tropicielka 12.08.04, 15:56 co się stanie jak pójde do solarium z okresem ? czy to jest totalnie niebezpieczne ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: okres a solarium IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 16:47 a po co masz ryzykować? odcień skóry ważniejszy od zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: okres a solarium IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.04, 15:41 opalam sie kila razy w czasie okresu i nic sie nie stalo..wszystko wporzadku..uwazam ze starszenie jakimis sensacjami to przesada!ale staraj sie nie opalac w czasie cioty jesli nie musisz!!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: okres a solarium 13.08.04, 15:49 nikt tu nie straszy, tylko przedstawia fakty. chyba ma prawo wiedzieć, na co się decyduje? są to konsekwencje, które mogą wystąpić, choć nie muszą. ale po co ryzykować i liczyć na szczęście? a Ty pewnie nie słyszałaś swego czasu o dziewczynie, która zmarła podczas wizyty w solarium w czasie okresu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: okres a solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:58 O kurcze zgon przez okres w solarium hmm moze byla juz wczesniej chora np na serduszko niewazne ja bym nigdy nie poszla na solarium w tym czasie jesli bym chodzila na solarium jednak moja kuzynka chodzi nawet w te dni bezsens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: okres a solarium IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.08.04, 20:18 Mi się wydaje, że chodzi tutaj o możliwość zasłabnięcia. Ja pierwszego dnia cioty jestem bardzo słaba, czuję sie "zmęczona" nawet jak nic nie robię.Ogólnie gorzej się czuję jak przez pozostałe dni miesiąca i myślę, że jakbym się znalazła w saunie albo właśnie w solaris, w której jest niemal jak w saunie, to bym mogła zasłabnąć, bo mnie okres osłabia. Tak samo jak pamiętasz w podstawówce było się zwolnionym z cięższych ćwiczeń na WF`ie, bo się nie ma siły przez sam okres a co dopiero ćwiczyć. Przy kilku ostatnich dniach cioty wiele razy byłam na solaris i nic mi się nie stało, żadnej różnicy, tak samo się czułam jak chodziłam z ciocią. Się już wtedy dobrze czuje. "Słucham" swojego ciała. A ta panienka co zmarła, to pewnie miała bóle miesiączkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: okres a solarium IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 19.08.04, 20:23 fuj...nie chcialabym lezec na lozku po dziewczynie, ktora ma okres i opalala sie tam pzrede mna. Odpowiedz Link Zgłoś