aekielski Re: Poseł groził policjantom 28.11.05, 10:15 Poseł Samoobrony zgłosił prokuraturze,że został pobity i naubliżał policjantom.Prawdopodobnie miał wstrząs mózgu, był kompletnie zamroczony i dlatego sam na siebie złożył donos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Ale burak - hehehe IP: *.orange.pl 28.11.05, 10:17 Godny następca Leppera - arogancki i bezczelny, a przy tym tępy jak kołek. Śmiać mi się chce, że ktoś taki jest w rządzie. Ale z drugiej strony to dobrze, bo tacy politycy to kubeł zimnej wody dla tych, co ich wybierali. Chociaż oni też są w większości tępi... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ale burak - hehehe 28.11.05, 14:21 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Godny następca Leppera - arogancki i bezczelny, a przy tym tępy jak kołek. > Śmiać mi się chce, że ktoś taki jest w rządzie. Ale z drugiej strony to dobrze, > > bo tacy politycy to kubeł zimnej wody dla tych, co ich wybierali. Chociaż oni > też są w większości tępi... hehehe Ale Lepper (według Dorna) cały czas się uczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianoo Re: Poseł groził policjantom IP: 87.192.231.* 28.11.05, 10:18 Rokitą na księżyc Miształa raz proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krz.. Re: Poseł groził policjantom IP: 83.238.95.* 28.11.05, 10:25 Znalazł się nam obrońca biednych i wyzyskiwanych przez kapitalistów, dzielny obrońca PGR'ów, i piewca zubożenia społeczeństwa. Pewnie z swoim Hammerze ma zainstlowaną megafony głoszące prawdy Leppera. Ludzie na kogo oddaliście swe głosy, czy was kompletnie zamuliło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż.Wilga Tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:43 zamuliło.Ale oni o tym nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doni Jesteś zwykłym prostakiem, bratku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:35 ... a nie wybrańcem. Skończony pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan czy nad Lodzia jakies fatum ciazy? 28.11.05, 10:40 millery peczaki pawulony psie parki dzieci w beczkach...buraki z brony...co jeszcze ciekawego sie wydarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Re: czy nad Lodzia jakies fatum ciazy? 28.11.05, 10:43 dodaj jeszcze Niesiołowskiego, Ich Troje, Kropiwnickiego. A to jest naprawdę fajne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Oni kontynuuja 'Lokomotywe' Tuwima:)) 28.11.05, 11:39 W 30-tym wagonie same buraki, robia w budzecie potezne braki, warcholstwo serza, zle obyczaje, Burakiem IV RP w gardle staje. W 40-tym wagonie ksiadz pralat jedzie, Burczy pod nosem, klnie i pomstuje. On Ewangelii wdrazac nie bedzie, On do swych wrogow nienawisc czuje. Do parowozu wsiedli PiSowcy Moralnie mieli pociag prowadzic, Lecz kiedy tylko poczuli wladze Zaraz z nasypu zjechali - fachowcy... Piana buch, piesci w ruch, Do pierwszej klasy wsiada gromada ludzi podobnych do prosiat stada Pchaja sie, krzycza, awanturuja I do nikogo szacunku nie czuja, "Nasze na wierzchu byc zawsze musi! Realizowac mamy swe chuci! Chocby po trupach dazymy do celu, Najpierw rozliczyc - jak mlot na czarownice Potem blokowac do skutku mownice, Nastepnie posadki obsadzic swoimi, Zeby nie bylo, ze sie prosimy! To nam sie nalezy koledzy z koalicji My nic za darmo, nie w ciemie my bici. A w zyciu prywatnym tez my nietypowi Sramoobrony my poslowie nowi. Kto sie sprzeciwi ten ch.. i basta! Zrobimy wioche z kazdego miasta!" A Julian Tuwim przyglada sie z laweczki: "ciekawy ciag dalszy tej mojej bajeczki; Nie napisalem jednak w niej jednego: Ze w polityce ciagnie swoj do swego":)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Oni kontynuuja 'Lokomotywe' Tuwima:)) 28.11.05, 14:25 Brawo, doktorze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Poseł groził policjantom IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 28.11.05, 10:35 Raz Tyminski, teraz całe te ćwoki z Talibami z Plewek na czele... ludzie kiedy Wy sie opamietacie ??!! I jak zwykle - ja nie głosowałem, to nie ja... a gdzie te miliony co głosowały na tych popaprańców ??!! Poseł który chce pomagac biednym robi rozróbe (nie wazne czy jego wina czy nie) - a te samochody - każdy jak ma kase moze miec takie samochody, ale nie "wybraniec" która ma dbać o te miliony biednych !! Jak to wyglada ? Ja tez ma sportowe auto - ale ja nie jestem posłem, z parti która chce realizowac program tzw. socjalny !! I te łańcuchy i sygnety złote - koles wyglada jak ... wiemy jak kto....!! A cały ten lider Pan L. wyglada jak dzi..a z solarium... Co za shit. I na koniec jeszcze raz - opamietajcie sie ludzie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay Wybrancy z gnojowicy jeszcze dadza popalic IP: 217.169.37.* 28.11.05, 10:36 Burakow nigdy nie zamienimy w normalnych ludzi.U nich to norma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherowiec Obojętnie - milioner czy gołodupiec - z Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:41 wszystkim wystaje słoma z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhoo1 Ja na buraka wysłałem donos obywatelski do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:50 do komisji etyki poselskiej www.sejm.gov.pl/komisje/www_eps.htm oczywiście nieanonimowo. Niech nasi wybrańcy się pocieszą razem z nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_hab.1 Re: Ja na buraka wysłałem donos obywatelski do Se IP: *.ukc.ac.uk / *.ukc.ac.uk 28.11.05, 11:07 Brawo:)) A w jakiej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhoo1 Re: Ja na buraka wysłałem donos obywatelski do Se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:38 ws łamania dyrektywy europejskiej o dopuszczalnej ilości buraków w parlamentach narodowych, doktorku od zmywania garów jak rozumiem z serwerka, gdzieś po drugiej stronie kanału ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cobolt typowy posel samoobrony burak i dresiarz w jednym 28.11.05, 10:52 po prostu zal slow na takich Odpowiedz Link Zgłoś
as82 Re: Poseł groził policjantom 28.11.05, 10:53 W tej Łodzi ciągle jakieś dziwne rzeczy się dzieją Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami To jest koalicjant prawa czy sprawiedliwości ? 28.11.05, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_hab.1 to koalicjant PiSu - nie mieszajmy pojec:)) IP: *.ukc.ac.uk / *.ukc.ac.uk 28.11.05, 11:05 PiS nie ma nic wspolnego (poza dosc niefortunna nazwa) z prawem i sprawiedliwoscia. Nie mogli sie nazwac TKM, choc taki maja program, bo tam jest brzydkie slowo w srodku, choc czemu nie? Towarzystwo Kwaczacych Miernot? Tabun Kabotynskich Mazgajow? Totalna Katastrofa Moralna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_hab.1 POSLOM SRAMOOBORY WSTEP WBRONIONY! IP: *.ukc.ac.uk / *.ukc.ac.uk 28.11.05, 11:01 Oto jakiej tresci tablice pojawia sie na drzwiach klubow, dyskotek, remiz, galerii sztuki, teatrach, kinach i innych miejscach gdzie ludzi przychodza sie zrelaksowac i dokulturalnic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimic Re: Poseł groził policjantom IP: *.gw.ip.pl 28.11.05, 11:07 ciekawym jest w jaki sposób chcieli przyjąć od niego zawiadomienie o przestepstwie skoro pijany był jak wór,czynności procesowych nie przeprowadza sie z pijanymi,chyba że milicjanci potracili głowy na widok jaśnie pana posła,demokracja ku.. jego mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani jakim byś nie był inteligentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 11:10 to jak wstąpisz do samoobrony to zburaciejesz. a co dopiero jak jeszcze przed tym faktem byłes zwykłym chamem. Brawo wyborcy samoobrony - gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Misztal - symbol polskej demokracji. IP: 193.192.62.* 28.11.05, 11:10 Burak posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_hab.1 Postawmy mu kopiec... na zime:)) IP: *.ukc.ac.uk / *.ukc.ac.uk 28.11.05, 11:13 Buraki sie kopcuje, wiec moze Misztala tez sie powinno okopcowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Przecież on tego nie zrozumie. IP: 193.192.62.* 28.11.05, 11:38 Będzie się czuł jak drugi Kościuszko przez ten kopiec. Kilka dni przed wyborami próbował przekupić dziennikarza, pisały o tym wszystkie dzienniki, a pospólstwo i tak go wybrało. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Nie musi rozumiec - wazne zeby nie wylazil:)) 28.11.05, 11:42 Sramoobora zaproponowala poco, ze gazeta, ktora 3 razy przegra proces o znieslawienie, ma byc zamknieta:)) To moze niech zaczna od siebie - posel z 3ma wyrokami do Kartuzy, a posel z 3ma skandalami do pierdla zwyklego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: posłowie, politycy - niezależnie - 28.11.05, 11:14 z prawa, czy lewa to w wiekszości przypadków hołota. Jakie społeczeństwo, taka i jego reprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Viva??? TA Viva? Buhaha:)))) 28.11.05, 11:21 czy to ta knajpa o ktorej pisał ostatni Newsweek: "Picie do upadłego wspomagane narkotykami. Potem seks w toalecie albo w samochodzie. Czasem gwałty, gdy dziewczyny nie wiedzą już nawet, co się z nimi dzieje. (...) Reporterzy "News-weeka" i TVP z ukrytą kamerą obserwowali szaleństwo sobotniej nocy w dyskotece Viva." I Pan Poseł zajechał tam nietrzeźwy Hummerem coby "sprawdzic jak się bawi młodzież" ????? Ratujcie mnie, zemrę ze smiechu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwo Re: Poseł groził policjantom IP: *.icpnet.pl 28.11.05, 11:22 Polskie buraki znowu górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawral Re: Poseł groził policjantom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 11:24 No tak, jak się bawić, to się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Sluchaj Misztal 28.11.05, 11:38 jak sie bawic to sie bawic.Jestem za toba.Wszak ty jestes naszym wybrancem.Moralnosc w dupe. To jest chyba logo waszej parti.Gora samoobrona.tak trzymac chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Poseł groził policjantom IP: 83.168.96.* 28.11.05, 11:47 Już dawno jesy wiadomo, że duża część posłow wukorzystuje swoje stanowisko. A tak w ogóle to chyba za mało mu wlali!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim LODZ = Lowcy Skór, Ich Troje, Misztal, VIVA, ..... IP: *.limes.com.pl 28.11.05, 11:50 ....Widzew, ŁKS ..... i tak mozna wymieniac. Wspolczuje Wam Łodzianie, Ja jadac na polnoc omijam Lodz z daleka, zeby nawet nie przejezdzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy30 kolejny prostak i palant z samoobrony IP: 195.187.99.* 28.11.05, 11:51 do gnoju prostaki.......... Odpowiedz Link Zgłoś