Gość: Anika IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 00:51 mieszkałam w Łodzi w 1992 przez kilka miesięcy i mam brzydkie wspomnienia. Jest lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: co nowego w Łodzi? 05.10.02, 10:03 Moim zdaniem jest coraz lepiej:-) Co prawda nie wiem czego tyczą Twe brzydkie wspomnienia, ale to miasto od tamtego czasu wypiękniało- i nie tylko Piotrkowska:-) I bardzo zmieniło się!! Aby to zobaczyć po prostu musisz przyjechać:-) Naprawdę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: co nowego w Łodzi? 05.10.02, 10:42 Twoje wspomnienia są, jakby to powiedzieć, nieco odległe. W końcu było to 10 lat temu. Zmieniło się wiele. Geo ma rację. Najlepiej przyjechać i wyrobić sobie nową opinię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: co nowego w Łodzi? 05.10.02, 10:42 Twoje wspomnienia są, jakby to powiedzieć, nieco odległe. W końcu było to 10 lat temu. Zmieniło się wiele. Geo ma rację. Najlepiej przyjechać i wyrobić sobie nową opinię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: co nowego w Łodzi? 05.10.02, 15:00 Tak jak ja pamiętam Łódź z '92 to jestem zdecydowanie przekonany że Łódź wypiękniała. Nawet te zapomniane miejsca, odżywają, parki nabierają starego blasku, drogi są równiejsze, Pietryna pełniejsza ludzi... Zapraszam koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: co nowego w Łodzi? 05.10.02, 18:28 Gość portalu: Anika napisał(a): > mieszkałam w Łodzi w 1992 przez kilka miesięcy i mam brzydkie wspomnienia. > Jest lepiej? powiem krotko - jest najlepiej. i niech zaluje ten kto sie o tym nie przekonal. i basta z dziadoborowymi pozdrowieniami dziad borowy trwa ladowanie sygnaturki postep....21% Odpowiedz Link Zgłoś