrót. A w międzyczasie ja nie mam ogrzewania.

Ciekawy mnie jeszcze tylko co na to prezes spółki p.Jacek Bobrzyński... znając życie pewnie okaże sie takim samym burakiem jak i reszta pracowników jego firmy.

TRZYMAJCIE SIĘ GESTORA Z DALEKA - niejedną historie słyszałem, a w końcu zdążyłem sie przekonać na własną skórze. Czas szukać nowego administratora.
      • mocarny.numa Re: Gestor.Czy ktos słyszał o tej firmie od wspól 15.09.16, 19:30
        Jak Ci za zimno to wracaj do ciepłych krajów. Pa myszko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka