Dodaj do ulubionych

Paraliz w centrum Łodzi

IP: *.24.rev.vline.pl 07.12.05, 19:22
Dzis było wykojenie tramwaju(chyba linii 3 ) Na skrzyzowaniu Kościuszki -
Zielona w strone Bałut
2,3,6,8,9,13,14 jeździły Zieloną , Narutowicza , Kilinskiego , w strone
Pomorskiej
Ogólnie powstał ładny bałagan
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart Re: Paraliz w centrum Łodzi IP: *.mnc.pl 07.12.05, 20:42
      być może wykoleił się lub zderzył z czymś skład 1603+1602 (tak tak, przepięty)
    • Gość: belyall Re: Paraliz w centrum Łodzi IP: *.toya.net.pl 07.12.05, 21:04
      O 16:00 zaraz za Zieloną (w kierunku Bałut) ekipa naprawcza spawała coś na torach.

Natomiast korek tramwajowy do Mickiewicza (w kierunku Górnej) sięgał Struga bez
      może 50 metrów. Wszystkie tramwaje praktycznie puste, nikt nie chce tracić
      skasowanego biletu, żeby w pół godziny przejechać 2 przystanki.
    • teufel Re: Paraliz w centrum Łodzi 07.12.05, 21:50
      Natomiast o 17 na skrzyżowaniu(a właściwa tuż za w stronę zachodnią) Kopcińskiego/Narutowicza stały 9 i 13.
      • camelot Re: Paraliz w centrum Łodzi 07.12.05, 22:32
        Około 10.00 na Pabianickiej przy Prądzyńskiego tramwaj linii 11 rozwalił
        samochód osobowy (wina samochodu). Korek jak ta lala. Tuż po 10.00 na Smagłego
        Ritza przy Przybyszewskiego trmawj linii 13 stał z opusczonym pantografem a obok
        niego wóz bojowy straży pożarnej z właczonymi kogutami. Widziałem też tramwaj
        linii 14 z tablicą kierunkową Północna.
    • Gość: Ja Re: Paraliz w centrum Łodzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.12.05, 22:35
      Około 9.30- 9.45 Widziałem 9 skręcającą z Kościuszki w Mickiewicza. Nie byłoby
      w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że był to jedyny tramwaj w zasięgu wzroku
      (powinno być kilkanaście stojących w korku - zgodnie z ostatnimi standardami),
      a także gdyby nie to, ze dojechawszy do Kopcińskiego zobaczyłem 10 skręcającą z
      Kopcińskiego w kierunku Widzewa. Koło 14.00 były tez przerwy na Narutowicza z
      bliżej nieokreślonych powodów.
      Poranne zatrzymania podobno związane z wykolejeniem 12tki.
      • Gość: o Re: Paraliz w centrum Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 08:16
        dzis okolo 6-7 nie jezdzila 7 z Kozin, stalo pare składów w okolicy ul.Kasprzaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka