Gość: żaneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 06:15 ale beznadziejne zespoly zagraja :((( BUUUUUUUU!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Przygotowania do XIV Finału WOŚP IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.01.06, 09:09 jak zwykle... w Łodzi dno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levisek Re: Przygotowania do XIV Finału WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 11:33 i znowu trzeba będzie pić to cholerne piwsko i nalewki a na ORKIESTRĘ dać symboliczną złotówkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: Przygotowania do XIV Finału WOŚP 05.01.06, 11:05 Jak co rok Owsiak dostanie ode mnie gó..no - nie mam zamiaru dawać pieniędzy po to żeby się za nie ktoś uchlał na owsiakowej imprezie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: Przygotowania do XIV Finału WOŚP IP: *.bremultibank.com.pl 05.01.06, 11:11 tzn o co Ci konkretnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani zagra Blue Cafe z nowa wokalistką 05.01.06, 15:42 zajebioza, uszczelnię okno, bo a nóż. ciekawe czy po doświadczeniach z kozą w roli wokalistki zespół przełamie sie i sięgnie po człekokształtne. trzymam kciuki. czy kopytka? Odpowiedz Link Zgłoś