Dodaj do ulubionych

Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz

IP: *.toya.net.pl 14.12.05, 21:34
30 lat temu "kopciuchy" , gazy, itp dowcipy były na porządku dziennym i nikt
hecy z tego nie robił. Dziennikarze - włóżcie trochę pracy i poszukajcie
sobie tematu !!
Obserwuj wątek
    • Gość: beholder Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:53
      Znalazlas sie kiedys w sferze dzialania gazu obronnego (czy tez pieprzowego - diabli wiedza co on rozpylil). Gwarantuje - malo przyjemne doznanie.
    • gray Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz 14.12.05, 22:08

i widać efekty.
    • Gość: Michał M. Veto! Veto! "Veto"! IP: *.lodz.msk.pl 14.12.05, 23:41
      Liberum Veto!

Kto to słyszał! To demokraryczny kraj! każdemu wolno rozpylać gaz! Od kiedy to
      doświadczenia fizyczne i chemiczne są zakazane w wolnym kraju! Żeby karać
      ucznia przeniesieniem do innej szkoły za robienie czegoś, do czego ma prawo? To
      naruszenie praw człowieka, konstytucji!

Czy nie ma w regionie żadnej organizacji, która zajęłaby się obroną ucznia
      pokrzywdzonego przez faszystowski, moherowy system!?
      • Gość: pokrzywdzona Re: Veto! Veto! "Veto"! IP: *.toya.net.pl 15.12.05, 16:56
        Ten pokrzywdzony uczeń to ma prawo do nauki - ale nawet tego nie rozumie,a
        organizacje owszem przydałyby się aby przykrócić wszystkich "wyzwolonych
        uczniów". Może 40 lat pracy z łopatą w ręku zwryfikowałoby takie poczucie
        humoru i lojalności z KRETYNAMI!!!!!!!!!!
      • hulla Re: Veto! Veto! "Veto"! 15.12.05, 18:33
        Liberum Veto- ale dla Twojej wypowiedzi. Dziwnie pojmujesz "demokratyczny kraj"
        oraz "wolność". Robienie innym krzywdy to jest wg Ciebie wolność w
        demokratycznym kraju? Z takich młodych wyrastają potem ludzie nie mający
        poszanowania dla współ-rodaków i innych istot żywych. Gratuluję Ci takiej
        postawy :(((((
    • brite Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz 15.12.05, 00:17
      I u mnie w podstawówce podobna rzecz miała miejsce - i to podczas lekcji. I nikt
      z prasy się nie zainteresował - było to z 15 lat temu, łódzki dodatek GW chyba
      wtedy jeszcze nie istniał :)
    • Gość: gość Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:35
      30 lat temu działy się różne ciekawostki, a gazety pisały o tym, o czym mogły
    • Gość: Mila Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz IP: *.toya.net.pl 15.12.05, 06:22
      Niech sobie Pani rozpyli gaz i kopciucha w domu, to Pani zobaczy o co chodzi.
      Prosze wtedy o posta bo ciekawa jestem Pani wrażen. Pozdrowienia
    • waclaw_grzyb Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz 15.12.05, 08:07
      A ja dziś dwukrotnie rozpyliłem naturalny gaz w tramwaju, co powoliło mi
      uzyskać miejsce siedzące i sporo wolnej przestrzeni wokół.
    • fauve Re: Uczeń dwukrotnie rozpylił w szkole gaz 15.12.05, 13:02
      Kiedyś w szkole podstawowej przeze mnie i kilku kolegów odwołali lekcje w całej
      szkole :) Potem już tylko śledztwa, apele, szukanie winnych, komisje... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka