drugi_of 03.02.06, 13:02 Mam trochę kasy. Chciałbym zainwestować. Może jakiś handel, usługi ? Masz jakiś pomysł ? Może zrobimy coś wspólnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maurycy Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:20 A ile tej kasy... podaj chociaż rząd wielkości, to można się wtedy do czegoś przymierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. IP: *.forweb.pl 03.02.06, 13:29 zainwestuj we mnie brunetka 90/60/90 24lata wzrost 170cm oczy niebieskie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. IP: *.toya.net.pl 06.02.06, 16:59 Dziwka Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. 07.02.06, 12:14 w dodatku stara (i brzydka) Odpowiedz Link Zgłoś
parka_lodzkie Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. 23.03.06, 21:11 Z mila checia !!! Co ty na To ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. 03.02.06, 13:41 na "oferty" z tym. porządek musi być. na pocieszenie powiem że wliczając mój post zajmiesz na "ofertach" miejsce na podium jesli chodzi o ilość wpisów. A jak jeszcze mi odpowiesz to będzie szansa na złowto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hemeek Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. IP: 193.128.25.* 03.02.06, 13:54 To ja poddaje pomysl :) Zaluz minilab do badania jakosci benzyny/ON. To temat ostatnio na czasie. /Petrospec GS1000 (mierzy m.in. liczbe oktanowa) troche szkla i proste papierki do wykrywania wody i innego syfu w paliwach./ Rob regularne objazdy po stacjach, zbieraj probki, rob testy i publikuj na stronie WWW oraz w gazetce rozdawanej kierowcom. Poczytnosc - gwarantowana. Legalnosc - jezeli Bikont i Maklowicz moga testowac jedzenie w restauracjach i publikowac wyniki (nie mowiac juz o Michelin Guide czy innych przewodnikach) to takie testy tez chyba beda legalne :) Zrodlo dochodu - reklamy. Przy dobrej poczytnosci reklamodawcy z branzy moto znajda sie w kilka sekund - np. uczciwe stacje paliw :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
agsatori Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. 05.03.06, 14:18 Gość portalu: hemeek napisał(a): > To ja poddaje pomysl :) > Zaluz minilab do badania jakosci benzyny/ON. > To temat ostatnio na czasie. > /Petrospec GS1000 (mierzy m.in. liczbe oktanowa) troche szkla i proste papierki > > do wykrywania wody i innego syfu w paliwach./ > Rob regularne objazdy po stacjach, zbieraj probki, rob testy i publikuj na > stronie WWW oraz w gazetce rozdawanej kierowcom. Poczytnosc - gwarantowana. > Legalnosc - jezeli Bikont i Maklowicz moga testowac jedzenie w restauracjach i > publikowac wyniki (nie mowiac juz o Michelin Guide czy innych przewodnikach) to > > takie testy tez chyba beda legalne :) > Zrodlo dochodu - reklamy. Przy dobrej poczytnosci reklamodawcy z branzy moto > znajda sie w kilka sekund - np. uczciwe stacje paliw :) > Pozdro pomysł mi sie podoba!! ja mam sqter - moge objeżdżać dla kogoś takie stacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:32 "Zrodlo dochodu - reklamy. Przy dobrej poczytnosci reklamodawcy z branzy moto znajda sie w kilka sekund - np. uczciwe stacje paliw :)" Nie mówiąc już o nieuczciwych stacjach które sporo zapłacą żeby nie publikować wyników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzika Locha Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:11 Ojciec dyrektor już czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woody Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. IP: *.smrw.lodz.pl 06.02.06, 18:04 Otwórz Toto-mixa,profejonala lub sts-a na Radogoszczu ( w promieniu 4 km nie ma zadnego !! stacjonarnego bukmachera) Murowany zysk.. Odpowiedz Link Zgłoś
switek00 [...] 23.02.06, 18:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US [...] IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za skontaktuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 01:25 eurosilesia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agsatori Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. 05.03.06, 14:44 mam pomysł na komis internetowy. mój kontakt goer@interia.pl 601367627 pozdrawiam jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:23 szukam kogoś co zainwestuje 300 tys w stadninę konii zwrot kosztów i szybki zarobek gwarantowany Odpowiedz Link Zgłoś
parka_lodzkie Re: Mam kasę, chciałbym w coś zainwestować.. 23.03.06, 21:14 Wierzytelnosci kup jakies sensowne,sciagalne .Szybka kasa a zysk wysoko %!!! Odpowiedz Link Zgłoś