Dodaj do ulubionych

ciekawe- do adminek

12.01.06, 19:00
dlaczego /ach to slowo!/ ktoras z was powywalala na osla lawke watki, ktore juz od klku-, klunastu-, czy kilkudziesieciu dni istnialy sobie spokojnie na tym forum? Czy jedynym powodem bylo to, ze znalazly sie wszystkie na raz na jednej stronie? Czy to wg was wystarczajacy powod do ich usuniecia?
Obserwuj wątek
    • uerbe Re: ciekawe- do adminek 12.01.06, 19:01
      podbij-i-am napisała:

> dlaczego /ach to slowo!/ ktoras z was powywalala na osla lawke watki, ktore juz
      > od klku-, klunastu-, czy kilkudziesieciu dni istnialy sobie spokojnie na tym f
      > orum? Czy jedynym powodem bylo to, ze znalazly sie wszystkie na raz na jednej s
      > tronie? Czy to wg was wystarczajacy powod do ich usuniecia?

Bo to nie były wątki o różowych króliczkach i OiZ.
      • dwoch_mezczyzn My uważamy 12.01.06, 21:50
        że tak albo nie
      • here-i-am-again biorac pod uwage 12.01.06, 23:10
        szybkosc, z jaka moj poprzedni login zostal zablokowany (minelo cos kolo godziny, a tu takie zaskoczenie- Prosimy zapoznać się z Netykietą.
        Nie możesz pisać do 22:03 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl.), w zwiazku z czym forum nie pozwolilo mi zamiescic ponizszego posta:
        :Autor: podbij-i-am@NOSPAM.gazeta.pl
        Temat: zna ktos bajke o zoltym serze Halamy?
        Treść: Tam tez w roli glownej jest "dlaczego" :]
        hyhyhyhyhy

ps. A sprobuj to wywalic!"
        jestem w stanie domniemywac, ze masz slusznosc co do preferowanych tematow i co do tego, ktora z dwoch adminek zadzialala w tej jakze bolesnej dla spolecznosci 'sprawie'.
        yeah.
        • brite Re: biorac pod uwage 12.01.06, 23:18
          tinyurl.com/945zf
          • podbij-i-am ladne 12.01.06, 23:23
            ale czy to na pewno do mnie? Administratorka obnazyla swoja niekompetencje i niekonsekwencje, a mnie dostaje sie od trolli? Ueeee.....
            • Gość: Bart uspokój sie IP: *.mnc.pl 12.01.06, 23:38
              • podbij-i-am alez ja od poczatku jestem (nic tam nie ma) 13.01.06, 00:23
                nic tu nie ma
            • Gość: szprota_z_kakao ponieważ jestem jedną z administratorek IP: 194.150.251.* 13.01.06, 00:35
              spieszę wyjaśnić, że jedyna osoba, przed którą dziś cośkolwiek obnażałam, to mój ginekolog. tak że jeśli przyjmowałeś/łaś w Medaxie od 16:00, niniejszym przepraszam cię za widoki, na ktore cię naraziłam ;P
              • Gość: Ginekolog Re: ponieważ jestem jedną z administratorek IP: *.toya.net.pl 13.01.06, 11:01
                i zapach, niestety mało przyjemny, jak to u ciebie
                • Gość: możebny Re: ponieważ jestem jedną z administratorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:50

a może miałeś tylko taką maseczkę na usta i nos?
                • szprota ooo, moje ulubione ajpi! 13.01.06, 22:37
                  jak tam twoja Toyotka?
              • podbij-i-am ponieważ jestes jedną z administratorek 13.01.06, 19:03
                spiesze wyjasnic, ze jestem pewny, ze nie bylas to Ty :-)))

A widoki były całkiem całkiem ;-)

Swoja droga- od kiedy to ixtlilto posiada mozliwosc tak nieodpowiedzialnego blokowania IP uzytkownikow?
                Ciekaw jestem, ktory moj wpis miedzy godzinami 22 a 0 spowodowal to, ze korzystanie z forum zostalo ponownie zablokowane do godziny 3.

Oczekuję wyjasnien.
      • keridwen o, ikszilto mnie wyciela, ale lol... (; [nn] 13.01.06, 20:38

• Gość: Tomek Re: ciekawe- do adminek IP: *.pai.net.pl 13.01.06, 12:58
      A co to jest ośla ławka i gdzie ją znaleźć? Tomek
      • huann Re: ciekawe- do adminek 13.01.06, 12:59
        to i tu<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396">to i tu</a>
        • Gość: Tomek Re: ciekawe- do adminek IP: *.pai.net.pl 13.01.06, 13:04
          Kto i dlaczego przenosi tam teksty?
          Tomek
          • huann Re: ciekawe- do adminek 13.01.06, 13:05
            administracja za niezgodność z netykietą (patrz: nagłówek 'oślej ławki')
            • Gość: Tomek Re: ciekawe- do adminek IP: *.pai.net.pl 13.01.06, 13:31
              Znaczy się cenzura. Nie dość ze gazeta wybiórcza to i tematy mają być wybiórcze
              i akceptowalne. Co jest złego w tym ze ktoś pojechał starym samochodem do
              ruskich?. Instrukcji jedzenia arbuza. Informacji ze na ulicach jest brudno itd.
              Najgorzej jest wtedy jak jakiś oszołom dorwie się do władzy i zaczyna cenzurować
              innych. Sam uznaje co jest dobre a co złe. Paragraf 22 niektórym się sni po
              nocach. Tomek
              • Gość: Bart Re: ciekawe- do adminek IP: *.mnc.pl 13.01.06, 19:20
                Nie paragraf 22 tylko Odyseja Kosmiczna 2010. Nie podniecaj się tak tą cenzurą,
                nie ma czym;)
    • mag.gie a gdzie to ciekawe? 13.01.06, 13:58
      i dlaczego? ;p
    • Gość: ixtlilto [...] IP: *.toya.net.pl 13.01.06, 19:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • podbij-i-am nielog 13.01.06, 20:04
        skoro z nielogu, to uznam ten wpis za niebyły.
        Nie umiem jednak z wrodzonej ciekawosci nie dopytac autora- jesli nie przestane czego robic zostane zablokowany? W jaki sposob zostane zablokowany?
      • Gość: Tomek Re: ciekawe- do adminek IP: *.pai.net.pl 13.01.06, 20:37
        Władza Ci na dekiel bije?
        Tomek
        ps. jeśli na tym forum rządzi gó..arstwo to i mnie zablokuj.
        • pawel-strzalka Re: ciekawe- do adminek 13.01.06, 20:43
          Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Władza Ci na dekiel bije?

ubrałeś to w łagodne słowa :P

• Gość: Tomek Re: ciekawe- do adminek IP: *.pai.net.pl 13.01.06, 21:13
            Bo ja kulturalny facet jestem. Tomek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka