pajucha 23.07.12, 16:49 Szukam dobrego podologa we Wrocławiu. Kogo polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicez Re: podolog Wrocław 24.07.12, 21:40 A do jakiego konkretnie problemu, że tak niedyskretnie zapytam? Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: podolog Wrocław 26.07.12, 07:50 No gdyby wrastał palec, to by było ciężko :-) Ale jeśli to "tylko" paznokieć, to polecam dziewczyny z salonu pedicure MagdaM. Pomogły w podobnej sprawie mi i... mojemu siedmioletniemu dziecku. O szczegóły można pytać na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: podolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 26.07.12, 10:35 Nie lepiej obciąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: podolog Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 11:54 Polecam Panią Renatkę z gabinetu przy fitness clubie active w budynku Fatu - skrzyżowanie grabiszyńskiej z hallera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczeksis Re: podolog Wrocław 26.07.16, 15:53 A ja polecam p.Małgosie, przyjmuje w Profesji na Mieleckiej. Mi pomogła z modzelami, ale od znajomych słyszałam, że i w profilaktyce stopy cukrzycowej jest świetnym fachowcem. Myślę, że warto spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: podolog Wrocław IP: *.206.112.171.static.telsat.wroc.pl 05.11.12, 12:42 Polecam Panią Małgorzatę Plutę. Jest świetna. Odpowiada wyczerpująco na pytania, tłumaczy, widać, że jej zależy na pacjencie. Dawno nikt mnie tak nie urzekł swoim podejściem do pacjenta. przyjmuje w Tyńcu Małym, to jest zaraz za Bielanami, warto się wybrać właśnie do niej, bo niewiele bierze, a na prawdę zna się na tym co robi. Mi bardzo pomogła, wybieram się do Niej w następnym tygodniu z Mamą, którą specjalnie ściągam w tym celu z innego miasta. Gabinet pierwsza klasa. Wklejam jej stronę: www.podologica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaneta Re: podolog Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 21:32 Ja polecam Panią Dorotę Wróbel. Odpowiada wyczerpująco na pytania, dba o klienta. Przyjmuje we Wrocławiu na ul. Grota-Roweckiego 34A, to jest za Uniwersyteckim Szpitalem Klinicznym, warto się wybrać właśnie do niej, bo ceny niskie i jest profesjonalna. Ostatnio byłam z mężem, też był zadowolony. Wklejam jej stronę: FootDorotaWrobel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniazalewska Re: podolog Wrocław 29.06.20, 08:12 Przeniosła gabinet na ulicę Grota-Roweckiego 112, nowa strona: Podolog24.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: podolog Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.12, 08:32 Mi i mojemu bratu ( a męczyliśmy się z wrastaniem pazurków od kilku lat ) bardzo szybko i skutecznie pomogła Pani Magda Kamieniecka. Gorąco polecam! Dziękuję Pani Madziu :-**** Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
jaagna Re: podolog Wrocław 08.11.12, 10:58 Zgadzam się. Pani Magda jest jak najbardziej OK. Tu masz na nią namiary: www.podologwroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zlazona313 Re: podolog Wrocław 03.10.13, 17:38 Odradzam Panią Magdę Kamieniecką- tragiczna jest ta Pani. Stan moich stóp był jeszcze gorszy przez nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: podolog Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.13, 02:04 w końcu ktoś pisze konkret, dzięki, to nie pierwsza taka opinia o tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles77 Re: podolog Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 01:00 Pani jes putempa i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniazalewska Re: podolog Wrocław 27.02.19, 10:39 Ja osobiście polecam Panią Dorotę Wróbel bo jako jedyna we Wrocławiu pomogła mi w moich dolegliwościach. Strona internetowa: www.Podolog24.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniazalewska Re: podolog Wrocław 27.02.19, 10:42 Ja osobiście polecam Panią Dorotę Wróbel bo jako jedyna we Wrocławiu pomogła mi w moich dolegliwościach. Strona internetowa: Podolog24.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: podolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 07.02.13, 09:39 Cześć, polecam gabinet podologiczny przy ulicy Żeromskiego (www.podolog.net/). Mój mąż miał problemy ze wrastającymi paznokciami, a dzięki pomocy p. Ewy udało nam się uniknąć poważnych komplikacji. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anda Re: podolog Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.13, 12:51 Mam wątpliwość, czy ktoś, kto nie ma dyplomu lekarza medycyny, może oferować zabiegi medyczne, lecznicze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: podolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 07.02.13, 13:15 Może, ale do czasu wizyty panów w kominiarkach z ładnymi bransoletkami w kolorze srebra i napisem policja na kurtce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec.podologii [...] IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.13, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AngelikaWroclaw Re: podolog Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 07.02.13, 21:33 Tak, również polecam p. Ewę. Gabinet współpracuje z lekarzem dermatologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: podolog Wrocław IP: 217.153.188.* 14.03.13, 15:43 Pani Magda Kamieniecka jest spoko. Miałem bardzooooo zaawansowany stan wrastania. Wcześniej dwa lata chodziłem do chirurga i ciągle problem powracał. Pani Magda w 2 miesiące wyprowadzila mnie z błędnego koła zabiegów zrywania pazurów. Miałem mega stan zapalny i ziarninę a dzis ani śladu. Dziękuję :-) POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicia [...] IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 19:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlazona313 Re: podolog Wrocław 03.10.13, 17:39 Pani Magda Kamieniecka jest najgorszym podologiem we Wrocławiu. Szczególnie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Re: podolog Wrocław IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 16.04.15, 11:24 Ale lepszego nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefania Zalewska Re: podolog Wrocław IP: *.internetunion.pl 15.04.13, 12:55 Ja osobiście polecam Panią Dorotę Wróbel bo jako jedyna we Wrocławiu pomogła mi w moich dolegliwościach. Strona internetowa: www.FootDorotaWrobel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss [...] IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.13, 22:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: podolog Wrocław IP: *.dynamic.mm.pl 19.06.13, 03:17 Tylko się zdecyduj czy jesteś Kriss czy alicia... bo widzę z tego samego adresu IP oba posty napisane... oj chyba ktoś tu ukrytą reklamę gabinetu na przyjaźni prowadzi.... nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: podolog Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.13, 20:43 alcia siedzi obok, tzw żona:) ona pierwsza tam trafiła i mnie zagoniła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: podolog Wrocław IP: *.internetia.net.pl 07.11.13, 14:18 polecam podo-med. maja super atmosfere. pani Magda to miła osoba. moja mama jest starszą osoba i bardzo wymagajaca wiec zrobienie czegokolwiek przy jej stopach to wyzwanie - final byl taki ze wyszla z gabinetu bardzo zadowolona i odciski juz jej nie dokucza. teraz znajduja sie na legnickiej 55/1. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: podolog Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.13, 12:28 ojjjj jaki spam podo med!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirinacojac Re: podolog Wrocław 22.11.16, 14:13 Od siebie mogę polecić Ci Pana Maksymiliana, który prowadzi gabinet przy ulicy Świdnickiej. Niestety dokładnego adresu nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniazalewska Re: podolog Wrocław 27.02.19, 10:40 Ja osobiście polecam Panią Dorotę Wróbel bo jako jedyna we Wrocławiu pomogła mi w moich dolegliwościach. Strona internetowa: Podolog24.wroclaw.pl (www.podolog24.wroclaw.pl/) Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniazalewska Re: podolog Wrocław 19.04.19, 00:48 Lub DobryPodolog.wroclaw.pl (www.dobrypodolog.wroclaw.pl) > Ja osobiście polecam Panią Dorotę Wróbel bo jako jedyna we Wrocławiu pomogła mi > w moich dolegliwościach. Strona internetowa: Podolog24.wroclaw.pl (www.podolog > 24.wroclaw.pl/) Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniazalewska Re: podolog Wrocław 29.06.20, 08:07 Witaj. Mam problemy ze stopami jak każdy, kto chodzi w szpilkach. Zawsze chodzę do Podolog24.wroclaw.pl i jestem zawsze zadowolona. Gabinet zadbany i jest przytulnie, odpoczywam tam. Polecam Stefania Odpowiedz Link Zgłoś