angieleczka 22.12.05, 12:34 Pomóżcie, Czy ktoś ma jakieś namiary na dobrą kapelę na wesele??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yeti Re: Dobra kapela na wesele! IP: *.4web.pl / *.4web.pl 22.12.05, 13:05 ATB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobra kapela na wesele! IP: *.toya.net.pl 22.12.05, 20:00 angieleczka napisała: > Pomóżcie, > Czy ktoś ma jakieś namiary na dobrą kapelę na wesele??? > a ile planujesz przeznaczyć na honorarium dla zespołu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwii32@gazeta.pl Re: Dobra kapela na wesele! IP: *.proxy.astra-net.com 22.12.05, 22:12 Napisz do mnie na gazetowego lub konwalia29@tlen.pl Znam swietny zespół i do tego dobrze grajacy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzykowal Re: Dobra kapela na wesele! 22.12.05, 22:50 www.wesele-lodz.pl/forum/viewtopic.php?t=1769&sid=7fd2a2effcc82b7d7808b7282e409435 zobacz Trio - Augustyniak gorąco polecam - sam korzystałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dobra kapela na wesele! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 00:09 Ja znam swietna kapele z Lodzi - trio, tanie, z duzym doswiadczeniem w branzy. Jesli bedziesz zainteresowana, podaj maila do siebie, a chetnie udziele wiecej informacji i odpowiem na pytania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda dobry zespół od 5 tys w góre IP: *.toya.net.pl 23.12.05, 08:35 Tańszymi nie warto zawracać sobie głowy. A jeśli 5 tysięcy to za dużo, polecam didżeja-wodzireja, najlepiej radiowca (wiadomo, gadana, obycie, głos itd...). Wesele z radiowcem to koszt 1000-1200 bez poprawin. Tak zwani domorośli adepci sztuki dzidżejskiej zrobią to jeszcze taniej, nawet za 500-600 zł. Ale też nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dobra kapela na wesele! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:54 Tani zespol oznacza zly zespol? Wspolczuje takich doswiadczen. Obecnie na rynku jest duza konkurencja w tej branzy i dlatego niektorzy tna ceny. Ale sa wsrod nich godni polecenia i tacy, ktorzy nie zabawia gosci odpowiednio. Trzy lata temu bylam na weselu kolezanki. Skarzyla sie, ze zespol kosztowal ich fortune. Ale prawdziwe utrapienie mieli z mezem, gdy okazalo sie, ze ten "wspanialy, bo drogi" zespol nie potrafil nawet poderwac ludzi z krzesel. Dziekuje za taka kapele. Uwazam tez, ze nie kazdego stac na drogie zespoly i wodzirejow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobra kapela na wesele! IP: *.toya.net.pl 23.12.05, 09:30 Gość portalu: magda napisał(a): > Tani zespol oznacza zly zespol? Wspolczuje takich doswiadczen. Obecnie na rynku > jest duza konkurencja w tej branzy i dlatego niektorzy tna ceny. Ale sa wsrod > nich godni polecenia i tacy, ktorzy nie zabawia gosci odpowiednio. Trzy lata > temu bylam na weselu kolezanki. Skarzyla sie, ze zespol kosztowal ich fortune. > Ale prawdziwe utrapienie mieli z mezem, gdy okazalo sie, ze ten "wspanialy, bo > drogi" zespol nie potrafil nawet poderwac ludzi z krzesel. Dziekuje za taka > kapele. Uwazam tez, ze nie kazdego stac na drogie zespoly i wodzirejow. Akurat w tej branży jakość kosztuje. Mam informacje, że tak powiem, z pierwszej ręki, bo moja siostra prowadzi restauracje. W sylwestra będzie grał DJ za 3000 złotych, bo siostra nie zaryzykuje drugi raz z rzędu narazić reputacji lokalu na szwank zatrudniając kogoś o niedostatecznej renomie. I wcale nie jest to Esplanada :) Napatrzyłyśmy się na rozmaitych "aparatów", tak w zespołach jak zawodników indywidualnych. Niektórzy byli wręcz tak nieporadni i zahukani, że aż było nam ich żal. Prawidłowość jest taka: Dobry, szanujący się i renomowany zespół nie podejmie pracy za zbyt małą gażę. Ci słabsi są zmuszeni i dlatego można natrafić na zespół typu "Casio od komunii", zaprogramowany automat perkusyjny, czarne koszule z białymi kołnieżykami i wąsy x3 za 2000,- Ale to jest już każdego ryzyko, na które bez przymusu się decyduje. Muzyka na żywo (ale naprawdę na żywo, bez knocenia, z anglojęzycznym i poprawnie wykonanym repertuarem) jest super, ale jeśli ma to być parodia zespołu i kosztować 3000 tysiące, to lepszy będzie DJ-wodzirej z radia, który za 1200 złotych zagra nam wszystko co chcemy, poprowadzi zabawę, będzie elegancko wyglądał, mówił poprawnie po polsku i znał się na tym co robi. Wybór jest moim zdaniem między bardzo dobrym zespołem, a bardzo dobrym wodzirejem. Knociarzom mówimy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Dobra kapela na wesele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:24 Polecam zespół Remix! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dobra kapela na wesele! IP: 204.74.28.* 23.02.06, 17:03 Wszystko zależy jaka kapela jest dla Ciebie dobra.... Na moim weselu i wszystkich moich przyjaciół grał Krzysiek Kafarski tel: 606436599. Nie wahaliśmy się ani sekundy. Są świetni. Serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś