Gość: mkm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:25 jeśłi ktoś ukończył studia ale nie obrobił jescze pracy magisterskiej to może byc wzięty do wojska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarro Jeżeli obrabiać... 04.02.06, 14:27 ...to tylko skrawaniem :) Ale nie wiedziałem, że można z tego magisterke napisać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkm Re: Jeżeli obrabiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:32 wielkie dzięki za pomoc :)) a teraz na serio jest ktoś kto może mi odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Jeżeli obrabiać... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.02.06, 14:48 > wielkie dzięki za pomoc :)) a teraz na serio jest ktoś kto może mi odpowiedzieć > ? Na tym forum? Watpliwe. Tutaj glownie potrafia do literowek dorabiac 40 superdowcipnych postow. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy 40 to w ciągu godziny 04.02.06, 14:52 A co do wojska, to dlaczego mieliby Cie nie wziac? Skoro moga po obronie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkm Re: 40 to w ciągu godziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:58 no ale ja mam prace i chce kredyt wziazc. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy I co z tego? 04.02.06, 15:02 Trzeba sie bylo postarac o przeniesienie do rezerwy. Cos mi swita, ze przepisy sie od tego roku pozmienialy i juz tak wszystkich automatem nie przenosza. Ale to trzeba sprawdzic. A co do pracy to pracodawca ma obowiazek przyjac Cie spowrotem po odsluzeniu wojska. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: 40 to w ciągu godziny 04.02.06, 15:08 chcesz dostać kredyt z nieurogulowanym stosunkiem do służby wojskowej? optymista :D a po poradę zadzwoń do WKU. najlepiej z budki telefonicznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy W ciągu 12 mies. się okaże 04.02.06, 15:14 Optymista jest tez pracodawca. Chyba, ze jest to jakies zlecenie to wtedy luz. Tak czy inaczej megaoptymista jest ktos kto z nieuregulowanym stosunkiem i najprawdopodobniej umowa zleceniem chce wziac kredyt. Taka lajfa. Dzierżżżż!!! ps. tu troche o tym w jaki sposob biora do wojska www.wp.mil.pl/strona.php?idstrona=109 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkm Re: Jeżeli obrabiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:17 no niestety nie jest to zlecenie a umowa o prace, a kredyt to juz mam tylko chce podwyższyć. "cieszy" mnie to że na tym forum nikt nie potrafi pomóc drugiemu człowiekowi tylko się albo wyśmiewa z niego albo pisze pierdoły. dzięki wszystkim "pomocnym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Jeżeli obrabiać... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.02.06, 17:55 > na tym forum nikt nie potrafi pomóc > drugiemu człowiekowi tylko się albo wyśmiewa z niego albo pisze pierdoły Swiete slowa, jak to sie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Jeżeli obrabiać... 04.02.06, 18:07 Trzeba miecć poczucie humoru. I umieć śmiac się także z siebie :) Wot i szto :) Odpowiedz Link Zgłoś