11.11am 26.11.05, 00:10 jutro zaczyna się adwent czy w związku z tym macie postanowienie jakiejś poprawy w swoim życiu co zmienicie w tym okresie oczekiwania na przyjście Pana Jezusa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no name Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? IP: *.4web.pl 26.11.05, 00:19 Z racji bezsennej nocy przedimprezowej przypominam, że niedługo Andrzeja , wiec nijak nie da rady umartwiać się adwentowo. Czy ja nie obrażam czyichś uczuć religijnych- bo dziś to wszystko jest możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Zdzichu Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? IP: *.toya.net.pl 26.11.05, 00:33 bezsennej przedimprezowej? to na imprezie padniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? IP: *.4web.pl 26.11.05, 00:43 No cóż, muszą być jakieś ofiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? IP: *.4web.pl 26.11.05, 13:02 Tak więc udalo mi się zasnąć "kole czwarty" jak mówi mój dozorca i teraz muszę liczyć na to, że na imprezie wszyscy zapomną okularów i soczewek. Obawiam się, że Jezus też by nie był zachwycony moim widokiem,,, Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? 26.11.05, 00:55 11.11am napisał: > jutro zaczyna się adwent A ja myślałem, że weekend. > czy w związku z tym macie postanowienie jakiejś poprawy w swoim życiu Obiecałem sobie już dawno nigdy nic sobie nie obiecywać > co zmienicie w tym okresie oczekiwania na przyjście Pana Jezusa? Ja tam żadnego pana nie zapraszałem. Panią jakąś, owszem, zaprosiłbym chętnie. Zmniejszyłbym nawet z tego powodu stopień entropii w moim pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak z ciekawosci Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? IP: *.toya.net.pl 26.11.05, 01:12 jesteś Żydem? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? 26.11.05, 01:45 > jesteś Żydem? Jestem człowiekiem. Jeszua Ha Nocri był Żydem. Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? 26.11.05, 01:34 Przede wszystkim lepiej będę sobie organizował czas. Więcej też poświęcę się mat i fiz ponieważ zaniedbałem sobie ten temat i teraz muszę kombinować :) Więcej też będę pracował. Palenie już rzuciłem i zamierzam wrócić na siłownię by może za dwa lata wystartować jakichś zawodach. Chiałbym też być bardziej wyrozumiały dla bliźnich :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? 26.11.05, 12:28 a kto to jest pan jezus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? IP: *.toya.net.pl 27.11.05, 01:03 gray napisał: > > a kto to jest pan jezus? Obyś zdążył się dowiedzieć jeszcze przed śmiercią. Nie znamy dnia ani godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? 27.11.05, 11:12 mam szczerą nadzieję, że jednak nie zdążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eee Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 12:55 a kiedy Pan Jezus przychodzi ? to mieszkanie posprzatam ;) Eee Odpowiedz Link Zgłoś
h8red koniec świata? 27.11.05, 01:45 11.11am napisał: > co zmienicie w tym okresie oczekiwania na przyjście Pana Jezusa? Ponowne zstąpienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Postanowiłem... IP: *.lodz.msk.pl 27.11.05, 11:17 ... starać się nie otwierać prowokacyjnych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x postanowilem w końcu intensywnie pogrzeszyc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:07 postanowilem w końcu intensywnie pogrzeszyc! jak szalec to szalec tylko tak zeby inni od tego nie cierpieli. i nie mam najmniejszego zamiaru się umartwiać a tak na marginesie: juz dawno święta straciły dla mnie jakąkolwiek magię. nawet przestalem lubic ten czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Anzelm Re: postanowilem w końcu intensywnie pogrzeszyc! IP: *.toya.net.pl 27.11.05, 20:22 Musisz być nieszczęśliwym człowiekiem. Powiedz co w takim razie ma jakąkolwiek magię dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: postanowilem w końcu intensywnie pogrzeszyc! 27.11.05, 21:05 magia i miecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: postanowilem w końcu intensywnie pogrzeszyc! IP: *.lodz.msk.pl 27.11.05, 20:36 > a tak na marginesie: juz dawno święta straciły dla mnie jakąkolwiek magię. > nawet przestalem lubic ten czas A ja lubię święta choć nie mają one dla mnie znaczenia religijnego, traktuję je jako sympatyczne, tradycyjne zwyczaje, taki polski folklor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. My sister... IP: *.lodz.msk.pl 27.11.05, 21:01 Moja siostra mawia: "Rodziców należy odwiedzać 2 razy w roku... ale nie w święta, żeby sobie świąt nie zepsuć". Czyli dla niektórych jednak jest jeszcze jakaś magia związana ze świętami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_z_wanny Your sister... IP: 194.150.251.* 27.11.05, 21:13 możesz jej przekazać, że absolutnie się z nią zgadzam :) szczęśliwie wszystko wskazuje na to, że będę pracować w święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam 02 XII 2005 g.21.37 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:43 www.piotras.alleluja.pl/tekst.php?numer=20643 Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? 01.12.05, 22:58 że co ku*wa? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: ADWENT-macie jakieś postanowienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:11 no nic takiego tylko tyle zes stuknięty, Odpowiedz Link Zgłoś