Gość: z kuj pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 00:06 siemanko lodz, przeprowadzam krotka ankiete. ktore z miast bydgoszcz czy torun uwazacie za lepiej rozwiniete? dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart O JEZU IP: *.mnc.pl 25.11.05, 00:10 Cięgle ta wojna toruńsko - bydgoska. Grudziądz jest najlepszy. PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_gostynska Re: O JEZU 25.11.05, 12:42 nie byłam w Bydgoszczy to nie wiem co powiedzieć,ale Toruń odwiedziłąm i podoba mi się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: ankieta 25.11.05, 12:46 Byłem w Bydgoszczy, ba...mieszkałem tam, byłem w Toruniu, ba...tam pierwszy raz miałem okazję "przeżyć to" z dziwką, byłem w St. Petersburgu i Moskwie, ba...prawie rok cały, w Łodzi mieszkam, ba...mam tu pracę, ale i tak najlepsze jest San Francisco w USA albo Sydney i Adelaide w Australii. Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ankieta 25.11.05, 13:56 Solec Kujawski. słyszałem, że mieli tam budować fabrykę kijów bejsbolowych ze względu na doskonałą lokalizację miejscowości :> Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: ankieta 25.11.05, 14:20 siemanko z kuj(tfffuu!)-pom! chyba Świecie.... Odpowiedz Link Zgłoś