Dodaj do ulubionych

Kolejki po bilety PKP

IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.11.05, 22:40
"A kasjerki rozkładają ręce. - To dopiero początek, stąd te trudności. Ale z
dnia na dzień idzie nam coraz lepiej - zapewnia Teresa Jassa. - Dłuższa
obsługa to jednak nie tylko wina nowych urządzeń. Chodzi też o nowy system
komputerowy. Wcześniej obsługa trwała krócej, bo miałyśmy mniej operacji do
wykonania - wyjaśnia. - Dlatego nawet jak nabierzemy wprawy, obsługa klienta
i tak będzie trwała dłużej."

Brawo PKP. Nie ma to jak wprowadzać unowocześnienia mające za zadanie
pogorszyć obsługę pasażera. Serdeczne gratulacje i jak najszybszego
bankructwa życzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Kolejki po bilety PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 10:39
      A dlaczego nikt wczesniej nie pomyślał o przeszkoleniu kasjerek? Teraz nie
      miałyby stresu,a tak to denerwują się one, bo chcą szybko i denerwują się
      pasażerowie, bo chcą jeszcze szybciej. Co za kraj!!!
    • Gość: ch Re: Kolejki po bilety PKP IP: *.user.ono.com 15.11.05, 12:07
      z wlasnego doswiadczenia wiem ze kasjerki na lodzkich dworcach sa po prostu
      tepe. nie maja pojecia o biletach - zwlaszcza na pociagi objete rezerwacja
      miejsc, ani o obowiazujacych zniznkach (np nie wiedza ze na Intercity znizka
      33% jest dla wszystkich ponizej 26 roku zycia niezaleznie czy maja legitymacje
      studencka czy nie), ale to nie jeden tylko przyklad.
      glupie zasiedziale babska i tyle
      • Gość: m Re: Kolejki po bilety PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:53
        2 lata temu probowalem kupić na Dw.Fabrycznym bilet EuroDomino (jaki dokladnie -
        to nieistotne). Panienka nie umiala mi go wystawic, nie bylo akurat jej
        przelozonej, ktora ponoc umiala takie rzeczy zrobic i panienka powiedziala ze
        jesli chce taki bilet to mam na inny dworzec pojechac...) Pojechalem na
        Kaliski - i tam dostalem upragniony bilet za 650 zl. chociaz swoje musialem
        odczekac bo pani musiala sie w instrukcje wczytac;)
      • Gość: Obserwator Re: Kolejki po bilety PKP IP: *.p.lodz.pl 06.12.05, 12:44
        Ja protestuję! Wielokrotnie kupowałem bardzo dziwne bilety na Widzewie i nigdy
        nie było problemów, obsługa miła, uśmiechnięta. Raz pani miała pewne
        wątpliwości, gdy chciałem kupić bilet Łódź Widzew - Skierce - Kutno - Łódź
        Kaliska, ale po chwili sprzedała, dzięki czemu miałem bardzo sympatyczną
        wycieczkę po regionie.
        Podobnie panie w kasie IC na Kaliskim - nigdy żadnych problemów, pożartować
        można było, bilety zgodnie z życzeniem.
        Także proszę nie generalizować. A panie kasjerki z Widzewa i Kaliskiego
        serdecznie pozdrawiam
    • Gość: atheix_mail Re: Kolejki po bilety PKP IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.12.05, 21:40
      Hehe, ty chyba o PKP nie masz pojęcia... PKP ma ujemny bilans dochodowy już od
      dawna
      • Gość: Ja Re: Kolejki po bilety PKP IP: 81.168.185.* 04.12.05, 19:01
        Hehe. Pojęcie mam, dlatego też życzę, aby wreszcie zaowocował zakopaniem tego
        dinozaura jakim jest PKP. Jak go archeologowie wykopią za 65 mln. lat, to może
        już nie będzie straszył.
        • michal.ch Re: Kolejki po bilety PKP 04.12.05, 19:53
          Lepiej trupa nie odkopywać, bo się zemści. :)
        • Gość: atheix_mail Re: Kolejki po bilety PKP IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.12.05, 21:54
          Hehe wiesz, coś mnie dziwi (i frustruje), że ten wielomiliardowy dług jeszcze
          nie spowodował ogłoszenia upadłości PKP. Ta agonia PKP coś długo trwa.
    • rkplodz Re: Kolejki po bilety PKP 05.12.05, 21:14
      heh to nie jedyna niespodzianka PKP... Niestety nie ma jeszcze cegieł, choć
      wchodzą w życie już za parę dni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka