Dodaj do ulubionych

Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci?

IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 07:47
Zastanawia mnie dlaczego Łódź obfituje w tylu brzydkich facetów?
Sama studiuje na UŁ i w tutejszych klubach faceci wyglądają jak totalna
tragedia. Zreszta nie tylko tam. Łódżcy faceci są jacyś tacy, nijacy.
Podrózuje dużo po Polsce i muszę przyznać ,że faceci z innych miast to
zupelnie inna bajka.We Wrocławiu ,Toruniu, Warszawie czy Krakowie naprawdę
jest oko na kim zatrzymać.Może w Łodzi są naprawdę przystojni oraz
inteligentni faceci, tylko ja nie wiem do jakich klubów chodzą.Gdzie mogłabym
ich spotkac? Może wy macie jakieś typy i jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • rozmowy_kontrolowane Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 07:55
      E, tak strasznie brzydcy nie są, sama widziałam ze dwóch, czy trzech całkiem
      przyjemnych dla oka;-) Najprzystojniejszego zarezerwowałam dla siebie;-)
      Swoją drogą- to dziwne, że panuje powszechne przekonanie, że mężczyzna musi być
      tylko trochę "ładniejszy od diabła" i na pewno sobie poradzi, natomiast przed
      kobietami stawia się coraz większe wyzwania...:-)
      Pozdrawiam.
      • fauve Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 09:27
        Ubolewam nad tym, że nie mam urody diabła. Chciałbym mieć też rogi i rozsiewać
        wokół zapach siarki.
        • Gość: Ironik Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:30
          fauve napisał:

> Chciałbym mieć też rogi i rozsiewać wokół zapach siarki.

Podaj adres do swojej dziewczyny i najedź się grochówki (najlepiej pikantnej) a
          życzenia się spełnią ;)
          • Gość: ziutek Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 09:40
            A żeby rogi były solidniejsze to chętnie się przyłączę ;) Jestem brzydki jak
            noc!!!
      • Gość: ziutek Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 09:45
        kochanie... jak Ci na imię?
    • Gość: Ibelin Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: 213.25.20.* 11.01.06, 08:01
      Ci brzydcy to przyjezdni... taki żart
      Może nie tyle brzydcy co zaniedbani, zapuszczeni
      • Gość: KaSSandra Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 08:02
        Tak, są zaniedbani, zapuszczeni. Z higieną u nich często jest coś nie tak. Są
        jacyś tacy szarzy. Dlaczego w poszukiwaniu wartościowego faceta trzeba jechać
        np. do Warszawy?
        • Gość: z. Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.lodz.msk.pl 11.01.06, 08:07
          Gość portalu: KaSSandra napisał(a):

> Dlaczego w poszukiwaniu wartościowego faceta trzeba jechać
          > np. do Warszawy?

Bo wartościowi faceci wyjechali z Łodzi tam gdzie można znaleźć ładne dziewczyny ;)
          • Gość: KaSSandra Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 08:09
            Gość portalu: z. napisał(a):
            Bo wartościowi faceci wyjechali z Łodzi ;)
            No właśnie a zostali sami jacyś tacy niedowarzeni

• gentleman28 Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:27

> No właśnie a zostali sami jacyś tacy niedowarzeni

:-/
              • Gość: ziutek Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 09:44
                Głowa do góry koleś, pewno jakaś ...niedopieszczona... łagodnie mówiąc!!
          • bubot Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:35
            brawo brawo! i tu się meritum zasadza!
        • rozmowy_kontrolowane Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:28

> Tak, są zaniedbani, zapuszczeni. Z higieną u nich często jest coś nie tak. Są
          > jacyś tacy szarzy. Dlaczego w poszukiwaniu wartościowego faceta trzeba jechać
          > np. do Warszawy?

KaSSandra, ale w Warszawie też szału nie ma, 4 lata tam mieszkałam i jakoś nie
          zauważyłam, by mężczyźni byli powalający. Owszem, niektórzy są przystojni, ale
          takich i w Łodzi spotkasz:)
          • Gość: KaSSandra Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 08:31
            Ale przyznasz, że coś jest na rzeczy. Z tym zaniedbaniem, niechlujnością i
            szarością łódzkich facetów. O urodzie nie pisze, to rzecz gustu ale tutaj takze
            Matka natura się nie postarała.
            • rozmowy_kontrolowane Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:37
              Wiesz co... Owsze, niektórzy mężczyźni są szarzy, zaniedbani- ale to chyba w
              każdym mieście trafiają się takie egzemplarze:)
              • Gość: KaSSandra Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 08:48
                Kraków, Wrocław, Warszawa, Gdańsk - jedź tam i zobacz. Nawet na ulicach faceci
                są inni, zadbani, usmiechnieci, przystojni, czyści.
                • gentleman28 Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:53
                  "Wszystkie uogólnienia są fałszywe"
                  • marta_night Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:55
                    Dlaczego w swojej wizytówce piszesz, ze masz 29 lat skoro na zdjęciu wyglądasz
                    jakbyś miał 40? To mnie zastanawia.
                    • gentleman28 Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:59
                      marta_night napisała:

> Dlaczego w swojej wizytówce piszesz, ze masz 29 lat skoro na zdjęciu
                      wyglądasz jakbyś miał 40? To mnie zastanawia.

Widzę że sztuka prawienia komplementów nie jest Ci obca...
                      • marta_night Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 09:00
                        To mezczyzna winien prawic kobiecie komplementy. Poza tym ja osobiscie lubie
                        dojrzalych mezczyzn. wiec nie odbieraj mojego pytania jako nagany.
                        • gentleman28 Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 09:06
                          marta_night napisała:

> (...) Poza tym ja osobiscie lubie dojrzalych mezczyzn. wiec nie odbieraj
                          mojego pytania jako nagany.

A ja osobiście lubię dojrzałe emocjonalnie kobiety. Możesz odebrać to jako
                          przytyk.
                          :-)
                        • Gość: ziutek Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 09:42
                          Lubisz dojrzałych mężczyzn? brzmi zachęcająco...
                          Nie wódź mnie na pokuszenie moja miła...
                        • justtolook Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 19:10
                          no wlasnie ostatnio obserwuje ze kobiety(dziewczeta) stawiaja mezczyzna ogormne
                          wymagania(tak jak dawniej)a chca rownouprawniena, co do stereotypow to <lol2>
                • Gość: Jestem przystojny Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.pkobp.pl 11.01.06, 08:55
                  Nie widziałaś po prostu mnie...Nie tylko jestem przystojny, ale inteligentny,
                  mądry życiowo, wyrozumiały, i..na dodatek do wziecia!!! :)
                  • marta_night Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:56
                    > Nie widziałaś po prostu mnie...Nie tylko jestem przystojny, ale inteligentny,
                    > mądry życiowo, wyrozumiały, i..na dodatek do wziecia!!! :)

Skoro żadna z łódzkich kobiet cie nie chciała to pewnie jednak jestes popsuty.
                    • Gość: jestemprzystojny Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.pkobp.pl 11.01.06, 11:20
                      Hm, są takie kobiety łodzkie które mnie chciały, ale albo one są popsute, albo
                      już zajęte..
                      No wszystkich kobiet w Łodzi nie poznałem na razie
                      i chyba mi sie nie uda..
                    • uerbe Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 12.01.06, 00:25
                      marta_night napisała:

> Skoro żadna z łódzkich kobiet cie nie chciała to pewnie jednak jestes popsuty.

Pewnie ma problemy chormonalne*
                      • Gość: jestemprzystojny Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.pkobp.pl 12.01.06, 08:32
                        Zapewniam cIę, ze nie mam :)
                        Mogę CI to udowodnić :)))
                  • bubot Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 09:16
                    i jest z pkobp!
                • rozmowy_kontrolowane Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:57

Kraków, Wrocław, Warszawa, Gdańsk - jedź tam i zobacz. Nawet na ulicach faceci
                  > są inni, zadbani, usmiechnieci, przystojni, czyści.

Ale nie chcesz chyba powiedzieć, że WSZYSCY mężczyźni w Łodzi są zaniedbani i
                  WSZYSCY mężczyźni w wymienionych przez Ciebie miastach są inni? :-)
                  • Gość: KaSSandra Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 08:58
                    Nie. Oczywiście, ze nie. Ale większość.
                  • Gość: KaSSandra Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 08:58
                    Nie. Oczywiście, ze nie. Ale wiekszośc
                • protz Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 12.01.06, 10:50
                  Bo ja wiem, ja jestem zadbany i czysty :)
              • Gość: ziutek Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 09:41
                ... czy powinni być kolorowi ;) ?
                ...kwiatek..
    • marta_night Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:18
      wystarczy popatrzeć na fotke gray'a i odpowiedź nasuwa się sama!
    • gentleman28 Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:26
      To się musiało tak skończyć...
      • marta_night Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 08:32
        gentleman28 napisał:

> To się musiało tak skończyć...

:)
    • Gość: bzyk może i jesteśmy brzydcy IP: *.gazeta.pl / *.Red-80-59-28.staticIP.rima-tde.net 11.01.06, 09:28
      ale w puszczaniu się nigdy wam nie dorównamy; pół Polski przyjeżdża tu na
      weekendy bo każdy wie że Łodzinki to najłatwiejsze w Polsce szparki.
      • rozmowy_kontrolowane Re: może i jesteśmy brzydcy 11.01.06, 09:38
        Gość portalu: bzyk napisał(a):

> ale w puszczaniu się nigdy wam nie dorównamy; pół Polski przyjeżdża tu na
        > weekendy bo każdy wie że Łodzinki to najłatwiejsze w Polsce szparki.

Ale byle bzykom nie dajemy.
        • Gość: ziutek Re: może i jesteśmy brzydcy IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 09:40
          A ziutkom?
      • titanic.kpt.tuska Re: może i jesteśmy brzydcy 11.01.06, 09:54
        Gość portalu: bzyk napisał(a):

> ale w puszczaniu się nigdy wam nie dorównamy; pół Polski przyjeżdża tu na
        > weekendy bo każdy wie że Łodzinki to najłatwiejsze w Polsce szparki.

hihihi co prawda to prawda, wystarczy miec ladna furke i podjechac pod jakis klub:P
        jak to ktos powiedzial "kobiety nie znaja sie na samochodach ale wiedza ile
        kosztuja":P
      • Gość: no name Re: może i jesteśmy brzydcy IP: *.4web.pl 11.01.06, 10:46
        No jasne, ze nie możecie dorownać w puszczaniu, bo nikt nie chce takiego
        paskudztwa jak wy:P W chamstwie rodem z menelni zresztą też Wam trudno dorównać,
        jak widać powyżej.
    • fauve Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 09:46
      W Łodzi faceci są rozmaici, jak wszędzie.
    • Gość: Grzes Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.34.rev.vline.pl 11.01.06, 09:53
      Łódź miasto szpetnych kobiet to i faceci nie są lepsi.
      • Gość: ktosia Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.uml.lodz.pl 11.01.06, 10:09
        w Toruniu to są faceci :)
        piernikowi
        mniam, mniam
    • brite Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 10:40
      Oj od razu brzydcy, szarzy i zapuszczeni. Po prostu mają ciekawsze rzeczy do
      robienia niż sterczenie godzinami przed lustrem i uplastikowianie się.
    • r.bla Re: A jakich facetów lubią Łodzianki..? 11.01.06, 10:45
      Proponuję dać Łodziankom swobodę wypowiedzenia się w jakich facetech
      gustują..to może Panowie postarają się zmienić...No to miłe Panie do dzieła! i
      odwagi.. Napiszcie, jaki to Facet śni Wam sie po nocach ....jeden? a może
      wielu?
      :-))
      • Gość: no name Re: A jakich facetów lubią Łodzianki..? IP: *.4web.pl 11.01.06, 10:48
        Cała armia oficerów Białej gwardii:P:)))))))))))))))
      • bubot Re: A jakich facetów lubią Łodzianki..? 11.01.06, 10:49
        kiedyś dostałem ppsa w ktorym było kilkanaście zdjęć roznych facetów (misterzy
        to to nie byli)z podpisami: oczytany, towarzyski, opalony blablabla a na koniec
        tekst: jesli szukasz takich facetów, to rozejrzyj sie uwaznie, może już go
        masz. i doceń swojego.
        • r.bla Re: A jakich facetów lubią Łodzianki..? 11.01.06, 10:55
          bubot napisał:

> kiedyś dostałem ppsa w ktorym było kilkanaście zdjęć roznych facetów
          (misterzy
          > to to nie byli)z podpisami: oczytany, towarzyski, opalony blablabla a na
          koniec
          >
          > tekst: jesli szukasz takich facetów, to rozejrzyj sie uwaznie, może już go
          > masz. i doceń swojego.
          ....No właśnie ..na " Swojego" warczą i szczekają a do obcych sie łaszą...Ech
          nie dojdziesz tu sprawiedliwości... :-)
        • totalna_apokalipsa Re: A jakich facetów lubią Łodzianki..? 11.01.06, 11:12
          To opalony jest jakąs szczególną zaletą?;))))))))))))) A niech mnie...
          • bubot Re: A jakich facetów lubią Łodzianki..? 11.01.06, 11:16
            co kto lubi. jesli kobita może codziennie nakładac na siebie tone pudru i
            innych świństw i traktuje to jako swoja zalete chyba, skoro to robi, to czemu
            opalenizna u faceta nie może być tak traktowana?
            zreszta nie wiem, czy był tam opalony, to przykład, bo nie pamiętam dokładnie
            poza tym najlepsze jest to, że te tapeciary wszystkie chyba nie zdaja sobie
            sprawy, że naprawde mało komu takie cos sie podoba. że sie dotkniesz i
            przykleisz, albo twarz spływa razem z potem.
            • totalna_apokalipsa Re: A jakich facetów lubią Łodzianki..? 11.01.06, 11:29
              Ale ty piszesz, o jakimś specyficznym typie kobiet
              • bubot Re: A jakich facetów lubią Łodzianki..? 11.01.06, 12:23
                no dla ciebie to ie zaletą ale sa takie, które lubią.
    • gradovsky Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 12:15
      może powinnas zmienic kluby?? najprzystojniejsi i najwspanialsi sa w Łodzi
      Kaliskiej...Poznałam tam mojego Ukochanego...Jak chodzisz do klubów
      politechniki albo na lumumby to nie licz na wiele... Polecam zapiecek, cafe
      wolność, jazzgę, kaliska...i 97
      • Gość: pytnik Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.retsat1.com.pl 11.01.06, 12:30
        Pyta bogaty biednego: -Czemu twa postać tak nędznie okryta?
        A biedny rzekł: - Nie szata zdobi człowieka, lecz... pyta bogaty itd...
      • Gość: no name Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.4web.pl 11.01.06, 12:38
        Co to jest Cafe Wolność? Pierwsze słyszę...
        • Gość: fleurette Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 11.01.06, 13:25
          na placu wolności knajpa. naprzeciw muzeum.
    • memento77 Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 22:20
      Potrzebuję kobiety, która pomoże mi zadbać o siebie ;)
      • bubot Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 12.01.06, 10:09
        teatr jaracza, sala kameralna sztuka "Iwanow". i wyciągnij wnioski
        • memento77 Iwanow 12.01.06, 10:57
          Wczoraj był ostatni pokaz w tym miesiącu niestety...

ps. swoją drogą zapraszam do obejrzenia fotosów, które zrobiłem na pokazach
          egzaminów 3-go roku wydz. aktorskiego PWSFTviT. Jest to nowa inicjatywa
          studentów(!) - Scena III roku.
          3rok.nienasyceni.com
    • voker Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? 11.01.06, 23:45
      Czytajac ten watek i o kobietach mozna dojsc do wniosku, ze w Lodzi mieszkaja same mutanty? Dlaczego? Skad????????????
    • Gość: hie Re: Dlaczego w Łodzi są tacy brzydcy faceci? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.01.06, 08:42
      w łodzi to może, ale w żgierzy to same pasztety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka