Dodaj do ulubionych

Izby wytrzeźwień szykują się na ciężką noc

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.12.05, 13:15
To jest smutne.
Obserwuj wątek
    • Gość: mordechaj SCIEMA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:31
      "Podopieczni izby będą doglądani, mają dostęp do wody mineralnej - bez
      ograniczeń. Jeśli rano poczują głód, mogą liczyć na śniadanie. Później
      pracownicy zaproponują im specjalistyczną pomoc w rozwiązaniu alkoholowego
      problemu."

BUAHAHAHA!!! Sniadanie i woda mineralna?!?!?!?! ROTFL Zwiedzilem raz kolska w
      warszawie. Do dzis mam problemy zdrowotne po tym co mnie spotkalo na sciezce
      zdrowia w tym przybytku! Jezeli trafisz tam z komorka albo kasa w portfelu to
      sie od razu z nia pozegnaj! Niezla sciema!
      • Gość: Wuj Jędrek Re: SCIEMA!!! IP: *.interbit.com.pl / *.interbit.com.pl 31.12.05, 14:15
        święte słowa. jak mnie suszyło w żłobku w Kielcach i zastukałem do drzwi to
        panowie pielęgniarze zaproponowali mi wciry i ewentualny prysznic a nie
        mineralną. Izba to nie odwyk w Kalifornii gdzie smarusy mają kroplóweczki,
        witaminki i całodobową opiekę psychiatryczną.
        • Gość: oki to jesze istnieje ten relikt komuny? IP: *.chello.pl 31.12.05, 15:48
          widocznie okradanie pijaków to niezły biznes
      • Gość: misiak Re: SCIEMA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:15
        > BUAHAHAHA!!! Sniadanie i woda mineralna?!?!?!?! ROTFL Zwiedzilem raz kolska w
        > warszawie. Do dzis mam problemy zdrowotne po tym co mnie spotkalo na sciezce
        > zdrowia w tym przybytku!

na "śniadanie" jest suchy chleb ze smalcem z kostki. Nie polecam.
    • o90 ile to kosztuje ? 31.12.05, 13:43
      nie pytam ile kosztuje to swinie przywieziona w nocy
      tylko ile to kosztuje mnie podatnika ?
      czy moge sobie otworzyc swoja izbe i lapac swinie na miescie ?
      nie nie moge.
      dodatkowo na izby idzie dotacja

a zostawic te pijane swinie niech wymieraja na mrozie.
      a agresywne pijane swinie policja powinna spalowac i zamknac
      w jednej zbiorowej celi i niech sie swinie zagryza.

wszystko jest dla ludzi alkohol tez
      • theworst Re: ile to kosztuje ? 31.12.05, 13:49
        o90 napisał:

> a zostawic te pijane swinie niech wymieraja na mrozie.
        > a agresywne pijane swinie policja powinna spalowac i zamknac
        > w jednej zbiorowej celi i niech sie swinie zagryza.
        >
        tja... żebyś ty tak przypadkiem dzisiaj nie wymarł
        "Pijane kobiety są dużo bardziej agresywne, niż panowie. Krzyczą, bluźnią,
        próbują bić." ;)

> wszystko jest dla ludzi alkohol tez

ofkoz
        • o90 Re: ile to kosztuje ? 31.12.05, 14:04
          to naprawde cenna uwaga
          wybik z niej

hmm

nic...
      • tzetze1 Re: ile to kosztuje ? 31.12.05, 14:05
        Czlowieczku, pomysl o tym ze izba nie jest po to zeby swinie przenocowac dla jej
        wlasnego dobra ino po to zeby ta swinia nie rozbila ci samochodu jak sie bedzie
        przewalac po miescie... A i nie zapomnij ze doba w tym przybytku kosztuje ok 250
        pln!
        • o90 Re: ile to kosztuje ? 31.12.05, 15:50
          taaa...dla moje dobra mam oddac czesc podatkow na pijane swinie aby poprawic
          moje wlasne bezpieczenstwo
          myslalem ze od kasowania pijanych kierowcow jest policja
          pijany - kluczyki - na dolek
          gdzie tu jest wspomnana izba ? ze policja bedzie miec duzo nachlanego bydla na
          dolku? no to co. od tego jest dolek zeby sie na niego nie pchac
          doba w izbie moze kosztowac nawet 100000zl i tak nikt nie placi

sprawa sprowadza sie do tego ze jezeli dorosly czlowiek ma prawo do glosowania
          to ma prawo sie nachlac jak swinia, owszem tylko pozniej ma grzecznie isc lulu.
          a to ze lubi spac z morda w rowie. no to co kwestia gustu. ze zamarznie ? no to
          co , widocznie lubi, ci co nie lubia pija w domu i nieprzytomni spia na
          podlodze.
          a w Polsce policja porywa nachlanych z ulic zawozi za moje pieniadze do hotelu
          gdzie za moje pieniadze daje im mineralna i sniadanie. mnie cholera na kaca
          mineralnej nikt nie funduje

nachlane bydlo powinno sie pozostawiac na ulicach, ewentualnie w szczegolnych
          wypadkach odsuwac za nogi na pobocze aby przypadkiem nie uszkodzili ppodwozia
          jakiegos przejezdzajacego TIRa
          szalejace pijane bydlo zamykac na dolku i sprawa o zaklocanie porzadku +
          rachunek za interwencje policji
          bydlo spiace na trawnikach - karac za deptanie owych, mandatem tatuowanym na
          czole
          bydlo spiace na pasie ruchu - karac za nieuprawnione uzytkowanie owego + czynsz
          karny za rok wedlug stawki gminnej za najem w strefie Lux. Mandat jako ze
          dluzszy powinno tatuowac sie na plecach.
          i gdzie jest problem pijanych ? po miesiacu takiego stosowani prawa
          na 100% nie w Polsce.

• theworst za wypisywanie pierdół 31.12.05, 15:58
            Kara roczny abonament neostrady TP + zakaz golenia się do końca życia (albo
            rzyci :)) + kurator sądowy na dwa lata, oczywiście za własne pieniądze + 100
            milionów na utzymanie serwera + pół rocznej pensji na berety dla parafii.
          • Gość: von Nogay Czy to ty IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.12.05, 17:55
            jesteś Roman Giertych ?
    • Gość: Kuba Re: Izby wytrzeźwień szykują się na ciężką noc IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:44
      Jakoś nie slyszę oburzenia po akcji policji na sudańskich uchodzców, nastąpiła
      totalna głuchota, a do Iraku wojska wysłano.
    • theworst a my damy im zarobić ;) 31.12.05, 13:45
    • Gość: wole trawe niż alk Re: Izby wytrzeźwień szykują się na ciężką noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:59
      niewiele jest bardziej żałosnych widoków niż baba na urwanym filmie...
    • Gość: Równo 2 lata temu. Re: Izby wytrzeźwień szykują się na ciężką noc IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 31.12.05, 14:29
      ok. 23:00, kumpel szedł chełmskim deptakiem z otwartym piwem w puszce i Go buda zgarnela na komisariat, mimo ze nie był za mocno pijany, aby sprawiać jakiekolwiek problemy. Godzinę później stłuczonych butelek nikt by się nie doliczył. Po prostu paranoja. Na szczęście w nieszczęściu wypuścili go 5 minut przed godziną zero. To by miał super sylwestra na psiarni. Gratulacje dla chełmskich stróży prawa za wyobraźnię i życzę takiego Nowego Roku na jaki zasłużyli.
      • Gość: ens Re: Izby wytrzeźwień szykują się na ciężką noc IP: *.chello.pl 31.12.05, 14:41
        wolalbym trafic do aresztu n9iz do izby. tam przynajmiej masz jakies prawa.. na izbie jestes smieciem jak na przesluchaniu sb.
        • Gość: Andrzej Tylko w Ciemnogrodzie są izby wytrzeźwień IP: 83.233.132.* 31.12.05, 15:16
          • Gość: franc Re: Tylko w Ciemnogrodzie są izby wytrzeźwień IP: *.tvk.torun.pl 31.12.05, 15:25
            dokladnie! zlikwidowac to ustrojstwo..
          • Gość: Elvi Re: Tylko w Ciemnogrodzie są izby wytrzeźwień IP: *.hubala / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:11
            i w polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka