Dodaj do ulubionych

Odwołana sesja sejmiku

IP: *.toya.net.pl 05.01.06, 08:28
Dlaczego "rzekoma" niegospodarność Tazbira? On był gospodarny inaczej. Mało
troszczył się o szpital za to bardzo o spółkę "Kopernik".
Obserwuj wątek
    • Gość: mmmm sejmik IP: *.ericsson.net 05.01.06, 09:11
      Czy sejmik zajmuje sie czms innym niz nominacje na stanowiska i zmianami w
      zarzadie?
      • Gość: Ollaa...s Re: sejmik IP: *.toya.net.pl 05.01.06, 09:55
        Dobre pytanie ?
        Jeszcze uchwala zmiany budżetowe i nagrody dla grzecznych dyrektorów.
    • Gość: Olas po las Re: PPPPPPPPPPPPPPPPilnie kupię!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:33
      Vanishu do wywabiania czerwonych plam z zielonego pilnie zakupię w duzych
      ilościach...
    • Gość: rplilith Re: Odwołana sesja sejmiku IP: *.toya.net.pl 05.01.06, 20:13
      prosze, coż za specjalista od służby zdrwia, czy może bardziej domorosły
      moralista?.. chyba nigdy nie byłeś w koperniku i w ogóle nie orientujesz sie
      ile dyr.Tazbir zrobił dla szpitala i pacjentów.. miałam okazję blisko z nim
      współpracować i tylko ktoś, komu wydaje się że może na lewo i prawo klepać
      bzdury, które usłuszał gdzieś nie wiadomo od kogo, może teraz wymyślać takie
      głupoty.. może powinieneś kiedyś sam się osobiście przekonać, jaki to szpital i
      dzieki komu funkcjonuje na tak wysokim poziomie? mimo wszystko ci tego nie
      życzę. a zwalnianie dyrektora po 15 latach w taki sposób, jak to zrobił olas i
      spółka, świadczy tylko o nich i o ludziach takich jak ty, którzy teraz leczą
      swoje chore frustracje kopiąc leżącego.. to takie typowe. ciekawe czy miałbys
      tyle samo do powiedzenia prosto w twarz dyr.Tazbirowi.
      • Gość: JFK Re: Odwołana sesja sejmiku IP: *.toya.net.pl 05.01.06, 23:13
        A może jakiś przykład tego wysokiego poziomu?
      • Gość: anioł Re: Odwołana sesja sejmiku IP: 194.42.116.* 06.01.06, 12:52
        Zgadzam się...Też znam dyr. Tazbira i napewno ma zdecydowanie wiecej plusów niż
        minusów. Trzeba by się zabrać za urzędasów z urzędu marszałkowskiego co oni
        robią?
    • Gość: komar1159 :) IP: *.devs.futuro.pl 06.01.06, 09:18
      "To zaproszenie PSL do nowej kolacji". Ciekawi mnie gdzie beda ja jedli :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka