Dodaj do ulubionych

Kwestia wzrostu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:35
Skoro na forum dominuja tematy rozne i rozniste, a watki rozpoczynajace sie od
"dlaczego" sa notorycznie przenoszone, postanowilam zalozyc kolejny watek
niewiele wnoszacy, acz nie zaczynajacy sie od slowa "dlaczego". Chcialam
zapytac czy ktos z Was ma nizszego partnera/partnerke i co z tego wynika. Dla
przykladu: ja mam 174 cm wzrostu, moj facet 168 cm wzrostu, a wynika z tego,
ze rozni nas 6 cm wzrostu. Tyle. :)
Obserwuj wątek
    • gentleman28 Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 15:41
      Ja na ten przykład mam 173cm a moja partnerka... jeszcze nie wiem. Gdzieś łazi
      po świecie...
      PS
      Poprzednie były niższe.
      • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:43
        A, Gentleman. Milo Cie widziec, a raczej czytac. A czy byly to wartosciowe
        niewiasty? ;)
        • gentleman28 Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 15:46
          Cała przyjemność po mojej stronie Madziu.
          A wracając do pytania - pod pewnymi względami na pewno :-) Ale ja, w mordkę,
          strasznie wymagający jestem ;-)
          • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:49
            > Ale ja, w mordkę,
            strasznie wymagający jestem ;-)

A to sie chwali. ;)
    • brite Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 15:43
      Przepraszam, ale jak to się ma do wycinki lasów desczowych na Borneo?
      • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:44
        Jesli nie widzisz, zwiazku, to sie wstydz.
    • iluminacja256 Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 15:44
      Z imponującym wzrostem 164 nic nie widzę w kinie, bo zawsze siada przed mną 184 ;(
      • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:45
        Jesli Cie to pocieszy, ja jestem 10 cm wyzsza, i zawsze z przodu po lewej i
        prawej siedza nizsi, a tuz przede mna - wyzsi. Ale do kina i tak chodze. :)
        • iluminacja256 Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 15:55
          Ja uwazam, że taki 184 cm to jest ciagle ten sam i to jest spisek:) Druga osobą,
          która przesladuje mnie w kinie jest Fajbusiewicz. Cztery razy już go spotkałam.
          To ta sama szajka jak nic- Fajbusiewicz i 184 cm.
          • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:56
            To chyba rzeczywiscie spisek. Moze mu kiedys podpadlas?
            • marekwojciechowski Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 15:59
              Nie mam szans na wyższą kobietę...chyba :)
              plus munus 197 cm
              • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:01
                W rodzinie mojego faceta wszyscy sa nizsi ode mnie. Ostatnio bylam na imieninach
                wujka mojego Rafala, a ten na moj widok zadarl glowe: "Ale ty jestes duuzaa!" ;)
              • gentleman28 Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 16:02
                Mogę Ci pozazdrościć?
                ;-)
            • iluminacja256 Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 16:02
              No nie wiem? Pomyślmy ... Czy ja wystepowałam u niego w rekonstrukcji zdarzeń?
              • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:03
                No moze gdy mordowali kogos pilka do metalu, Ty akurat wracalas z kiosku i
                weszlas w kadr. ;)
                • iluminacja256 Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 16:05
                  A, jest taka możliwość...a może niechcacy obezwładniłam napastnika, ktory
                  włąsnie dokonywał czynu drastycznego i cała zbrodnia wzięła w łeb?
                  • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:07
                    Ale to raczej powinien Cie unikac, wszak bohaterka jestes, a bohaterow sie
                    nagradza. ;)
    • fauve Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 15:53
      Ja mam 178 cm (wzrostu), a partnerka różnie.
      • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:55
        Partnerka roznie? Rozumiem, gdy lezy wyprostowana ma wiecej wzrostu, niz gdy ma
        podkurczone nogi. ;)
    • Gość: Michał M. Re: Kwestia wzrostu IP: *.u.lodz.pl 13.01.06, 16:35
      Mam 186cm wzrostu, ważę 85 kilogramów. Szukam partnerki niewiele niższej i
      sporo lżejszej. Niewielka różnica wzrostu spowoduje, że będę dbał o własną
      właściwą postawę:)
      • Gość: Oksana Re: Kwestia wzrostu IP: *.pai.net.pl 15.01.06, 23:29
        Niewiele niższa i sporo lzejsza...hm...z 174cm i 61kg spełniałabym kryteria:-)
        Pozdrawiam
        • Gość: Michał M. Re: Kwestia wzrostu IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.01.06, 07:42
          Proponuję kawę w wybranej przez Ciebie kawiarni, albo piwo w wybranej
          piwiarni :) Wybór należy do Ciebie:)
          • Gość: Oksana Re: Kwestia wzrostu IP: *.pai.net.pl 16.01.06, 07:53
            Jestem za,całkiem miła propozycja.Wybiorę tylko miejsce i napiszę Ci na
            dniach.Chyba,że Ty masz jakieś ulubione miejsce bez wybierania?:-)
            • Gość: Michał M. Re: Kwestia wzrostu IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.01.06, 08:28
              Popołudnia w tym tygodniu mam wolne... oprócz dzisiaj i środy, a przedpołudnia -
              oprócz wtorku:) Nie mam ulubionej knajpy.
              I żebyś się nie wystraszyła, ja mam 32 lata:D
              mimatlodz at yahoo kropka co kropka uk
              • Gość: Oksana Re: Kwestia wzrostu IP: *.pai.net.pl 16.01.06, 09:18
                Proponuję jakąś formę bardziej prywatnego kontaktu w celu omówienia szczegółów:)
                Aha,zebyś Ty się nie wystraszył,ja mam22 lata.Aczkolwiek,Twój wiek nie jest dla
                mnie problemem,nie wiem,jak mój dla Ciebie.
                • Gość: Michał M. Re: Kwestia wzrostu IP: *.u.lodz.pl 16.01.06, 15:05
                  Skrobnij do mnie maila na

mimatlodz@yahoo.co.uk

Będzie prywatniej:)
    • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:23
      Dziewczyny, jesli macie nizszych partnerow i jakies fajne historie z tym
      zwiazane, to piszcie. U mnie w domu sa takie polki w szafie, gdzie tylko ja
      siegam bez uzycia taboretu. Analogicznie jest na zakupach w hipermarkecie -
      zawsze siegne polke wyzej, niz moj chlopak. :)
      • Gość: Maka~ron Re: Kwestia wzrostu IP: *.toya.net.pl 13.01.06, 19:04
        Witaj Magdo
        chcesz przykład smiesznej sytuacji? Oto taka.Idziesz z chlopakiem do kina.
        A bileterka przed wejsciem na sale mowi, prosze pani ale to jest film dla
        doroslych a pani z synkiem.
        Ha ha ha
        • marrgos W obronie Magdy!!! 14.01.06, 12:31
          Nie dokuczajcie. Trzeba być fajnym kimś żeby się śmiać z własnych wypadków. I
          już...
          • Gość: magda Re: W obronie Magdy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:34
            Dzieki, ze sie za mna wstawiasz. :) Przyzwyczailam sie jednak, ze publiczne
            wyrazanie opinii ma swoje konsekwencje, trzeba po prostu nabrac do tego
            dystansu. A co tych polek w szafie i hipermarkecie, to nigdy nie zasmialabym sie
            z tego przed moim Krasnalkiem. On zreszta twierdzi, ze beze mnie nie moglby
            wykonywac niektorych czynnosci. :D A tak serio, dzieli nas tylko 6 cm, wiec bez
            przesady.
            • marrgos Re: W obronie Magdy!!! 14.01.06, 12:35
              prawa klanu, co nie ;-)
              • Gość: magda Re: W obronie Magdy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:44
                He he, jasne. Kochany stworzen z Ciebie.
    • Gość: szczudło Takie choroby się leczy hormonem wzrostu IP: 202.129.12.* 13.01.06, 18:40
      Przecież facet z takim wzrostem nadaje się tylko do kabaretu.
      Jeśli chodzi ci o śmieszne sytuacje to możesz go klepać po główce w stylu Benny
      Hilla
      • Gość: Lupo Re: Takie choroby się leczy hormonem wzrostu IP: *.toya.net.pl 13.01.06, 18:53
        jadac w tramwaju on pewnie wciska glowe w twoje piersi:)
        troche to obciach taki knypek plotajacy sie pomiedzy nogami, nie? zadnych
        szpilek, no bo jak ?
        eh, zmień go poki jeszcze mozesz, wyzszy model
    • marrgos Re: Kwestia wzrostu 13.01.06, 20:37
      Hmm..
      moja ciotka, już starsza osoba, aczkolwiek wysoka (mniej więcej 187) ma bardzo
      fajne zdjęcia ślubne na których ona siedzi a małżonek stoi obok. I są równego
      mniej więcej wzrostu :). Ale szczęśliwi byli.
      • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 11:24
        Zgadnij, dlaczego nie odpowiedzialam na poprzednie, kiepskie prowokacyjnie,
        posty. Poniewaz uwazam sie za osobe szczesliwa, a rezygnacji ze szpilek lzami
        nie okupilam. :)
        • Gość: marta Re: Kwestia wzrostu IP: 202.129.12.* 14.01.06, 11:33
          jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
          • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 11:35
            Jak sie jest nieszczesliwa i niespelniona, to sie uwaza tak, jak Ty.
    • liillly Re: Kwestia wzrostu 15.01.06, 13:07
      a ja jestem wysoka, ale jakoś nie mam problemów z poznawaniem wysokich
      chłopaków.. ;-)
      • Gość: magda Re: Kwestia wzrostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:11
        Moi poprzedni partnerzy byli ode mnie wyzsi. Co z tego, skoro nam sie nie
        ukladalo? Za to z obecnym partnerem jestem juz od kilku lat i nie szukam sobie
        wyzszego.
    • awa11111 Re: Kwestia wzrostu 16.01.06, 14:25
      ja mam 163 a mój przyszły mąż 196. Więc dzieli nas 33 cm i to tylko tyle nas
      dzieli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka