IP: *.pai.net.pl 07.10.01, 12:55
Mysle ze Bin Laden zalatwil na sprawe Lublinka na dluzszy czas. Dramatyczny
spadek przewozow lotniczych.
Obserwuj wątek
    • Gość: MarcinK Re: Lublinek IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 21:52
      Witam

Mysle, ze nie tak dramatyczny i nie na tak dlugi czas. Ludzie musza sie przemieszczac. A poza
      tym Lublinek to nie ta liga. Nam chodzi o sprawne acz male lotnisko z nieduzymi
      samolotami. Taki ATR WTC nie przewroci. A poza tym my jestesmy krajem na peryferiach
      (czasem mysle, ze szpitalem na peryferiach i to szpitalem psychiatrycznym z Lepperem
      w roli glownej).

Pozdrawiam, MarcinK
      • Gość: Albert Nie przesadzajmy IP: *.toya.net.pl 08.10.01, 00:14
        Na pewno wojna nie spowoduje wzrostu przewozów lotniczych, ale świat musi jakoś
        funkcjonować. Ja 20 października wybieram się na jedną z rajskich wysp w
        okolicach Tajlandii i swoich planów nie zamierzam zmieniać. A będę leciał
        korytarzem powietrznym całkiem niedaleko Afganistanu i to samolotem agresora
        (British Airways). Żałuję, że nie będę mógł skorzystać z dolotu pierdoLOT-em do
        Warszawy, bo mój samolot do Londynu odlatuje nieco wcześniej. Tak bym miał po
        drodze 3 porty tranzytowe: Warszawa, Londyn i Bangkok.
        • Gość: marst Re: Nie przesadzajmy IP: *.pai.net.pl 08.10.01, 02:41
          zrzuc im tam cos ciekawego:o)))
          Czy wiecie jak w londynie wyglada City airport
          Wydaje mi sie ze tej klasy lotnisko powinno byc w Lodzi
          • Gość: HackFinn Lodz musi miec lotnisko. IP: 192.168.1.* / 217.97.190.* 08.10.01, 16:55
            Przeciez to oczywiste ze agloweracja lodzka jest w stanie wygenerowac ;iczbe
            pasazerow ktora bedzie wystarczajaca dla kilku lotow do wawy i kilku innych
            portow zagranicznych. To ze tych polaczen nie ma jest spowodowane
            niedoinwestowaniem lotniska oraz dzialalnoscia Lotu.
            HF
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka