Dodaj do ulubionych

PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

01.01.06, 19:02
Przy ul. Zaolziańskiej(Łódź-Górna;Kurak) wczoraj o godz.19.00 zaginęła mała,
czarna, kosmata suczka o imieniu Julka.Do dziś nie wróciła.Jeżeli ktoś ją
widział lub się nią zaopiekował to błagam o telefon lub e-mail!

tel. 042 6848865 lub 604846670
e-mail: madxianna@gazeta.pl lub madxianna@interia.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Przezywacz Re: PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.69.82.* 01.01.06, 19:08
      Nie drzyj sie
      • Gość: Ja Re: PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 02:50
        PRZEŻUWACZ - daj se siana
        • Gość: Artur Przezywacz Re: PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.69.82.* 02.01.06, 02:52
          > daj se siana

Tak to sobie mow do swojej matki, przeżuwaczu.
    • Gość: www Re: PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 01.01.06, 20:01
      A jest nagroda ? Jaka ? Kasa ? Ile ?
      • Gość: Ja Re: PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 02:47
        www - zdechnij
    • Gość: Blablak Re: PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.157.* 01.01.06, 20:05
      Kto jes przerażony? Pies czy ty?
      • bubot Re: PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.01.06, 10:58
        ciekawe o co chodzi takim głupkom. może idea forum, gdzie każdy może
        praktycznie wszystko napisać dodaje odwagi. jeszcze anonimowość do tego.
        domyslam sie, że sami byście byli zesrani, gdyby Wam zginęło zwierzę, jesli
        takowe posiadacie, jak wiadomo zwierzę rodzaju opdobno ludzkiego nie może żyć
        ze zwierzeciem rodzaju psiego albo kociego, bo kończy się to zwykle źle dla
        tego mniejszego.
        bąk wam w nos
    • Gość: tom Re: PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lnet.pl 01.01.06, 23:54
      Nie rozumiem tej kpiny. Zginął ukochany pies a wy sobie żartujecie! Taka
      bezduszność nie najlepiej o was świadczy.
      • Gość: www [...] IP: *.toya.net.pl 02.01.06, 00:16
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: wykształcony Re: PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:14
        ...ale za najlepszych katolików w Europie sie uważają... smiech na sali...
        • cassani oho 02.01.06, 11:02
          zaraz wybuchnie dyskusja pt. "czy Polacy są dobrymi katolikami czy zwykłymi
          chamami". A psa jak nie było tak nie ma.
        • Gość: Artur Przezywacz Re: PRZERAŻONA JULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.69.82.* 02.01.06, 12:14
          Ja w zadnym razie nie naleze do tej sekty.
    • Gość: jabnulodz Re: Mój sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:26
      Ja bym zaczął poszukiwania od schroniska na Marmurowej, następnie zamieszczenie ogłoszenia w Expressie. Jest tam specjalna rubryka "Do serca przytul psa" tel. 42 637 74 06, znajdziesz tam również telefony do kilku prywatnych schronisk, następnie rozwiesiłbym w pobliżu miejsca zginięcia psa plakaty, najlepiej ze zdjęciem. Tylko nie podawaj adresu i bądź czujna z kim rozmawiasz, bo znów trafisz na jakiegoś kretyna tak, jak na tym forum. Bądź dzielna i działaj. Powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka