Dodaj do ulubionych

Ceny biletów Dablin

IP: *.toya.net.pl 19.12.05, 15:17
Sprawdzałem ceny biletów z Dablina na stronce www.skyscanner.net/pl
i wyszło że 13 kwietnia bilet kosztuje ponad 600 Euro z kąd takie ceny w
tanich liniach z takim wyprzedzeniem?

Cz Kwi 13, 23:15 - 02:50 Central Wings DUB LCJ C0264 14 godzin €598.00
€611.93

Czy może to jakiś błąd
Obserwuj wątek
    • Gość: WTF Re: Ceny biletów Dablin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:22
      Widocznie trzeba było poszukać Dublin a nie Dablin
      • Gość: Tomek Re: Ceny biletów Dablin IP: *.toya.net.pl 19.12.05, 16:22
        Panie WTF twa mądrość przewyższa wzrost więc przestań się Pan wychylać. Dublin
        czy Dablin wiadomo o co chodzi.
        • yarro Re: Ceny biletów Dablin 20.12.05, 00:45
          Tak samo jak Lądyn... którego nie ma.
    • simpilot Re: Ceny biletów Dablin 19.12.05, 16:05
      598 się zgadza, ale PLN a nie EUR ;)
      Cena wyższa, bo bilety zapewne sprzedają się dobrze z uwagi na Wielkanoc.

Pozdr.
    • Gość: WTF Re: Ceny biletów Dablin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:19
      Dablin zamiast Dublin, euro myli z PLZ, pisze "Z KĄT" , boże co za łoś :)))))))))))
      • Gość: Jacho Re: Ceny biletów Dablin IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.12.05, 22:47
        Dziwnie mądry jesteś łosiu, że Dablin piszesz przez D, a Boże piszesz przez b
        brak konsekwencji czy tuszujesz swoją niewiedzę.
        • Gość: WTF Re: Ceny biletów Dablin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:18
          Te, łosiek nie gniewaj sie tak. Jak sie kupuje bilet pasowałoby sie dowiedzieć
          jak nazywa sie miasto do którego sie jedzie, nie sądzisz? 600 zł a 600f to też
          nie to samo:) A tak w ogóle to łosków na pokład i tak wprowadzac nigdy nie było
          wolno.
          • geographer Re: Ceny biletów Dablin 19.12.05, 23:35
            Proponuje zmień forum. Jesteś niezbyt rozgarnięty a próbujesz popisać się swoją
            elokwencją. Jak pojawiasz się jako nowa osoba to uszanuj zasady które tu panują.
      • Gość: Wicek Re: Ceny biletów Dablin IP: *.toya.net.pl 20.12.05, 15:31
        Faktycznie zrobiłem w nazwie literówkę, ale to nie powód żeby mnie obrażać i
        wysyłać do 3 klasy.
        Jak byś dokładnie czytał, to napisałem z kąd a nie "z kąt" jak to zacytowałeś a
        literka € oznacza Euro a takowa widnieje przy cenie (jak brak ci wiedzy zerknij
        tu: webmaster.helion.pl/kurshtml/znaki/znaki.htm ). Nie zamierzam się
        tobie tłumaczyć WTF bo jesteś jak ktoś napisał kretynem. I kto tu jest łoś? A
        jeden z tych trzech języków którymi się szczycisz to zapewne świński djalekt.
        • Gość: Wicek Re: Ceny biletów Dablin IP: *.toya.net.pl 20.12.05, 15:39
          Jednocześnie przepraszam czytających za moją wcześniejszą wypowiedź, ale nie
          znoszę typków w postaci WTF
    • Gość: WTF Re: Ceny biletów Dablin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:59
      Ty geograf, nierozgarniety jest ten młotek od Dablinów i jego przyjaciele z toba
      na czele. W Dublinie jest dość szorujących klopy pustaków z ukończona
      podstawówką i z ogólna niekumacją , nie badz taki zbulwersowany że ktos sie z
      nich śmieje.
      Dobra tyle na teraz z mojej strony, a tak ogólnie to lubie to forum, szacunek
      dla wszystkich którzy przyczynili się do rozruszania lotniska, bez ich
      aktywności dalej tylko wrony by tam zawracały, zaangazowanie lokalnej
      społeczności w rozwiązywanie spraw istotnych dla miasta jest godne wyłącznie
      najwyższego uznania.
      • yarro Re: Ceny biletów Dablin 20.12.05, 00:47
        Ochłoń. I spuść z tonu, bo jesteś żałosny.
      • Gość: Tomek Re: Ceny biletów Dablin IP: *.toya.net.pl 20.12.05, 10:20
        Panie WTO a może (wiejska trzodo oborowa) zachowanie i styl wypowiedzi klasuje
        cię na poziomie downa, bez obrazy ale trącasz smrodem i wiecznym hamstwem, i co
        z tego że się pomylił, każdemu się zdarza, nawet tobie WTO. Popatrz na
        wcześniejsze wypowiedzi w innych wątkach ze słownikiem to znajdziesz sporo tego
        z czego się śmiejesz. Ale zbliżają się święta to zagadasz ludzkim głosem.
        • Gość: WTF? Re: Ceny biletów Dablin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:30
          Miałem nie odp ale mnie zachęcacie:)
          Podpisuje sie WTF,w moim bardzo długim nicku trzecia litera to F nie zaś O,
          "hamstwo" pisze sie przez ch, prędzej "trącisz" niz "trącasz" Wśród trzech
          języków jakie znam nie ma narzecza południowego Dzibuti, jak nie umiesz pisać
          po polsku to się wróć do szkoły podstawowej, ale nie wyżej niż 3 klasa, bo
          wyżej już nie uczą takich rzeczy a jedynie wymagają. Od downów cię nie wyzywam
          bo parę osób z tą fatalną chorobą mogłoby się obrazić.
          Tyle na ten temat
          Sayonara
          • Gość: Tomek Re: Ceny biletów Dablin IP: *.toya.net.pl 20.12.05, 13:11
            Szkoda czasu żeby polemizować z takim pajacem jak ty WTF. Dla mnie i pewnie
            jeszcze kilku innych, jesteś poprostu kretynem i niech tak pozostanie.
            - Może zastanów się nad językiem swoich wypowiedzi, a zwłaszcza pogardy i pychy
            z jaką zwracasz się do innych. Tylko czy jesteś w stanie zrozumieć problem?
            Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia.
            • Gość: mar Re: Ceny biletów Dablin IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.12.05, 18:57
              dobry- przez takie glupie gadki rozsypalo sie juz nie jedno forum.......
              fakt ze dablin to cos w podobie do szfecji czy hozowa i raczej miec miejsca nie
              powinno a wyzywanie sie od downów, czy jak to sie pisze, to juz przegiecie
              dajcie sobie spokoj

ps zastanawiajacy jest wzrost fachowcow lotnictwa w Lodzi od 30.10.05-
              wczesniej z tego co pamietam 99% ludzi nie wiedzialo nawet jakiej dlugosci jest
              pas na lublinku, a teraz sami spotterzy, eksperci, doradcy biletowi

POZDRAWIAM WSZYSTKICH i zycze wytrwalosci w poszukiwaniu informacji o
              lotnictwie, nie tylko na stronach lublinka czy ryanair'a
          • yarro Re: Ceny biletów Dablin 21.12.05, 02:16
            Jesteś głupi. To jest po polsku. Zrozumiałeś?
    • Gość: wp Re: Ceny biletów Dablin IP: *.cl.ad / 195.205.192.* 22.12.05, 09:37
      Centralwings - Łódź - Dublin 14 kwietnia, powrót 20 kwietnia: w sumie 444 PLN
      dla odmiany Ryanair - ceny biletu do Dublina 15 kwietnia i powrót 20 kwietnia w
      sumie 248,92 PLN
      Dane pochodzą z oficjalnych stron przewoźników
      • Gość: Aleczko Re: Ceny biletów Dablin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 10:40
        Centralwings 3kwi/4kwi

CENNIK

Przelot docelowy
        1 Dorosły po 45,00 PLN 45,00 PLN
        Stała opłata pasażera 99,00 PLN

Przelot powrotny
        1 Dorosły po 78,00 PLN 78,00 PLN
        Stała opłata pasażera 99,00 PLN

Koszt całkowity 321,00 PLN

--------------------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka