Gość: nodi19 IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.11.05, 13:40 Nie wiecie czy jest jakas strona czy mail manufaktury gdzie mozna składać podania i CV.Macie jakikolwiek kontakt z Manufakturą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: MANUFAKTURA-praca w niej 22.11.05, 14:09 Google Twoim przyjacielem: www.manufaktura.lodz.pl/ z reszty nie będę Cię wyręczał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: MANUFAKTURA-praca w niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:32 Stronę ch***owo zrobili, nie otwiera się w Firefoxie. Widać że potrzebują nowego webmastera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pluci Re: MANUFAKTURA-praca w niej 22.11.05, 19:52 Chyto ty masz jakiś problem Firefoxem, bo mi się ta strona otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: MANUFAKTURA-praca w niej IP: *.lodz.msk.pl 22.11.05, 20:15 U mnie teraz też już działa. Czyżby ich webmaster czytał to forum że tak szybko zareagowali? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzermensch Re: MANUFAKTURA-praca w niej IP: *.toya.net.pl 23.11.05, 00:41 Myslę że praca jest ale tylko dla oburęcznych (jak to w manufakturze), no chyba że ktoś ma manualne zdolnosci nogi to mozna go przyjąć do manufaktury ale na trzecią zmiane.... Panie Tomku zapraszamy do rekrutacji! Odpowiedz Link Zgłoś
luxus5 Re: MANUFAKTURA-praca w niej 23.11.05, 13:54 Dobrze że tu zajrzałem-słuchaj gościu,rzejdź się ul.Ogrodowqą15tj.w/w stacji bęzynoweji tam na miejscu będziesz mógł pobrać formularz zgLoszeniowy do''Manufaktóry: Odpowiedz Link Zgłoś