Gość: mama IP: *.toya.net.pl 14.12.05, 21:34 30 lat temu "kopciuchy" , gazy, itp dowcipy były na porządku dziennym i nikt hecy z tego nie robił. Dziennikarze - włóżcie trochę pracy i poszukajcie sobie tematu !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beholder Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:53 Znalazlas sie kiedys w sferze dzialania gazu obronnego (czy tez pieprzowego - diabli wiedza co on rozpylil). Gwarantuje - malo przyjemne doznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Veto! Veto! "Veto"! IP: *.lodz.msk.pl 14.12.05, 23:41 Liberum Veto! Kto to słyszał! To demokraryczny kraj! każdemu wolno rozpylać gaz! Od kiedy to doświadczenia fizyczne i chemiczne są zakazane w wolnym kraju! Żeby karać ucznia przeniesieniem do innej szkoły za robienie czegoś, do czego ma prawo? To naruszenie praw człowieka, konstytucji! Czy nie ma w regionie żadnej organizacji, która zajęłaby się obroną ucznia pokrzywdzonego przez faszystowski, moherowy system!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrzywdzona Re: Veto! Veto! "Veto"! IP: *.toya.net.pl 15.12.05, 16:56 Ten pokrzywdzony uczeń to ma prawo do nauki - ale nawet tego nie rozumie,a organizacje owszem przydałyby się aby przykrócić wszystkich "wyzwolonych uczniów". Może 40 lat pracy z łopatą w ręku zwryfikowałoby takie poczucie humoru i lojalności z KRETYNAMI!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hulla Re: Veto! Veto! "Veto"! 15.12.05, 18:33 Liberum Veto- ale dla Twojej wypowiedzi. Dziwnie pojmujesz "demokratyczny kraj" oraz "wolność". Robienie innym krzywdy to jest wg Ciebie wolność w demokratycznym kraju? Z takich młodych wyrastają potem ludzie nie mający poszanowania dla współ-rodaków i innych istot żywych. Gratuluję Ci takiej postawy :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz 15.12.05, 00:17 I u mnie w podstawówce podobna rzecz miała miejsce - i to podczas lekcji. I nikt z prasy się nie zainteresował - było to z 15 lat temu, łódzki dodatek GW chyba wtedy jeszcze nie istniał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:35 30 lat temu działy się różne ciekawostki, a gazety pisały o tym, o czym mogły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz IP: *.toya.net.pl 15.12.05, 06:22 Niech sobie Pani rozpyli gaz i kopciucha w domu, to Pani zobaczy o co chodzi. Prosze wtedy o posta bo ciekawa jestem Pani wrażen. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz 15.12.05, 08:07 A ja dziś dwukrotnie rozpyliłem naturalny gaz w tramwaju, co powoliło mi uzyskać miejsce siedzące i sporo wolnej przestrzeni wokół. Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz 15.12.05, 13:02 Kiedyś w szkole podstawowej przeze mnie i kilku kolegów odwołali lekcje w całej szkole :) Potem już tylko śledztwa, apele, szukanie winnych, komisje... :) Odpowiedz Link Zgłoś