Gość: _ Re: Braki kursów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 01:50 Czy pan prezes sobie kpiny robi z nas wszystkich?! Odpowiedz Link Zgłoś
trishika Re: Braki kursów 28.04.06, 12:58 28.04.2006 99A godz. 7.05 przystanek 11 listopada/Jantarowa no i do pracy się spóźniłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Braki kursów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:38 27.04.2006 Przystanek: Paderewskiego- Tuszyńska Linia: 52 Brak kursu: 13.37 Wcześniej na Dworzec Kaliski autobus tej samej linii (według rozkładu odjeżdżający o 11.56) przyjechał z dziesięciominutowym opóźnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:40 Do braku kursu o 13.37: kierunek Dworzec Łódź- Kaliska. Odpowiedz Link Zgłoś
ujji Re: Braki kursów 28.04.06, 21:24 z dnia 28.04.2006 linia 4 brak kursu w kirunku Dąbrowy przystaek: targowisko Dolna godzina 10.42 tramwaj odjechał z przystanku 10.40 linia 3 brak kursu w kierunku Wycieczkowej pzystanek: Dolna/Łagiewnicka godzina 15.15 tramwaj pryjchal na przystanek dopieor o godzinie 15.22 przyczyna: przez dwa cykle świateł przy Lutomierskiej motorniczy umawiał się z podwożonym kolegą na wieczorne spotkanie!!! linia 6 brak kursu w stronę Strykowskiej godzina 20.50 przystanek: Piotrkowska/Brzeźna tramwaj mial juz na Pl Niepoleglości opóźnienie 4 miut (na odcinku który pokonuje niby w 8 minut). na skrzyżowanie na Pl. Reymonta podjechal juz po 3, która jest 4 poźniej po 6 tak więc motorniczy przekroczyl limit 4 minut spoźnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Braki kursów IP: *.34.rev.vline.pl 30.04.06, 12:40 No faktycznie tragedia się stała, świat się cały zawalił bo tramwaj przyjechał z ponad 4 minutowym opóźnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Braki kursów IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.04.06, 19:34 Świat sie nie zawalił, ale co w momencie gdy kasuje bilet i mi pozniej brakuje tych 4 minut do dojechania na właściwy przystanek, i musze kasowac drugi bilet??? Odpowiedz Link Zgłoś
lodzianin1910 Re: Braki kursów 29.04.06, 20:53 Gość portalu: ZDiT napisał(a): > Jeśli możecie to wpisujcie w tym wątku braki kursów, które zauważyliście w > danym dniu. Proszę o kompleksowe dane czyli: > data, godzina, linia, przystanek, kierunek. > Proszę także o podanie przy tych informacjach swojego e-maila. Mam do was pytanie dzieci drogie. Kogo interesuje to ,że kiedyś tam, gdzieś tam nie przyjechał jakiś autobus lub tramwaj?? Albo gdzieś na Retkini szyny się wyginają, kierowca na pętli miał sraczkę i nie pojechał, stara baba gdzieś zasłabła, albo kanar pobił pasażera... Trzeba być naprawde niezłym kretynem, żeby się takimi rzeczami przejmować i jednocześnie skrajnie podniecać. PYTAM: Nie lepiej zając się jakimś pożytecznym zajęciem, np pracą, nauką?? Na pewno to wam nie zaszkodzi. P.S. To jest najgłupsze forum na jakei kiedykolwiek wszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Braki kursów IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 30.04.06, 12:43 > Trzeba być naprawde niezłym kretynem, > żeby się takimi rzeczami przejmować i jednocześnie skrajnie podniecać Trzeba byc naprawde niezlym kretynem, zeby sie przejmowac tym, co jakas grupka ludzi wypisuje na forum > PYTAM: Nie lepiej zając się jakimś pożytecznym zajęciem, np pracą, nauką?? A ty sie tym zajmujesz? Jesli by przyjac twoj tok rozumowania i wnioskowac tylko po tym, co kto napisal w internecie, nie zajmujesz sie niczym pozytecznym poza krytykowaniem uzytkownikow forum. > P.S. To jest najgłupsze forum na jakei kiedykolwiek wszedłem. No, teraz jestes dowartosciowany w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Braki kursów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:37 Ważne, bo pasażerowie pragną podróżować w przyzwoitych warunkach, nie spóźniać się, ufać przewoźnikowi... Ci, którzy nie czują chęci, nie muszą wypowiadać się tutaj. To przecież oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaznosa18 Re: Braki kursów 30.04.06, 11:53 Ale w czym komus pomoze to, ze sie dowie, ze np 4 godziny temu kierowca zlapal gume, albo puscil baka z kleksem i nie jechal dalej? Takie sytuacje sa nieprzweidywalne, a Wy tu siejecie panike. Rajcujecie sie tym nadmiernie. Rozumiem, rozne sa zainteresowania, ale spoznienia MPK ???? To jest CHORE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Braki kursów IP: 195.69.82.* 01.05.06, 15:41 Nikt sie tym, drogie dziecko, nie rajcuje. A watek zostal zalozony przez pracownika ZDiT (wiesz co to? smiem watpic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Braki kursów IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.05.06, 22:57 16.20 linia 12 kierunek Stoki przystanek Wyszyńskiego - bl. 270 16.38, 16.46 linia 15, kierunek Telefoniczna, przystanek Żeromskiego-Mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: Braki kursów IP: *.lodz.mm.pl 04.05.06, 23:15 04.V.2006r. Linia 73 kierunek: Plc. Barlickiego przystanek: Lisciasta/Czeresniowa godzina: 9:49 i 10:05 - nie przyjechay dwa autobusy pod rzad... Szkoda bo przez ostatni miesiac kursy wypadaly sporadycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasazer65 Re: Braki kursów IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.05.06, 20:24 05.05.06 linia 65 kierunek:Świtezianki godz. 13.30 przystanek: Struga- Włóknairzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: Braki kursów IP: *.lodz.mm.pl 09.05.06, 19:34 Linia 73 przystanek: Lisciasta/Czeresniowa kierunek: Plc. Barlickiego Nie przyjechal autobus o godzinie 8:32 Podejrzewam, ze ten kurs posluzyl za autobus zastepczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychooo Re: Braki kursów IP: *.59.rev.vline.pl 12.06.06, 18:00 Przystanek: Zgierska/Jagiellońska Linia: 4 od tygodnia (5czerwca) brak kursu o 8:50 Odpowiedz Link Zgłoś