micin 08.11.02, 21:56 Wybieram sie jutro na ten film z bratową. Czy ktoś widział i może mi powiedzieć, czy warto? Czy w Silver Screen trzeba rezerwować wcześniej bilety? pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miau Re: 'Znaki' z Melem Gibsonem IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 22:27 Co do tego czy warto ,to nie wiem , bo dopiero pojutrez ide sie przekonac..;)I moze lepiej byloby zarezerwowac bilety jesli idziesz na pozniejsza godzine,sporo ludzi chyba chce sie na to wybrac ,wiec jutro moga byc kolejki i problemy przy kasie.Jedynym minusejm rezerwacji jest to ,ze musisz byc strasznie wczesnie,bo az 40 przed rozpoczeciem seansu..Milego ogladania..:)) I napisz jutro jak Ci sie podobalo..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: 'Znaki' z Melem Gibsonem 08.11.02, 22:36 Dzięki za info. Trochę mnie dobiło to, że tak wcześnie trzeba być, jeśli się rezerwuje, ponieważ nie jestem z Łodzi, a dość późno kończę pracę:( Jeszcze tylko jedno pytanko- jest tam jakieś miejsce do parkowania? Najlepiej parking strzeżony:) Nie bardzo się orientuję, będę musiała korzystać ze ściągi (mapa). pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: 'Znaki' z Melem Gibsonem IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.11.02, 22:30 nie widzialam, ale slyszalam o tym filmie nie chce Cie martwic ;), ale podobno nie jest za ciekawy... cala akcja na poczatku super, ale w momencie kiedy dowiadujesz sie, czego boja sie kosmici...wybuchasz smiechem :) albo wychodzisz z kina ze zdegustowania Odpowiedz Link Zgłoś