Dodaj do ulubionych

niedoszły magister do wojska?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:25
jeśłi ktoś ukończył studia ale nie obrobił jescze pracy magisterskiej to może
byc wzięty do wojska?
Obserwuj wątek
    • yarro Jeżeli obrabiać... 04.02.06, 14:27
      ...to tylko skrawaniem :)

Ale nie wiedziałem, że można z tego magisterke napisać :P
      • huann UWAGA WIARUS ! /:D 04.02.06, 14:29

• yarro Wolę PallMalle :P 04.02.06, 14:37

• keridwen o jak cie dawno nie widzialam palacego [nt] 04.02.06, 14:37

• yarro Bo chory jestem i bez tego kaszlę <bez smokingu> 04.02.06, 15:04

• Gość: mkm Re: Jeżeli obrabiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:32
        wielkie dzięki za pomoc :)) a teraz na serio jest ktoś kto może mi odpowiedzieć?
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Jeżeli obrabiać... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.02.06, 14:48
          > wielkie dzięki za pomoc :)) a teraz na serio jest ktoś kto może mi
          odpowiedzieć
          > ?

Na tym forum? Watpliwe. Tutaj glownie potrafia do literowek dorabiac 40
          superdowcipnych postow.
          • dziad_borowy 40 to w ciągu godziny 04.02.06, 14:52
            A co do wojska, to dlaczego mieliby Cie nie wziac? Skoro moga po obronie.
            Dzierżżż!!!
            • Gość: mkm Re: 40 to w ciągu godziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:58
              no ale ja mam prace i chce kredyt wziazc.
              • dziad_borowy I co z tego? 04.02.06, 15:02
                Trzeba sie bylo postarac o przeniesienie do rezerwy. Cos mi swita, ze przepisy
                sie od tego roku pozmienialy i juz tak wszystkich automatem nie przenosza. Ale
                to trzeba sprawdzic. A co do pracy to pracodawca ma obowiazek przyjac Cie
                spowrotem po odsluzeniu wojska.
                Dzierżżż!!!
              • gray Re: 40 to w ciągu godziny 04.02.06, 15:08

chcesz dostać kredyt z nieurogulowanym stosunkiem do służby wojskowej?
                optymista :D

a po poradę zadzwoń do WKU. najlepiej z budki telefonicznej :)
                • dziad_borowy W ciągu 12 mies. się okaże 04.02.06, 15:14
                  Optymista jest tez pracodawca. Chyba, ze jest to jakies zlecenie to wtedy luz.
                  Tak czy inaczej megaoptymista jest ktos kto z nieuregulowanym stosunkiem i
                  najprawdopodobniej umowa zleceniem chce wziac kredyt. Taka lajfa.
                  Dzierżżżż!!!
                  ps. tu troche o tym w jaki sposob biora do wojska
                  www.wp.mil.pl/strona.php?idstrona=109
          • gray Re: Jeżeli obrabiać... 04.02.06, 15:13

a ty cały czas o rowkach.
            • Gość: mkm Re: Jeżeli obrabiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:17
              no niestety nie jest to zlecenie a umowa o prace, a kredyt to juz mam tylko
              chce podwyższyć. "cieszy" mnie to że na tym forum nikt nie potrafi pomóc
              drugiemu człowiekowi tylko się albo wyśmiewa z niego albo pisze pierdoły.
              dzięki wszystkim "pomocnym".
              • Gość: Artur Przezywacz Re: Jeżeli obrabiać... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.02.06, 17:55
                > na tym forum nikt nie potrafi pomóc
                > drugiemu człowiekowi tylko się albo wyśmiewa z niego albo pisze pierdoły

Swiete slowa, jak to sie mowi
              • yarro Re: Jeżeli obrabiać... 04.02.06, 18:07
                Trzeba miecć poczucie humoru. I umieć śmiac się także z siebie :)

Wot i szto :)
            • yarro lepiej o rowkach... 04.02.06, 15:25
              ...niż o ich kopaniu :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka